Casa Blanca Ferielejligheder

Casa Blanca i Gudhjem - Bornholms bjergby

Casa Blanca i Gudhjem ligger centralt med udsigt til det blå hav, røde hustage og byens kirketårn i grå skifer. Gudhjem byder på ferieidyl med gode spisesteder og hyggelig stemning. Det finder du også i Casa Blanca Ferielejligheder, der er indrettet i en tidligere hotelejendom tæt på havnen i et roligt område.
Med Casa Blancas dejlige beliggenhed i Gudhjem, kan du nyde ferielejlighedernes unikke og flotte klippehave med solterrasser i flere niveauer og udsigt over hav og den charmerende by. Her kan du både slappe af i solstolene eller komme en tur i poolen. Når du får brug for en forfriskende dukkert, kan du vælge mellem Casa Blancas store swimmingpool eller børnepoolen. Lige udenfor Casa Blanca ligger Gudhjems gader, der byder på hyggelige små butikker, caféer, og restauranter og en flot og unik udsigt. Byen er præget af de mange kunsthåndværkere, der er blevet tiltrukket af Gudhjems helt egen stemning. 

Casa Blanca i Gudhjem - din feriebase

Der er meget at opleve i og omkring Gudhjem, så efter en lang dag er det dejligt at komme hjem til en bolig, der bare fungerer. Casa Blanca Ferielejligheder er indrettet efter alle moderne standarder og har havkig til Østersøen. Her er køkken eller kitchenette og alle ferielejligheder har fladskærms-tv og gratis trådløst internet.
Bemærk - Nr. 6001-6010 er i stueplan (havkig). Nr. 6011-6019 er på 1. sal (havudsigt). Nr. 6000 er ved poolen.

Alle lejligheder tilbyder

 • Havudsigt (1. sal) eller havkig (stueplan)
 • Wifi
 • Både voksenpool og børnepool
 • Tæt til havn, klipper of sandstrand
 • God standard indendørs

SENIORREJSE: GUDHJEM & CHRISTIANSØ (PS6) - 5 NætterLæs mere 

SENIORREJSE: GUDHJEM & CHRISTIANSØ (PS6) - 5 Nætter

Ferie i Danmarks smukke bjergby, Gudhjem. I bor centralt i byen, i gåafstand til Gudhjem Havn med restauranter, butikker og den særlige Gudhjem-stemning lige udenfor døren. Dagsudflugt til Danmarks historiske forsvarsværk, og ø-samfund, Christiansø, er med i prisen. 

PAKKEN INDEHOLDER

 • 5 nætter i dejlig lejlighed i Gudhjem med havudsigt eller havkig
 • Færge Gudhjem-Christiansø t/r  (dagsudflugt) 
 • Færge med bil Ystad-Rønne t/r
 • Tryghedssikring (indbo og afbestilling)

 

Pakken kan bookes med ankomst onsdag eller torsdag i perioden 31/3 - 21/10 2021
LAVESTE PRIS: dkk 1.799 pr. pers. v/2 pers. Ank. 28/4 - 10/6 & 25/8 - 21/10
HØJESTE PRIS: dkk 3.349 pr. pers. v/2 pers. Ank.  14/7 - 22/7
SÆRPRIS: dkk 1.675 (inkl. gratis færgebillet) pr. pers. v/2 pers. Ank. 31/3 - 22/4


Min. 1 deltager skal på rejsetidspunktet være fyldt 65 år. Strøm afregnes efter måler (modregnes i depositum). Rengøring, linned, foropvarmning kan tilkøbes efter ønske. Hund er kun tilladt i visse lejligheder (se præsentation). Pris for max. 1 hund , dkk 185 (meddel dette til Bornholmtours).

