Daisycon Affiliate Marketing

Dueodde Feriepark

Video >

DANMARKS FINESTE SANDSTRAND I DUEODDE

Nær Dueodde strand Bornholm ligger Dueodde Feriepark i de skønneste omgivelser med ferielejligheder i varierende størrelser.
Masser af plads og græsplæner omgiver feriekomplekset. Granskov hele vejen rundt sikrer læ for vinden. I kan nyde solen eller en forfriskende dukkert i en af ferieparkens swimmingpools. Her kan I også benytte jer af tennisbane, petanque, bordtennis og legeplads. Et ideelt sted at holde ferie, også for de der søger fred og ro.
Selve Dueodde strand på Bornholm er et klitområde, som ikke kun har noget af Danmarks fineste sand, men som også er forbundet til et stort sandstrandsområde, der strækker sig næsten ubrudt fra Hasle til Nexø og er cirka 30 kilometer i længden. Med andre ord løber I ikke tør for dejlig strand at besøge, hvis I vælger Dueodde Feriepark.

DUEODDE - TÆT PÅ BY OG NATUR

Dueodde Feriepark ligger kun 5 min. kørsel fra det charmerende fiskerleje Snogebæk og 10 min. fra øens næststørste by Nexø, som har gode shoppingmuligheder, restauranter m.m.
Dueodde Feriepark ligger kun få hundrede meter fra Dueodde strand Bornholm – et ideelt sted at nyde strandlivet og sommeren på Bornholm. Gode transportforhold med cykelsti og busholdeplads i umiddelbar nærhed.
Her er god boligkvalitet til en fornuftig pris med lyse og velindrettede ferielejligheder i forskellige størrelser i rækkehusløsning. Gratis trådløst internet ved pool-områderne.

Alle lejligheder tilbyder

 • Indendørs og udendørs swimmingpools
 • Tæt på Dueodde Strand
 • Smuk natur
 • Fred og ro
 • Meget for pengene!

SENIORREJSE: FRED, RO OG LÆKKER MAD (PS2) - 4 NætterLæs mere 

SENIORREJSE: FRED, RO OG LÆKKER MAD (PS2) - 4 Nætter

På smukke sydbornholm er der fred, ro og fantatiske sandstrande. I kan bo med havudsigt i nyrenoveret lejligheder ved Boderne Strand eller midt i det unikke klitlandskab ved Dueodde Strand. Med i prisen får I en middag i særklasse på Christianshøjkroen. 

PAKKEN INDEHOLDER

 • 4 nætter i ferielejlighed på Sydbornholm 
 • 3-retters gourmet middag:
 • Restaurant Christianshøjkroen i Almindingen
 • Færge med bil Ystad-Rønne t/r
 • Indbo- og afbestillingsforsikring

 

Pakken kan bookes med ank. torsdag eller søndag i perioden 2/4-22/10 2020.
LAVESTE PRIS: dkk 1.499 
pr. pers. v/2 pers. Ank. 2/4-19/4., samt ank. torsdag 23/4-4/6 & 27/8-22/10
HØJESTE PRIS: dkk 2.595 pr. pers. v/2 pers. Ank. søndag 12/7-19/7

 

Mindst 1 af de to personer skal være fyldt 65 år. El betales efter måler (modregnes i depositum). Bordbestilling påhviler gæsten selv. Drikkevarer er ikke inkl. i prisen. Rengøring og linned kan tilkøbes. Pakken kan tilpasses efter jeres behov, f.eks. længere ophold. 

SENIORREJSE: FRED, RO OG LÆKKER MAD (PS2) - 4 Nætter

Bestil Pakke

FERIE, MOTION OG DUEODDE STRAND (AOP1) - 7 NætterLæs mere 

FERIE, MOTION OG DUEODDE STRAND (AOP1) - 7 Nætter

Ideel ferie til motionisten, der vil bruge ferien til at komme i form. I bor ved Dueodde Strand, der byder på perfekte træningsforhold til både cykling, løb og svømning. Hvad enten I er til bakket klitlandskab, hyggelige grusstier eller landveje er denne rejse velegnet til at booste formen under ferien. 
 

PAKKEN INDEHOLDER

 • 1 uge i ferielejlighed m. egen terrasse
 • Adgang til tennisbane, svømmehal,  sauna, udendørs pools (15/6-10/9)
 • Færge med bil Ystad-Rønne t/r
 • Indbo- og afbestillingsforsikring
 • Mulighed for cykelleje (City- eller mountainbikes), inkl. levering.


Pakken kan bookes med ankomst fredag eller søndag perioden 15/5-11/10 2020.
LAVESTE PRIS: dkk 3.375 i alt for 4 pers. Ank. 15/5-31/5 & 28/8-11/10
HØJESTE PRIS: dkk 6.250 i alt for 4 pers. Ank. 10/7-19/7

Deltagelse i outdoor-aktiviteter kan tilkøbes. El afregnes efter måler (modregnes i depositum). Rengøring og linned kan tilkøbes. Større boliger kan tilkøbes. 

