Vallehus

VALLEHUS FERIELEJLIGHEDER - NATUR OG HVIDE SANDSTRANDE

Vallehus ved Dueodde er rig på natur og nærvær, som er noget af det, der får mange til at vælge Bornholm som feriedestination. 
Vallehus er placeret i rolige omgivelser på en kæmpe naturgrund og tæt på strand og vand. Fra ejendommens bygninger er der frit udsyn til det store åbne landskab, som giver albuerum og plads til at nyde ferien - langt væk fra hverdagens stress og jag. 
Hvis du er en strandløve eller vandhund, så har Vallehus nok en af de mest fantastiske beliggenheder på Bornholm. Inden for cykelafstand finder du nemlig Dueodde strand, som er en lækker hvid sandstrand. Udover at være en super lækker badestrand, byder stranden også på gode og brede cykelstier, der løber helt ned til vandkanten. På den måde kan du nyde den friske havluft og synet af det smukke vand og det fine, hvide sand mens du cykler.

UNIKKE OG CHARMERENDE FERIELEJLIGHEDER

Vallehus består af i alt fire dejlige ferielejligheder med en stor tilhørende naturgrund.  Her er plads til både at hygge og lege og kun fem minutter til Dueodde Strand. Ejendommen er fra 1825 med et smukt ydre af charmerende bindingsværk, samt et moderne og indbydende indre. Lejlighederne er hver især helt unikke. Fælles er dog de gode faciliteter med bl.a. gulvvarme og gratis Wi-Fi.  

Grunden er omgivet af idylliske marker med udsigt til plantagerne, der omgiver Dueodde Strand. Området byder blandt andet på legeplads, boldbane og bålplads.

Alle lejligheder tilbyder

  • Naturskønt område
  • Kvalitetslejligheder med mange faciliteter
  • Gulvvarme i alle rum - dejligt indeklima
  • Gratis el, vand og varme
  • Gratis Wi-Fi - hurtigt og ubegrænset

OPLEVELSER TÆT PÅ VALLEHUS

Når du vælger at holde ferie på Bornholm, kan du nemt opnå en fornemmelse af at befinde dig langt ude i naturen. Ofte vil du dog opleve at du er tættere på det meste end du lige tror. Vallehus er ingen undtagelse. Her er du tæt på små byer og idylliske fiskerlejer, der byder på indkøbsmuligheder, restauranter, caféer og meget mere. 
Nedenfor er nævnt nogle af de mange muligheder, du finder i området tæt på Vallehus. 

DUEODDE STRAND

Ikke langt fra Vallehus finder du Dueodde strand, som især er kendt for sit fine hvide sand. Det ultrafine sand er ekstra blødt og dejligt, og giver en helt særlig tur på stranden.

SNOGEBÆK

Snogebæk ligger kun 5 minutters kørsel fra Vallehus, og er en gammel by, som emmer af historie. Snogebæk blev første gang nævnt tilbage i 1555, men menes at have rødder helt tilbage til middelalderen. Byen byder også på en række hyggelige restauranter, caféer og røgerier som eksempelvis Restaurant Æblehaven, Kjærstrup Chokoladeglæde og Snogebæk Røgeri.

NEXØ

Blot 10 minutter fra Vallehus ligger Bornholms næststørste by, Nexø. Som mange andre byer på Bornholm, er Nexø et tidligere fiskerleje. Byen byder på masser af historie og spændende oplevelser for hele familien. Heriblandt kan nævnes Bornholms Sommerfuglepark, hvor du har mulighed for at se over 30 forskellige sommerfuglearter. Papegøjer og parakitter flyver også frit rundt i tropehuset, så det næsten er som en rigtig jungle.
I byen finder du også flere caféer, restauranter og røgerier. Her er også gode indkøbsmuligheder, både når I skal have tanket op på dagligvarer og når lidt ferieshopping frister.