Købmandsgården Ferielejligheder

Hold ferie i den gamle Købmandsgård i Gudhjem

Den fine, gamle købmandsgård ligger i hjertet af Gudhjem og er flot renoveret til lækre ferielejligheder. Her vågner I hver morgen med udsigt over havet og byens røde tegltage. 
Du kan ikke ønske en smukkere udsigt eller dejligere feriebolig, når du står op til det syn hver morgen. 
Gudhjem er en charmerende by med kun 700 indbyggere og præget af stejle gader, mange gode spisesteder og det kuperede nordbornholmske landskab. Her er en herlig feriestemning, og mange hyggelige, små butikker, gallerier og andre seværdigheder tæt på Købmandsgården i Gudhjem. En spadseretur på havnen er også en sikker vinder. Tæt på Gudhjem finder I også mange muligheder for oplevelser, underholdning og kultur. Købmandsgården i Gudhjem er tæt på det hele med sin centrale placering.

FLOTTE FÆLLES FACILITETER I KØBMANDSGÅRDEN

Ferielejlighederne deler en dejlig, stor solterrasse med havudsigt og lækker swimmingpool. 
Købmandsgården i Gudhjem ligger midt i byen, så I har butikker og restauranter lige uden for døren. Alle ferielejligheder har køkkenafdeling, et godt badeværelse og opholdsrum. Købmandsgården har ferielejligheder med plads fra 2 til 6 personer. Her kan I nyde solen over Gudhjem, mens I slapper af på terrassen og køler af i poolen.

Alle lejligheder tilbyder

  • God standard
  • Fælles udendørs swimmingpool
  • Fælles solterrasse med havudsigt
  • Central beliggenhed og nabo til Gudhjems mange butikker og restauranter

Pakkerejser til Gudhjem

Vi har flere pakkerejser til Gudhjem, hvor der indgår færgebillet Ystad-Rønne og entré til underholdning og oplevelser. Her er noget for både familier og par, kortere og længere ferier. Har I særlige ønsker til jeres pakkerejse, er I altid velkommen til at kontakte Bornholmtours. Se nærmere nedenunder for vores færdige pakkerejser.

Oplevelser tæt på Købmandsgården og Gudhjem

Gudhjem byder på mange spændende og hyggelige oplevelser. Her kan I udforske den flotte by og havn og de mange dejlige spisesteder. Midt i byen ligger den lokale kunstner Oluf Høsts gamle bolig, der nu fungerer som museum. Vil I vide mere om Gudhjems historie, kan I også besøge Gudhjem Museum.

Der er også mulighed for mange spadsereture, hvor I kan nyde udsigten over byen. En tur op på toppen af Bokul giver en flot udsigt over by og hav. Herfra kan I gå videre ind til den stemningsfulde sø Gråmyr, eller en tur ind langs sprækkedalen Holkadalen, hvor Gudhjems indbyggere fejrede helligdage og feste i gamle dage.

 

Bornholms Kunstmuseum
I kan også spadsere nordpå langs kysten ud til Salenebugten og Helligdomsklipperne. Her ligger Bornholms flotte kunstmuseum, hvor der bliver udstillet både klassisk og moderne kunst. Bliver det for langt at gå, sejler M/S Thor mellem Helligdomsklipperne og Gudhjem. Fem minutter fra museet kan I også opleve klippehulen Sorte Gryde, hvor Bornholms grotteedderkopper bor. Der er adgang til grotten via en bro og stige. I dårligt vejr er der dog ikke adgang til grotten. Det er en spændende tur for hele familien - men husk lommelygten!

 

Melsted fiskerleje
I det lille og hyggelige Melsted fiskerleje ligger Gudhjems nærmeste sandstrand med badebro og flere parkeringspladser. Selve Melsted består af små velholdte bindingsværkshuse og smalle krogede gader. Her kan I opleve havnen, og besøge Melstedgård, hvor I kan opleve fortællingen om Bornholms landbrugshistorie og købe lokale lokal gastronomi  i butikken, eller deltage i Melstedgårds madevents.

 

Dagstur til Christiansø
Det tager en times tid at sejle til Christiansø med bådfarten - og så er I pludselig i en helt anden verden. Den unikke ø med sit samfund på kun 90 fastboende er en helt speciel oplevelse. I kan spise på øens kro, der også er købmandsgård og kiosk. Her er mange muligheder for udforskning på kryds og tværs og en badetur fra klipperne. De ældste dele af fortet stammer fra Christian d. 4’s tid i slutningen af 1600. Husk at hunde ikke er tilladt, da mange fugle ruger på øerne.