Miniferie i ferielejlighed

Tag på miniferie i en ferielejlighed på Bornholm

Hvis familien trænger til noget kvalitetstid væk fra hverdagen, så er en miniferie i en ferielejlighed på Bornholm det oplagte valg. Hvis I godt kan lide at have liv omkring jer, og hvis beliggenheden skal være i top, så bør I overveje at holde jeres miniferie i en af de ferielejligheder, som Bornholmtours udlejer.

Nogle af lejlighedskomplekserne byder på fællesfaciliteter som swimmingpool, vaskerum, fælles have og lign. Mange af lejlighederne er beliggende centralt i byer tæt på restauranter og butikker. Uanset hvad I er til, så har vi helt sikkert en ferielejlighed, der passer til jeres familie!

En miniferie i ferielejlighed efter jeres ønsker

Hos Bornholmtours kan I sammensætte jeres egen pakkerejse med de oplevelser, som I ønsker. Lad jer inspirere til jeres egen pakkerejse, eller vælg en af de færdiglavede pakkerejser nedenfor.
Hvis I ønsker en variation på en pakkerejse, eksempelvis hvis I vil rejse med fly, så kontakt os for et tilbud.

PÅSKEDAGE I GUDHJEM (FML3) - 4 NætterLæs mere 

PÅSKEDAGE I GUDHJEM (FML3) - 4 Nætter

Besøg Gudhjem i påsken og nyd den smukke by i forårets klare farver. Bo centralt i den idylliske bjergby, eller i byens udkant med skøn havudsigt lige udenfor vinduerne. Der er påskeæggejagt for børnene i Gudhjem og gode oplevelser overalt på øen. To hyggelige familieaktiviteter indgår i prisen, begge populære blandt børnene.
 

PAKKEN INDEHOLDER:

 • 4 nætter i dejlig 2 eller 3 vær. ferielejlighed
 • Gåtur med naturvejleder Sillehoved (max. 2 timer, velegnet til børn)
 • Skøn kagebuffet til en familiehygge-eftermiddag på Fru Petersens Café
 • Færge Ystad-Rønne t/r i egen bil
 • Indbo- og afbestillingsforsikring


Rejsen kan bookes med valgfri ankomst  3/4 - 9/4 2020
PRIS: dkk 3.699 
i alt for 5 pers.

Denne pris er baseret på 2 voksne og max. 3 børn u. 9 år. Kan sagtens bookes, selvom børnene er ældre mod tillæg (dkk 90). El afregnes efter måler (modregnes i depositum). Slutrengøring og linned kan tilkøbes. Hund kan medbringes i udvalgte lejligheder (tillæg kr. 125), - kontakt venligst Bornholmtours.

PÅSKEDAGE I GUDHJEM (FML3) - 4 Nætter

Bestil Pakke

OPLEV BORNHOLM I PÅSKEN (FMF7) - 5 NætterLæs mere 

OPLEV BORNHOLM I PÅSKEN (FMF7) - 5 Nætter

Få fem dejlige dage på Bornholm denne påske. I bor i ferielejlighed eller sommerhus med plads til familien. Med i prisen får I to gode oplevelser: bisonsafari med god mulighed for at se de imponerende bornholmske bisoner, samt adgang til Bornholms Middelaldercenter med levende middelalderlandsby og fortællinger for børn og voksne.
 

PAKKEN INDEHOLDER

 • 5 nætter i feriebolig med min. 2 soveværelser. 
 • Bisontur med naturvejleder (2 timer gåtur, velegnet også for børn)
 • Entré til Bornholms Middelaldercenter
 • Færge med bil Ystad-Rønne t/r
 • Indbo- og afbestillingsforsikring


Rejsen kan bookes med valgfri ankomst 4/4-7/4 2020.
LAVESTE PRIS: dkk 3.888 
i alt for 5 pers. Ank. 4/4, 6/4, 7/4

HØJESTE PRIS: dkk 3.999 i alt for 5 pers. Ank. søndag 5/4

Denne pris er baseret på 2 voksne og max. 3 børn u. 12 år. Kan bookes, selvom børnene er ældre mod lille tillæg. El afregnes efter måler (modregnes i depositum). Slutrengøring og linned kan tilkøbes.

