Hotel Bornholm

Vi tilbyder et bredt udvalg af hoteller på Bornholm.

Uanset om du er på udkig efter et hyggeligt pensionat eller søger hotel med pool, wellness, all-inclusive, halvpension eller gode restauranter, så er der også rig mulighed for at finde det. Vi har nemlig samlet 17 hoteller på Bornholm til dig, for at du kan få det bedste overblik lige her.

Søger du et prisvenligt alternativ på hostel eller vandrehjem , er det også flere overnatningssteder at vælge mellem.

SØG OG BOOK

Brug den røde søgefunktion i højre side til at finde frem til det hotel, som passer til dine ønsker om beliggenhed, størrelse, faciliteter og udstyr m.m. Du kan se billeder, for at træffe det rigtige valg.

Mulighederne på Bornholm

Hos Bornholmtours har vi det største udvalg af hoteller på Bornholm, og vi kan også hjælpe dig med at finde pensionater, sommerhus, ferielejligheder, restauranter og smukke områder til en udflugter.

Gennem os kan du få en sikker og overskuelig tur hele vejen til Bornholm. Hotellerne på Bornholm besidder utroligt mange fantastiske kvaliteter. Tag på hotelophold tæt ved vandet, så du kan nyde en smuk udsigt hver morgen. Det er også muligt at overnatte nær Hammersø. Her kan du gå en lang tur i den tætte skov rundt om Bornholms største sø, og se sommerens solstråler spejle sig fantastisk hen over vandoverfladen. Når du alligevel er afsted, er der i samme omgang mulighed for at vandre på nogle af Danmarks eneste klipper - så husk at pakke vandreskoene, når du skal udforske den flotte solskinsø.

Pensionat Bornholm

Er du til hyggelige pensionatophold, kan vi anbefale at besøge det nordlige Bornholm. Vi tilbyder ophold i Allinge på pensionat Slægtsgården, hvor du kan prøve at bo på en ældre dansk gård, der giver de perfekte rammer for en hyggelig ferie.

Gården er nyrenoveret med respekt for bygningens historie, så du kan sove i trygge rammer og samtidig opleve det gamle, hyggelige bindingsværk. I samme boldgade kan du opleve Hammershus slotsruin, som er en gammel middelalderborg fra 1200-tallet. Hammershus ligger ud til kysten og er meget attraktivt for gæster, der overnatter på hoteller i Allinge.

4-stjernet Hotel Bornholm

I Sandkås kan du tage på 4-stjernet hotelophold. Prøv Hotel Friheden og få en super oplevelse af kvalitet og god beliggenhed. Sandkås ligger i den nordøstlige del af Bornholm og er en lille hyggelig by langs kysten, hvor der er mulighed for at gøre sig selv til sejrherre i minigolf. Efterfølgende vil det være oplagt for den taberdømte, at glemme sorgen under en gåtur, cykeltur eller køretur langs vandet.

Hotel for familien

I Balka tilbyder vi et ophold for hele familien. Her kan i nyde sommeren ved poolen, eller sende børnene over til legepladsen, mens de voksne nyder en drink ved poolen. Er man ikke så meget for at være i vandet, er det også muligt at ligge på en af de klassiske solsenge. Balka ligger i det sydøstlige Bornholm og er en rigtig skøn ferieby. Oplev den attraktive strand med skønne klitter, som er en oplagt udflugtsmulighed. Tag picnickurven under armen og nyd det flotte landskab med en bid mad.