Hotel Bornholm - en oplevelse værd

Hvem elsker ikke ferie på Bornholm?

Klippeøen over dem alle byder på et utal af solskinstimer og naturskønne omgivelser. På Bornholm er der noget for enhver smag og pengepung. Her vil du opdage, at der er oplevelser for alle - hvad enten I tager afsted som stor børnefamilie eller blot to, der tager afsted på et eventyr, der venter på at blive fortalt. 

Komfort i skønne omgivelser

Leder du efter et fantastisk, hyggeligt og atmosfærefyldt hotel på Bornholm, så er du naturligvis landet det helt rette sted. Vi tilbyder et bredt udvalg af hoteller på solskinsøen, klippeøen, ferieøen, oplevernes ø - kært barn har mange navne. Tag et kig på de forskellige hoteller og find præcis dét hotel, som har den helt rette beliggenhed i forhold til dine ønsker. Hotel på Bornholm er lig med ferie, luksus, solskinstimer og ren afslapning!

Hoteller lige i hjertet af Bornholm

Uanset om du er på udkig efter et hyggeligt pensionat eller søger hotel med pool, wellness, all-inclusive, halvpension eller gode restauranter, så er der rig mulighed for at finde netop det, som du søger her hos Bornholmtours. Søger du et prisvenligt alternativ som hostel eller vandrehjem, er også flere overnatningssteder at vælge mellem her. 

Tilbring din næste mindeværdige hotelferie på Bornholm, hvor der er rig mulighed for at opleve skønne naturoplevelser, historiske seværdigheder og andre attraktive destinationer. Du finder de bedste hoteller på Bornholm her hos os. Hoteller der hver især stråler af personlighed og hyggelig atmosfære. Fælles for hotellerne er deres serviceminded personale og gæstfrihed. Vælg et hotel og få den bedste ramme om din ferie på skønne Bornholm. 

Oplevelser og seværdigheder på Bornholm

Øens seværdigheder er mange, men særligt Rundkirker, Rokkestenen, Ekkodalen, Helligdomsklipperne og Dueodde Strand er i ganske vist årsag til, at mange danske og udenlandske turister holder ferie på Bornholm hvert år. 

Er du på udkig efter Danmarks største vandfald?

Du finder det nord for Gudhjem. Her ligger Døndalen, der med et fald på cirka 20 meter kvalificerer sig som Danmarks største. Tag også forbi Randkløve Skåret for en flot naturoplevelse. Den 50 meter lange, fredede klippespalte er et besøg værd. Her får du et fantastisk udsyn over klipper og hav. Udover at Bornholm byder på smuk natur, byder bornholm naturligvis på skønne byoplevelser. Tag et smut forbi Allinge, der er en hyggelig by med en særlig blanding af fantastisk natur, historiske bymiljøer og bredtfavnende gæstfrihed. Eller besøg Bornholms hovedstad, Rønne, hvor der er en unik atmosfære blandt brostensgader og bindingsværkshuse. Har du derudover lyst til en shoppetur, så byder Svaneke på et levende bymiljø med spændende, attraktive butikker og dygtige kunsthåndværkere. 

Hungrer du efter gode historier?

Besøg en af de mange rundkirker og mærk historiens vingesus i de imponerende og yderst velbevarede bygninger. Rundkirkerne finder du i Nylars, Østerlars, Olsker og Nyker. Hver eneste rundkirke byder på finurlige kalkmalerier og flotte kirkerum, hvor du kan nyde et øjeblik i ophøjet ro. Bornholm byder også på Nordeuropas største borgruin, Hammershus. Vælg en guidet rundtur på borgen, hvor du inviteres ind i fortællinger fra en svunden tid, og hvor hemmeligheder deles. 

Idylliske Bornholm

Når du vælger ophold på hotel har du rig mulighed for at bruge tiden på de mange oplevelser, som idylliske Bornholm byder på. Få en uforglemmelig ferie fyldt med gode minder.