Miniferie i ferielejlighed

Tag på miniferie i en ferielejlighed på Bornholm

Hvis familien trænger til noget kvalitetstid væk fra hverdagen, så er en miniferie i en ferielejlighed på Bornholm det oplagte valg. Hvis I godt kan lide at have liv omkring jer, og hvis beliggenheden skal være i top, så bør I overveje at holde jeres miniferie i en af de ferielejligheder, som Bornholmtours udlejer.

Nogle af lejlighedskomplekserne byder på fællesfaciliteter som swimmingpool, vaskerum, fælles have og lign. Mange af lejlighederne er beliggende centralt i byer tæt på restauranter og butikker. Uanset hvad I er til, så har vi helt sikkert en ferielejlighed, der passer til jeres familie!

En miniferie i ferielejlighed efter jeres ønsker

Hos Bornholmtours kan I sammensætte jeres egen pakkerejse med de oplevelser, som I ønsker. Lad jer inspirere til jeres egen pakkerejse, eller vælg en af de færdiglavede pakkerejser nedenfor.
Hvis I ønsker en variation på en pakkerejse, eksempelvis hvis I vil rejse med fly, så kontakt os for et tilbud.

Hvor går turen hen?

Bornholm er skøn, og uanset hvilken årstid I ønsker at leje en ferielejlighed på, kan I være sikre på at komme hjem med ny energi og en masse spændende indtryk. Det store spørgsmål er nu, hvor på Bornholm turen skal gå hen. Nedenfor kan I læse lidt om, hvilke byer vores ferielejligheder ligger i, og hvad de har at tilbyde.

Allinge 
Allinge er en lille havneby, som emmer af liv og autentisk charme. I byen finder I flere gode butikker, restauranter og spillesteder. Udenom Allinge finder I en storslået natur, tag f.eks. på udflugt til Hammershus eller på bådfart til de omkringliggende klippegrotter.

Boderne
Det tidligere fiskerleje Boderne ligger midtvejs mellem Rønne og Dueodde. Denne by er fyldt med velbevaret charme og en anderledes ro og varme. Boderne har en fantastisk lækker sandstrand og en hyggelig lille havn, som indbyder til lange gåture.

Dueodde
Dueodde er kendt for sine kilometerlange hvide sandstrande og sit imponerende klitlandskab. En miniferie i en ferielejlighed i Dueodde er perfekt for naturelskere og livsnydere.

Gudhjem 
Gudhjem er en charmerende by i den nordøstlige del af Bornholm. Byen byder på en masse gastronomiske oplevelser og er især kendt for sine røgede sild og hjemmelavede karameller. Denne by er fantastisk, uanset hvornår I besøger den, og mange af butikkerne holder åbent hele året rundt.

Hasle
Hasle ligger på Bornholms vestkyst, kun 10 kilometer nord for Rønne. Her får I mulighed for at opleve en af Bornholms ældste fiskerbyer og et autentisk maritimt miljø omkring havnen.

Sandkås
Sandkås ligger mellem Allinge og Tejn. Det er en badeby, som er blomstret op omkring Sandkås strand. Her får I smukke klipper, blødt sand og rent havvand, der ikke er til at modstå.

Stammershalle
Stammershalle er en smuk kyststrækning, der ligger mellem Gudhjem og Allinge. Her er der rig mulighed for både at opleve klippelandskab og oldtidsminder fra den bornholmske bronzealder.

Svaneke
Svaneke er en velbevaret og smuk købstad, som emmer af liv og god stemning. Denne lille by er fyldt med lækkerier som hjemmelavede karameller, lakridser, vingummi, chokolade, sodavander, is, bolcher og ikke mindst den lokalt bryggede Svaneke øl.

Aakirkeby
Fem kilometer fra kysten finder I Bornholms tredjestørste by, Aakirkeby. Her får I mulighed for at opleve en hyggelig og venlig atmosfære på byens torv. Byen er fyldt med liv og handel, og nærområderne byder på masser af historie- og naturoplevelser.