FERIE, MOTION OG DUEODDE STRAND (AOP1) - 7 Nætter

Bestil Pakke

SOMMERFERIE FOR VANDHUNDE M. HAV & POOL (FFL3) - 7 NætterLæs mere 

SOMMERFERIE FOR VANDHUNDE M. HAV & POOL (FFL3) - 7 Nætter

Dueodde byder ikke bare på kilometervis af fint, hvidt sand. Her findes også et hyggeligt, lille feriecenter med pools og legeplads m.m. En herlig base for en børnevenlig - og budgetvenlig - ferie, hvor entré til to af øens "must-see for børnefamilier" er inkl. i prisen. 

OBS: Pga. stor efterspørgsel på denne pakke, tilbydes pakken nu også med lejligheder på Feriestedet Dams på Bakken i Aakirkeby (ikke ved Dueodde Strand). Dette gælder objektnumre 11xx. 

PAKKEN INDEHOLDER

 • 1 uge i ferielejlighed 
 • Entré til forlystelsesparken Brændesgaardshaven med vandland, zoo m.m.
 • Entré til Oplevelsescentret NaturBornholm
 • Færge med bil Ystad-Rønne t/r
 • Indbo- og afbestillingsforsikring


Pakken kan bookes med ank. søndag eller mandag i perioden 14/6-17/8 2020.
LAVESTE PRIS: dkk 4.099
i alt for 4 pers. Ank. mandag 15/6
HØJESTE PRIS: dkk 6.899 i alt for 4 pers. Ank. søndag 12/7-19/7 (spar kr. 700 ved ankomst om mandagen)


Strøm afregnes efter måler ved afrejse (modregnes i depositum).

SOMMERFERIE FOR VANDHUNDE M. HAV & POOL (FFL3) - 7 Nætter

Bestil Pakke

FERIE FOR FRISKE UNGER (FFL6) - 7 NætterLæs mere 

FERIE FOR FRISKE UNGER (FFL6) - 7 Nætter

Bliv rig på fælles oplevelser med børnene. I deltager i Skattejagt Bornholm, tidligere vinder af Årets Familieoplevelse i Danmark. Jagten fører jer med sjove og lærerige opgaver rundt i det Bornholmske landskab. Oplev et besøg på Bornholms Middelaldercenter og nyd et stykke skøn natur med Bornholms sjoveste naturvejleder.

PAKKEN INDEHOLDER

 • 1 uge i ferielejlighed (vælg mlm. mange forskellige)
 • Deltagelse i Skattejagt Bornholm inkl. entré til Bornholms Middelaldercenter
 • Gåtur med den spændende og børnevenlige naturvejleder Sillehoved
 • Guidebogen: Turen går til Bornholm
 • Færge med bil Ystad-Rønne t/r
 • Indbo- og afbestillingsforsikring


Denne rejse kan bookes med ankomst søndag 14/6-16/8 2020.
LAVESTE PRIS: dkk 5.099 
i alt for 4 pers. Ank. 14/6
HØJESTE PRIS: dkk 9.099 i alt for 4 pers. Ank. 12/7-19/7

Ekstra person dkk 100

Strøm efter måler (modregnes i depositum). Rengøring og linned kan tilkøbes. Guidebog udleveres sammen med nøglen til boligen.

FERIE FOR FRISKE UNGER (FFL6) - 7 Nætter

Bestil Pakke

DUEODDE STRAND

Dueodde Strand ligger som noget af det sydligste på Bornholm i et område med uspoleret natur og bemærkelsesværdige seværdigheder.
Hvis man gerne vil have den bedste udsigt ud over klitterne ved Dueodde strand Bornholm, så er et besøg til Dueodde Fyr helt sikkert dét værd. Entréen er billig, og hvis I har mod på en del trappetrin, så har Skandinaviens højeste fyr med sine 47 meter en fantastisk udsigt. 
Selve sandstranden er enestående med sit hvide, fine sand. Bl.a. derfor er Dueodde strand Bornholm også et fredet område den dag i dag. I Dueodde by kan I også finde nogle kiosker og restauranter, hvis I har lyst til en is eller noget lidt mere mættende.

I kan også finde spændende historiske seværdigheder tæt på Dueodde strand Bornholm. Et eksempel er Bornholmertårnet. Tårnet ligger nord for Dueodde fyr og var en lyttepost for NATO under den kolde krig. Tårnet var faktisk i brug helt indtil 2012. Her er der aktiviteter for hele familien. I kan deltage i spionjagten, hvor I skal svare på spørgsmål, som I kan finde svarene på under jeres besøg. Tårnet har med sine 70 meter også en helt unik udsigt over hele Sydbornholm. I kan spille minigolf på en “koldkrigs”minigolfbane, og der er en legeplads til børnene, hvis den historiske interesse ikke lige er på sit højdepunkt.

Er I friske på en smule eventyr og ikke er bange for at bevæge jer lidt uden for stierne, så kan I besøge to bunkere en smule øst for Bornholmertårnet. Bunkernes navne er henholdsvis Kanonstilling G3 og G4, og byggeriet af dem blev påbegyndt i 1940 af besættelsesmagten. Beskrevet som skræmmende, men interessante bygninger kan de være en lidt speciel og mystisk oplevelse at besøge, da der ikke er videre skiltning eller informationstavler tilgængelige ved bunkerne selv.