Hasle

På Bornholms smukke vestkyst 10 km nord for Rønne, her finder man byen Hasle.
Hasle har for længst taget forvandlingen fra primært at være beskæftiget med fiskeri, til en solbeskinnet oase, hvor man let kan spendere hele dagen på byens dejlige sandstrand eller ved det maritime miljø omkring havnebadet.

Hasle har eget silderøgeri, hvor fisken stadig ryges, som man gjorde det i gamle dage – i åbne skorstene og med ellebrænde.

Feriegæster, som besøger Hasle anden weekend i juli måned, er mere end velkomne til at deltage i byens sildefest. Sildefesten er Bornholms ældste byfest og en årlig tradition, som går næsten 60 år tilbage.

Sildefesten har et omfattende program med musik og underholdning for hele familien. En af festens højdepunkter er kåringen af Miss Sild – sommerens kønneste bornholmske pige.

Hasle bebos desuden af flere billedkunstnere og på Grønbechs Gård kan man opleve kunsthåndværk af internationalt format.

Sande mesterværker kan opleves på den bornholmske aftenhimmel over Hasle. Solnedgange i naturens flotteste farver – genspejlet i Østersøens klare hav. Natursyn, der skal opleves.

Rutsker Feriecenter

Landlig idyl og lækker natur - Tæt på mark og skov og kun et stenkast fra Danmarks højest beliggende kirke, finder man Rutsker Feriecenter. Har du brug for fred og ro en dejlig ferie sammen med familien, så Rutsker Feriecenter bare sagen. På Rutsker Feriecenter er der lagt vægt på, at det skal være sjovt at være barn. Der er masser af plads til a...Læs mere