Golfferie

Golfferie på Bornholm

På Bornholm er du max. en halv time væk fra den nærmeste golfbane. Øen byder på fire spændende golfbaner, der alle er åbne for gæstespillere. Banerne er meget forskellige, både i sværhedsgrad og udformning. To baner har klippefremspring og en fantastisk udsigt over Østersøen til Christiansø. 
Solskinsøen er et yndet feriemål for golfspillere fra hele Norden. Bornholm byder på flest solskinstimer i sommermånederne helt fra maj til september måned. Den friske luft og flotte natur er en herlig sidegevinst, når du går en runde på en af øens golfbaner.

GOD GOLF MED BASE PÅ BORNHOLMS VESTKYST (AGP5) - 3 NætterLæs mere 

GOD GOLF MED BASE PÅ BORNHOLMS VESTKYST (AGP5) - 3 Nætter

Brug dagen på golfbanen og nyd aften på Hotel Herold, fint beliggende med pragtfuld udsigt over Østersøen og Hasle havn. Der kan spilles på Bornholms Golf Klubs, Nexø Golf Klubs og Nordbornholms Golf Klubs baner ved Rønne, Dueodde og Rø.

PAKKEN INDEHOLDER

  • 3 nætter i delt dobbeltværelse
  • 3 x morgenmad
  • 3 x greenfee pr. pers.
  • Færge med bil Ystad-Rønne t/r

 

Pakken kan bookes med  ankomst torsdag perioderne 2/4-22/10 2019
LAVESTE PRIS dkk 2.579 pr. pers. v/2 pers. Ank. 2/4-16/4 & 22/10
HØJESTE PRIS dkk 2.998 pr. pers. v/2 pers. Ank. 2/7-6/8

Halvpension kan tilkøbes til dkk 139 pr person per dag.
Pakken kan tilpasses efter jeres behov, f.eks. hvis I ønsker flere dage eller til flere personer. 

GOD GOLF MED BASE PÅ BORNHOLMS VESTKYST (AGP5) - 3 Nætter

Bestil Pakke

GOLF-FERIE PÅ NORDBORNHOLM (AGP2) - 7 NætterLæs mere 

GOLF-FERIE PÅ NORDBORNHOLM (AGP2) - 7 Nætter

Spil ubegrænset golf på de flot anlagte 2 x 18 hullers golfbaner i Rø (på Nordbornholm). Du skal bo i Rø feriehuse, som ligger i direkte forlængelse af golfbanerne.
Området er meget smukt med skov, klipper og havudsigt. Foruden golfspillet er der derfor virkelig gode muligheder for at nyde den dejlige Bornholmske natur.

PAKKEN INDEHOLDER

  • 1 uge i Rø feriehuse
  • Ubegrænset adgang til New Course & Old Course
  • Færge med bil Ystad-Rønne t/r

 

Pakken kan bookes med ankomst lørdag i perioden 4/4-17/10 2020.
LAVESTE PRIS: dkk 2.349 pr. pers v/2 pers. Ank. 18/4
HØJESTE PRIS: dkk 5.249 pr. pers. v/2 pers. Ank. 11/7-25/7

 

Slutrengøring kan tilkøbes. Strøm betales efter måler.

GOLF-FERIE PÅ NORDBORNHOLM (AGP2) - 7 Nætter

Bestil Pakke

Vi tilpasser din golfferie på Bornholm

Et vellykket spil golf kan godt give appetit på en god middag eller lyst til at opleve lidt mere af det Bornholm, som befinder sig udenfor golfklubbernes baner.
Bornholm har meget at byde på. Alt efter interesse kan golfferie kombineres med for eksempel sightseeing og gode middage på øens fremragende restauranter. I kan opleve en række musik- og byfestivaler i løbet af sommermånederne, de lokale kunsthåndværker og gallerier, vilde bison i Almindingen og meget mere.

Feriepakker med golfferie kan sammensættes, som du selv synes bedst. Du kan vælge en færdig pakke blandt pakkerne ovenfor, eller lade dig inspirere og bede os sammensætte en golfferie lige efter din smag. Kontakt os for særlige ønsker - vi har også mulighed for at tilpasse halvpension, bestille tee-tider og tilføje overnatning, hvis I ønsker flere dage eller til flere personer.

Golfbaner på Bornholm

Bornholm byder på tre smukt beliggende golfklubber med egen green - den ene med to baner. Du kan finde yderligere information om golfklubberne på klubbernes egne hjemmesider.

Bornholms Golf Klub
Bornholms Golf Klub ligger tæt på Rønne i smuk natur mellem bølgende marker og plantage. Her er et hyggeligt klubhus med café. Golfklubben blev grundlagt i 1972 og i 1986 var deres 18-huls golfbane færdig anlagt. Golfbanen er tegnet af Peter Dreyer, der var med til at grundlægge Dansk Golf Union. LÆS MERE

Nexø GolfKlub 
Nexø Golfklub ligger naturskønt mellem Dueodde og Øster Sømark knap en kilometer fra Sydbornholms skønne sandstrande og blev grundlagt i 1981, mens klubhus og bane var klar i 1986. Klubhuset huser også en café. LÆS MERE

Nordbornholms Golfklub 
Nordbornholms Golfklub ligger lige udenfor Rø, og knap en kilometer fra Bornholms flotte, nordvendte klippekyst. Her kan du spille på 2 baner med 18 huller hver. LÆS MERE

Rø feriehuse
Det er muligt at leje et gode feriehuse, som ligger i naurlig forlængelse af Nordbornholms Golfklubs baner.
LÆS MERE