SENIORREJSE: GUDHJEM & CHRISTIANSØ (PS6) - 5 Nætter

Bestil Pakke

SKØNNE GUDHJEM (PML4) - 4 NætterLæs mere 

SKØNNE GUDHJEM (PML4) - 4 Nætter

Nyd Bornholms perle, Gudhjem. I bor centralt i Danmarks eneste bjergby med røgeriskorstene, røde tegltage og bindingsværk. Der er gåafstand til restauranter, butikker og det hyggelige havneområde. Alle lejligheder har enten havudsigt eller havkig. 

PAKKEN INDEHOLDER:

 • 4 nætter i ferielejlighed med havkig/havudsigt
 • Fiskebuffet på Nordbornholms Røgeri
 • Adgang til Oluf Høstmuseet i Gudhjem
 • Færge med bil Ystad-Rønne t/r
 • Tryghedssikring (indbo og afbestilling)


Denne rejse kan bookes med ankomst torsdag eller søndag 1/4-21/10 2021.
LAVESTE PRIS: dkk 1.679 
pr. pers. v/ 2 pers. Ank. torsdag 29/4-10/6 & 26/8-21/10
HØJESTE PRIS: dkk 3.099 pr. pers. v/ 2 pers. Ank. søndag 11/7-25/7
SÆRPRIS - APRIL: dkk 1.579 pr. pers. v/ 2 pers. Ank. torsdag eller søndag 1/4 - 22/4

Strøm efter måler (modregnes i depositum). Rengøring og linned kan tilkøbes. 

SKØNNE GUDHJEM (PML4) - 4 Nætter

Bestil Pakke

FERIE I IDYLLISKE GUDHJEM (PFL1) - 7 NætterLæs mere 

FERIE I IDYLLISKE GUDHJEM (PFL1) - 7 Nætter

Gudhjem er Bornholms Perle og Danmarks eneste bjergby. Røde tegltage, røgerier og bindingsværk fylder hyggeligt de stejle gader ned mod havnen. Med i prisen får I entré til museet for Gudhjem-maleren, Oluf Høst, samt en fiskebuffet med alle Bornholms specialiteter. Lejlighederne er centralt beliggende i Gudhjems gamle bydel og har enten havkig eller havudsigt.
 

PAKKEN INDEHOLDER

 • 1 uge i ferielejlighed i Gudhjem
 • Færge med bil Ystad-Rønne t/r
 • Entré til Oluf Høst Museet i Gudhjem
 • Fiskebuffet på Nordbornholms Røgeri
 • Tryghedssikring (indbo og afbestilling)

 

Pakken kan bookes med ankomst torsdag i perioden 1/4-14/10 2021.
LAVESTE PRIS: dkk 1.999 pr. pers. v/2 pers. Ank. 29/4 - 3/6 & 26/8 - 14/10
HØJESTE PRIS: dkk 4.399 pr. pers. v/2 pers. Ank. 15/7 - 22/7
SÆRPRIS - APRIL: dkk 1.899 pr. pers. v/2 pers. Ank. 1/4 - 22/4

 

El afregnes efter måler ved afrejse (modregnes i depositum). Slutrengøring og linned kan tilkøbes. Pakken kan tilpasses efter jeres behov, f.eks. til gæster, som er fyldt 65 år, eller som ønsker at rejse med fly.

FERIE I IDYLLISKE GUDHJEM (PFL1) - 7 Nætter

Bestil Pakke

SENIORREJSE: TUREN GÅR TIL GUDHJEM (PS20) - 7 NætterLæs mere 

SENIORREJSE: TUREN GÅR TIL GUDHJEM (PS20) - 7 Nætter

Gudhjem er Bornholms Perle og Danmarks eneste bjergby. Røde tegltage, røgerier og bindingsværk fylder hyggeligt de stejle gader ned mod havnen. Med i prisen får I entré til museet for Gudhjem-maleren, Oluf Høst, samt en fiskebuffet med alle Bornholms specialiteter. Lejlighederne er centralt beliggende i Gudhjems gamle bydel og har enten havkig eller havudsigt, eller de ligger i Gudhjems udkant, med skøn udsigt til klipper og hav. 

