Madseløkke

Oplev Madseløkke på Nordbornholm

Madseløkke er et dejligt beliggende ferieområde på den nordbornholmske klippekyst – ikke langt fra Langebjerg, som er hjemsted for Bornholms nationaltrold Krølle Bølle og hans familie.   

Bornholmtours tilbyder en god blanding af sommerhuse og ferielejligheder i forskellige størrelser i Madseløkke - der er alt fra den hyggelige lejlighed til parret på romantisk ferie til velindrettede sommerhuse med plads til hele familien.

Madseløkke er ideelt til familieferien med et bredt udbud af spændende aktiviteter og tæt på mange af Bornholms større attraktioner. I alle vores ferieboliger er der adgang til fællesfaciliteter som udendørs swimmingpool, stor boldbane og legeplads. Det skal også være sjovt at være barn i Madseløkke.

Ferieboliger i Madseløkke

Sommerhuse og ferielejligheder med plads til 2-6 personer. Alle boliger tilbyder:

  • Udendørs solopvarmet swimmingpool
  • Fælles vaskemaskine og tørretumbler
  • Fælles legeplads og boldbane
  • Få minutters gang til Allinge, Sandvig og skøn sandstrand

Det praktiske

Madseløkke har gode indkøbsmuligheder og ligger tæt på flere dagligvarebutikker i Allinge-Sandvig. Allinge har også et lægehus, cykeludlejning m.m.

Du finder også mange restauranter, caféer og barer - nogle er dog kun åbne i sommerhalvåret. Madseløkke ligger i gåafstand fra flere badestrande, både med sandstrand og klipper. Der er busforbindelse fra Rønne Havn til Allinge-Sandvig med afgang en gang i timen (hverdage i dagtimerne) hele året rundt.

Seværdigheder omkring Madseløkke

Madseløkke har en fantastisk beliggenhed i forhold til bornholmske seværdigheder. Du er tæt på Hammershus, Opalsøen og Hammerhavn. Hammershus er Nordeuropas største borgruin og altid et spændende udflugtsmål med det nye besøgscenter, der åbnede i marts 2018. Ved Opalsøen kan du blive kølet ned på varme sommerdage med en tur i tovbanen, der ender i søen - eller bare tage en helt almindelig dukkert. Hammeren er et helt unikt naturområde med mange vandrestier med spor fra granitbruddene, og det er muligt at besøge det gamle fyrtårn. I Hammerhavn kan du tage på tur med bådfarten eller på en guidet tur i havkajak i sommerhalvåret. Der er også mulighed for at teste balancen på Stand Up Paddle boards.

Så er der selvfølgelig også Langebjerg, hvor man måske kan møde Krølle Bølle og hans familie en sen nattetime - eller nogle af Bornholms mange andre trolde og underjordiske væsener. Ifølge den lokale overtro huserer de ude i naturen om natten.

Madseløkke ligger i gåafstand fra købstæderne Allinge og Sandvig. Efter en oplevelsesrig dag i den vilde natur, er der mange muligheder for at slappe af og nyde ferien i jeres eget tempo.

Allinge-Sandvig: byliv og skøn natur

Allinge og Sandvig var oprindeligt to separate små fiskerlejer, der efterhånden er vokset sammen til en tvillingeby. Madseløkke ligger perfekt placeret midt mellem de to, så du kan vælge mellem livlige Allinge eller Sandvigs mere fredelige stemning. Begge byer har bevaret de fine gamle huse, og sommeraftenerne er nærmest sydlandske.

I Allinge kan du opleve et myldrende byliv om sommeren - her er røgerier, hvoraf det ene forvandler sig til natklub når mørket falder på, restauranter, musik og spændende, små butikker. Du kan også opleve den årlige jazzfestival i Allinge, og så er byen ramme om Folkemødet hver sommer.

Sandvig ligger helt op ad Bornholms nordspids med udsigt til Hammerknuden. Byen har mange dejlige caféer og restauranter med en skøn, fredelig stemning centreret om det gamle fiskermiljø. Allinge er kendt som Bornholms kulturby med mange små events, den store årlige Wonderfestiwall med mange spændende musiknavne og den mere intime Sandvig Musikfestival.