OPLEV BORNHOLM I PÅSKEN (FMF7) - 5 Nætter

Bestil Pakke

KRISTI HIMMELFARTFERIE FOR BØRN (FML12) - 4 NætterLæs mere 

KRISTI HIMMELFARTFERIE FOR BØRN (FML12) - 4 Nætter

Dette er Kristi Himmelfartsferien, som børnene ville vælge: I bor ved Dueodde Strand,  med indendørs pool, legeplads og indendørs aktivitetsrum med bl.a. bordtennis. Med i pakken får I desuden adgang til forlystelsesparken, Brændesgaardshaven med mini-zoo, masser af legepladser, og sjove aktiviteter for børnene. Og så kommer I med på spændende bison-tur. Hvem af jer spotter først en bison? 
 

PAKKEN INDEHOLDER

 • 4 dage i ferielejlighed ved Dueodde Strand
 • Fri adgang til indendørs pool og legeområder
 • Entré til forlystelsesparken Brændesgaardshaven
 • Bison-safari med naturvejleder i den smukke skov Almindingen
 • Færge med bil Ystad-Rønne t/r 
 • Indbo- og afbestillingsforsikring

 

Pakken kan bookes med ank. onsdag d. 20/5 2020.
Pris dkk 3.499
i alt for 5 pers.
 

Linned, Rengøring og brobilletter kan tilkøbes. El efter måler (modregnes i depositum). 

KRISTI HIMMELFARTFERIE FOR BØRN (FML12) - 4 Nætter

Bestil Pakke

Hvor går turen hen?

Bornholm er skøn, og uanset hvilken årstid I ønsker at leje en ferielejlighed på, kan I være sikre på at komme hjem med ny energi og en masse spændende indtryk. Det store spørgsmål er nu, hvor på Bornholm turen skal gå hen. Nedenfor kan I læse lidt om, hvilke byer vores ferielejligheder ligger i, og hvad de har at tilbyde.

Allinge 
Allinge er en lille havneby, som emmer af liv og autentisk charme. I byen finder I flere gode butikker, restauranter og spillesteder. Udenom Allinge finder I en storslået natur, tag f.eks. på udflugt til Hammershus eller på bådfart til de omkringliggende klippegrotter.

Boderne
Det tidligere fiskerleje Boderne ligger midtvejs mellem Rønne og Dueodde. Denne by er fyldt med velbevaret charme og en anderledes ro og varme. Boderne har en fantastisk lækker sandstrand og en hyggelig lille havn, som indbyder til lange gåture.

Dueodde
Dueodde er kendt for sine kilometerlange hvide sandstrande og sit imponerende klitlandskab. En miniferie i en ferielejlighed i Dueodde er perfekt for naturelskere og livsnydere.

Gudhjem 
Gudhjem er en charmerende by i den nordøstlige del af Bornholm. Byen byder på en masse gastronomiske oplevelser og er især kendt for sine røgede sild og hjemmelavede karameller. Denne by er fantastisk, uanset hvornår I besøger den, og mange af butikkerne holder åbent hele året rundt.

Hasle
Hasle ligger på Bornholms vestkyst, kun 10 kilometer nord for Rønne. Her får I mulighed for at opleve en af Bornholms ældste fiskerbyer og et autentisk maritimt miljø omkring havnen.

Sandkås
Sandkås ligger mellem Allinge og Tejn. Det er en badeby, som er blomstret op omkring Sandkås strand. Her får I smukke klipper, blødt sand og rent havvand, der ikke er til at modstå.

Stammershalle
Stammershalle er en smuk kyststrækning, der ligger mellem Gudhjem og Allinge. Her er der rig mulighed for både at opleve klippelandskab og oldtidsminder fra den bornholmske bronzealder.

Svaneke
Svaneke er en velbevaret og smuk købstad, som emmer af liv og god stemning. Denne lille by er fyldt med lækkerier som hjemmelavede karameller, lakridser, vingummi, chokolade, sodavander, is, bolcher og ikke mindst den lokalt bryggede Svaneke øl.

Aakirkeby
Fem kilometer fra kysten finder I Bornholms tredjestørste by, Aakirkeby. Her får I mulighed for at opleve en hyggelig og venlig atmosfære på byens torv. Byen er fyldt med liv og handel, og nærområderne byder på masser af historie- og naturoplevelser.