Gudhjem

Ferielejlighed Gudhjem

Gudhjem er en charmerende by i det nordlige Bornholm, der ånder af liv fra byens små gader og hyggelige havn. Med 700 beboere er byen en idyllisk lille havneby, hvor caféer, røgerier og isbutikker er med til at skabe en herlig feriestemning. Navnet Gudhjem kommer af, at man ofte kaldte byen for “Guds Hjem”, fordi det er den eneste by i Danmark, der er placeret på et lille bjerg. Prøv for eksempel at gå op til udkigsposten Bokul, der er 48 meter over havets overflade. Her vil du få et flot syn ud over byens røde tegltage, der er draperet ned over klippesiderne og som til sidst samler sig omkring havnen. Du kan derefter vælge at gå en tur ned langs havnen, nyde den friske havluft, spise en god frokost eller en stor softice. Du kan også vælge at udforske de mange spændende seværdigheder omkring Gudhjem.

Casa Blanca Ferielejligheder

Dejlig ferie i dejlige omgivelser - Centralt beliggende i Gudhjem med udsigt til havets blå og byens kirketårn i grå skifer, finder man Casa Blanca Ferielejligheder. Gudhjem har så mange kvaliteter. Det samme kan man sige om Casa Blanca Ferielejligheder, som er indrettet i en tidligere hotelejendom, beliggende tæt på havnen i et roligt område. De...Læs mere

Købmandsgården Ferielejligheder

Bo i hjertet af Gudhjem - Den fine gamle købmandsgård i Gudhjem er blevet omdannet til flotte ferielejligheder. Med god beliggenhed i hjertet af Gudhjem, er det svært at ønske sig en bedre feriebolig. På Købmandsgården Ferielejligheder har man udsigt over havet og byens røde tegltage. Det er et smukt syn at stå op til - hver morgen i sin ferie...Læs mere

Sletten Ferielejligheder

Imponerende vue over havet - I det østlige Gudhjem ligger disse feriehuse og ferielejligheder, alle med en udsædvanlig lækker havudsigt. Sletten Ferielejligheder ligger i rolige og naturskønne omgivelser lige ud til den bornholmske klippekyst, få minutters gang fra Gudhjem Havn, og kun 400 m til en dejlig, børnevenlig sandstrand. Suveræn indvend...Læs mere

Hvad kan jeg opleve omkring Gudhjem?

Gudhjem er en oplevelse i sig selv, du kan finde fantastiske restauranter, hyggelige røgerier, smage lækkert chokolade, få shoppet og nyde lidt godt til ganen. Med en ferielejlighed er du midt i byens hyggelige liv, og Gudhjem tilbyder også mange oplevelser uden for byen.

Tag en tur gennem Holkadalen til Kaffeslottet  

Hvis du vælger at tage turen op til udkigsposten Bokul, så kan det klart anbefales at tage videre gennem Gudhjem Plantage. Her vil du komme ned til den hyggelige skovsø Gråmyr, hvor der er mulighed for at slappe af, samle bær eller nyde en frokost. Hvis du tager turen videre gennem Holkadalen, vil du opleve en hyggelig smal klipperute, hvor du kan se Holka-renden. Her kan du vælge at følge ruten frem til Kaffeslottet, som måske er Bornholms mest prangende liebhaverejendom. Du kan ligeledes vende tilbage og nyde de smalle klippestier på vej tilbage til ferielejligheden i Gudhjem.

Oplev den nordlige del af Bornholm

Hvis du tager turen mod nord, så vil du opleve mange skønne naturoplevelser. Turen langs kyststien giver et indblik i den barske side af Bornholms natur, her vil du opleve bare klippevægge og storslåede udsigter. På gode dage vil du kunne se helt over til Sverige herfra. På et tidspunkt vil du nå Helligdomsklipperne, hvor du vil have mulighed for at komme ned i nogle af Bornholms grotter. Grotten “sorte gryde” er særligt populær for besøgende, da denne går 60 meter ind mellem klipperne. Det er ligeledes herinde, du finder Bornholms grotteedderkop. Omkring Helligdomsklipperne ligger Bornholms Kunstmuseum, hvor du kan nyde malerier af bornholmske kunstnere gennem tiden. Når du er færdig med at se museet, kan du overveje at tage båden M/S Thor tilbage til Gudhjem. Båden sejler igennem Helligdomsklipperne, og du får derfor mulighed for på tæt hold at se Bornholm fra en anden side.

Sejl til Christiansø

Hvis du ønsker en autentisk og hyggelig én-dags udflugt, så bør du klart overveje at tage færgen til Danmarks østligste punkt: Christiansø. Overfarten tager en lille time, og du kan tage færgen direkte fra Gudhjem. På øen kan du opleve Christian V’s fæstning, som blev anlagt i 1684. Derudover har øen smukke klippelandskaber og gamle hyggelige bygninger fra 1920.

Hvad kan du forvente af en ferielejlighed i Gudhjem?

Med Bornholmtours er du sikker på at finde din drømmerejse. Vi har ferielejligheder til forskellige behov, hvilket også gælder vores boliger i Gudhjem. Nogle af vores lejligheder er med swimmingpool, altan, have og andre faciliteter. Nogle er placeret midt inde i Gudhjem, mens andre er placeret lidt uden for. Fælles for dem alle er dog, at der er mulighed for havudsigt ud over Østersøen. Du får en fredfyldt og rolig ferielejlighed, hvor du kan komme helt tæt på dine nærmeste. Hvis du har nogle spørgsmål omkring vores ferielejligheder i Gudhjem, så kan du kontakte Bornholmtours på telefon 56 49 32 00 eller skrive en mail til info@bornholmtours.com. Vi ser frem til at høre fra dig og håber du får nogle uforglemmelige dage på Bornholm.