PAKKEN INDEHOLDER

 • 1 uge i ferielejlighed i Gudhjem
 • Fiskebuffet på Nordbornholms Røgeri i Allinge
 • Entré til Oluf Høst Museet i Gudhjem
 • Færge med bil Ystad-Rønne t/r
 • Tryghedssikring (indbo og afbestilling)


Pakken kan bookes med ankomst torsdag i perioden 8/4-24/6 & 5/8-14/10 2021. 
LAVESTE PRIS: dkk 1.895 pr. pers. v/2 pers. Ank. 29/4-3/6 & 26/8-14/10
HØJESTE PRIS: dkk 2.875 pr. pers. v/2 pers. Ank. 5/8
SÆRPRIS: dkk 1.769 (inkl. gratis færgebillet) pr. pers. v/2 pers. Ank. 8/4-22/4

Strøm afregnes efter måler (modregnes i depositum). Rengøring og linned kan tilkøbes efter ønske. Hund  tilladt i enkelte lejligheder (se præsentation), mod gebyr på dkk 185 (meddel dette til Bornholmtours).

SENIORREJSE: TUREN GÅR TIL GUDHJEM (PS20) - 7 Nætter

Bestil Pakke

I Gudhjem

Der er flere dagligvarebutikker tæt på Casa Blanca i Gudhjem - vil I hellere slippe for at lave mad i ferien, kan I vælge mellem en række gode cafeer og restauranter. Her er også gode muligheder for shopping og mange fine souvenirs.

Gudhjem ligger ca 30 km fra Rønne Havn. Er I ikke i bil, går busrute 1+4, 7+8 og 9 fra Rønne Havn til Gudhjem. I kan leje cykler lokalt, eller gennem Bornholmtours med levering i Rønne Havn eller ved jeres feriebolig.

Oplevelser tæt på Casa Blanca og Gudhjem

Gudhjem byder på meget i selve byen - en kort spadseretur væk finder du også det lokale ‘bjerg’ Bokul med en bænk med den samme flotte udsigt,  hvor den berømte maler Oluf Høst malede mange af sine billeder. Lidt længere inde i skoven kan du se den lidet kendte, men meget stemningsfulde skovsø Gråmyr med hvide og røde vandliljer.


Oluf Høst Museum 
Oluf Høsts malerier af udsigten fra Bokul kan du selvfølgelig se på Oluf Høst Museet, der er indrettet i kunstnerens gamle hjem.


Christiansø
Fra Gudhjem havn er der en times tid til Christiansø med færgen. Christiansø er en del af Ertholmene, der alle ejes af den danske stat og ejes stadig af forsvaret. Her kan I gå på opdagelse blandt de gamle bygninger og to tårne, der var en del af er de gamle forsvarsværker. De ældste dele er 1684. I kan spise på Christiansø Gæstgiveri, hvor der også er købmandshandel og kiosk. Hunde er ikke tilladt, til gengæld er der rugende edderfugle overalt i foråret. Husk også badetøjet - her er rig mulighed for at få en forfriskende dukkert!


Østerlars 
I kan også opleve Bornholms Middelaldercenter i Østerlars, hvor hele familien kan gå på opdagelse i Middelalderen. 500 meter fra Middelaldercentret finder I også Østerlars Rundkirke fra 1150.


Melsted
Melsted byder både på en hyggelig havn med sandstrand og Melstedgaard, hvor I kan opleve det bedste af Bornholms råvarer i Skafferiet Cafe og Shop eller til et af gårdens mange arrangementer. I kan også se hvordan landbruget på Bornholm blev drevet i gamle dage.


Bornholms Kunstmuseum
6 km nord for Gudhjem ligger Bornholms Kunstmuseum. Den flotte musemsbygning ligger i et spektakulær landskab og rummer både ældre og nyere kunst og kunsthåndværk.
Her kan I også se Helligdomsklipperne og 2 km længere ud ad vejen finder I Døndalen med Danmarks største vandfald.