Sletten Ferielejligheder

IMPONERENDE UDSIGT OVER HAVET

I det østlige Gudhjem er det muligt at leje flotte sommerhuse og ferielejligheder - alle med en formidabel udsigt over Østersøen.
Gudhjem er et ideelt sted at holde ferie med børnefamilien, når destinationen er Bornholm. Sletten Ferielejligheder byder på lækre, nye ferieboliger med plads til op til 6 personer. Fælles for dem alle er at de har en helt unik havudsigt.
Ferielejlighederne ligger i rolige og naturskønne omgivelser lige ud til den bornholmske klippekyst, kun få minutters gang fra Gudhjem Havn og kun 400 meter til en lækker, børnevenlig sandstrand.
Fra Gudhjem Havn er der afgange til Christiansø, som er Danmarks østligste punkt. 
Desuden byder Gudhjem på en række forskellige hyggelige restauranter og smuk havudsigt så langt øjet rækker.

SUVERÆNE FERIELEJLIGHEDER - BÅDE INDE OG UDE

Sletten Ferielejligheder tilbyder ferieboliger af høj kvalitet. Lejlighederne er lyse og indbydende og flot indrettet, så ferien kan nydes fuldt ud. Alle ferielejligheder er desuden udstyret med et moderne og åbent køkken. Men vil du hellere spise ude, er der også rig mulighed for at gøre det, da Gudhjem er fyldt med gode spisesteder. Derudover er der selvfølgelig også TV og frit og ubegrænset Wi-Fi i alle ferieboligerne.
Sletten Ferielejligheder samler på glade feriegæster og er et sted, du gerne vender tilbage til.

Alle lejligheder tilbyder

 • Udsøgt havudsigt (6032 dog kun fra terrassen)
 • Fri og ubegrænset Wi-Fi
 • Høj kvalitet
 • Klipper og sandstrand i rigelige mængder
 • Nærhed til skønne Gudhjem

GASTRO-FERIE FOR LIVSNYDERE (PFL8) - 7 NætterLæs mere 

GASTRO-FERIE FOR LIVSNYDERE (PFL8) - 7 Nætter

Nyd livet på Bornholm og smag skøn mad tillavet med gode bornholmske råvarer. I får mulighed for at besøge to af øens tre mest velrenommerede restauranter. I skal bo i dejlig ferielejlighed med havudsigt. Vælg ml. Gudhjem el. Sandvig.

PAKKEN INDEHOLDER: 

 • 1 uge i 2 vær. ferielejlighed med havudsigt
 • 1 flaske Asti ved ankomst
 • 3-retters menu på Restaurant Le Port, inkl. kaffe og velkomstdrink 
 • 3-retters menu på Christianshøjkroen eller Restaurant Molen.
 • Færge Ystad-Rønne t/r i egen bil
 • Indbo- og afbestillingsforsikring


Pakken kan bookes med ankomst søndag i perioden 31/3 - 13/10 2019. 
LAVESTE PRIS: dkk 2.589 pr. pers. v/2 pers. Gælder ank. 31/3 -21/4
HØJESTE PRIS: dkk 5.249 pr. pers. v/2 pers. Gælder ank. 7/7 - 4/8

El betales efter måler (modregnes i depositum). Rengøring og linned kan tilkøbes efter ønske. Billet til Øresundsbron kan tilkøbes. Drikkelse på restauranter er ikke inkl. i prisen. 

GASTRO-FERIE FOR LIVSNYDERE (PFL8) - 7 Nætter

Bestil Pakke

BO I GUDHJEM - OPLEV KOKKEKUNST I VANG (PML8) - 4 NætterLæs mere 

BO I GUDHJEM - OPLEV KOKKEKUNST I VANG (PML8) - 4 Nætter

Klipper, hav og gåafstand til Gudhjem. Nyd en miniferie i dejlig lejlighed med terrasse eller altan mod havet. I pakken medfølger en dejlig middag på Resturant Le Port i Vang, hvor både service og mad passer til den skønne havudsigt. 

PAKKEN INDEHOLDER: 

 • 4 nætter i 2 vær. ferielejlighed med havudsigt
 • 1 flaske Asti ved ankomst
 • 3-retters menu på Restaurant Le Port, inkl. kaffe og velkomstdrink. 
 • Færge Ystad-Rønne t/r i egen bil
 • Indbo- og afbestillingsforsikring


Pakken kan bookes med valgfri ankomst i perioden 1/4 - 17/6 & 26/8 - 27/10 2019. 
LAVESTE PRIS: dkk 1.999 pr. pers. v. 2 pers. Gælder ank. 1/4 - 27/4.
HØJESTE PRIS: dkk 2.169 pr. pers. v. 2 pers. Gælder ank. 28/4 - 17/6 & 26/8 - 27/10. 

El betales efter måler (modregnes i depositum). Rengøring og linned kan tilkøbes efter ønske. Billet til Øresundsbron kan tilkøbes. Drikkelse på restaurant er ikke inkl. i prisen. 

BO I GUDHJEM - OPLEV KOKKEKUNST I VANG (PML8) - 4 Nætter

Bestil Pakke

GÅ PÅ OPDAGELSE I GUDHJEM

Bornholm byder på mange dejlige ferieoplevelser, og med en ferielejlighed i Gudhjem er du tæt på mange af dem. Nedenfor er nævnt blot et par af de steder, du med fordel kan besøge, når du vælger at holde ferie i Gudhjem på Bornholm.


RESTAURANT LE PORT
Vil du have en helt unik smagsoplevelse, så er Restaurant Le Port et besøg værd. Fra restauranten er der en helt enestående udsigt over Østersøen og alle retter er smukt anrettet og veltilberedte efter dansk/fransk tradition.


FRU PETERSENS CAFÉ

Kun få kilometer fra Gudhjem finder du Fru Petersens Café, som byder på Bornholms lækreste kagebord. Her vil du opleve ægte dansk hygge som var du på besøg hos dine bedsteforældre. Alle kager er friske og hjemmebagte, og der er noget for enhver smag, både for store og for små.


CHRISTIANSØ

Hvis du vil besøge Danmarks østligste punkt, kan du komme til Christiansø fra Gudhjem Havn. På Christiansø finder ud også historiske bygninger og fæstningsværker, der hver især byder på sin helt egen historie. Christiansø byder desuden på et helt unikt naturlandskab, beriget med både klipper og frodige områder.


BORNHOLMS MIDDELALDERCENTER

Bornholm er en spændende ø, der byder på masser af historie. Hvis du kunne tænke dig at få et spændende indblik i Middelalderen, er Bornholms Middelaldercenter helt sikkert et besøg værd. Her er oplevelser for hele familien med guidede ture og spændende autentiske landsbymiljøer.