Dueodde Feriepark

Video >

DANMARKS FINESTE SANDSTRAND I DUEODDE

Nær Dueodde strand Bornholm ligger Dueodde Feriepark i de skønneste omgivelser med ferielejligheder i varierende størrelser.
Masser af plads og græsplæner omgiver feriekomplekset. Granskov hele vejen rundt sikrer læ for vinden. I kan nyde solen eller en forfriskende dukkert i en af ferieparkens swimmingpools. Her kan I også benytte jer af tennisbane, petanque, bordtennis og legeplads. Et ideelt sted at holde ferie, også for de der søger fred og ro.
Selve Dueodde strand på Bornholm er et klitområde, som ikke kun har noget af Danmarks fineste sand, men som også er forbundet til et stort sandstrandsområde, der strækker sig næsten ubrudt fra Hasle til Nexø og er cirka 30 kilometer i længden. Med andre ord løber I ikke tør for dejlig strand at besøge, hvis I vælger Dueodde Feriepark.

DUEODDE - TÆT PÅ BY OG NATUR

Dueodde Feriepark ligger kun 5 min. kørsel fra det charmerende fiskerleje Snogebæk og 10 min. fra øens næststørste by Nexø, som har gode shoppingmuligheder, restauranter m.m.
Dueodde Feriepark ligger kun få hundrede meter fra Dueodde strand Bornholm – et ideelt sted at nyde strandlivet og sommeren på Bornholm. Gode transportforhold med cykelsti og busholdeplads i umiddelbar nærhed.
Her er god boligkvalitet til en fornuftig pris med lyse og velindrettede ferielejligheder i forskellige størrelser i rækkehusløsning. Gratis trådløst internet ved pool-områderne.

Alle lejligheder tilbyder

 • Indendørs og udendørs swimmingpools
 • Tæt på Dueodde Strand
 • Smuk natur
 • Fred og ro
 • Meget for pengene!

SENIORREJSE: FRED, RO OG LÆKKER MAD (PS2) - 4 NætterLæs mere 

SENIORREJSE: FRED, RO OG LÆKKER MAD (PS2) - 4 Nætter

På sydbornholm er der fred, ro og fantatiske sandstrande. I denne pakke medfølger desuden en middag i særklasse på Restaurant Le Port i Vang. Hvor vil I helst bo? Vælg ml. Boderne Strand med havudsigt eller ophold ved  Dueodde med Nordeuropas fineste sand.

PAKKEN INDEHOLDER

 • 4 nætter i ferielejlighed på Sydbornholm 
 • Gourmet middag med havudsigt på Restaurant Le Port.
  • Kokkens valg, inkl. velkomstdrink og kaffe. 
 • 1 fl. Asti i køleskabet ved ankomst
 • Færge med bil Ystad-Rønne t/r
 • Indbo- og afbestillingsforsikring

 

Pakken kan bookes med ank. torsdag i perioden 13/5-28/10 2021.
LAVESTE PRIS: dkk 1.395 
pr. pers. v/2 pers. Ank. 13/5 - 10/6 & 2/9 - 28/10. Inkl. GRATIS FÆRGEBILLETTER
HØJESTE PRIS: dkk 2.449 pr. pers. v/2 pers. Ank. 8/7

 

Mindst 1 af de to personer skal være fyldt 65 år. El betales efter måler (modregnes i depositum). VIGTIGT: Bordbestilling i god tid  påhviler gæsten selv. Drikkevarer til maden er ikke inkl. i prisen. Rengøring og linned kan tilkøbes. Pakken kan tilpasses efter jeres behov, f.eks. længere ophold. 

SENIORREJSE: FRED, RO OG LÆKKER MAD (PS2) - 4 Nætter

Bestil Pakke

DUEODDE STRAND

Dueodde Strand ligger som noget af det sydligste på Bornholm i et område med uspoleret natur og bemærkelsesværdige seværdigheder.
Hvis man gerne vil have den bedste udsigt ud over klitterne ved Dueodde strand Bornholm, så er et besøg til Dueodde Fyr helt sikkert dét værd. Entréen er billig, og hvis I har mod på en del trappetrin, så har Skandinaviens højeste fyr med sine 47 meter en fantastisk udsigt. 
Selve sandstranden er enestående med sit hvide, fine sand. Bl.a. derfor er Dueodde strand Bornholm også et fredet område den dag i dag. I Dueodde by kan I også finde nogle kiosker og restauranter, hvis I har lyst til en is eller noget lidt mere mættende.

I kan også finde spændende historiske seværdigheder tæt på Dueodde strand Bornholm. Et eksempel er Bornholmertårnet. Tårnet ligger nord for Dueodde fyr og var en lyttepost for NATO under den kolde krig. Tårnet var faktisk i brug helt indtil 2012. Her er der aktiviteter for hele familien. I kan deltage i spionjagten, hvor I skal svare på spørgsmål, som I kan finde svarene på under jeres besøg. Tårnet har med sine 70 meter også en helt unik udsigt over hele Sydbornholm. I kan spille minigolf på en “koldkrigs”minigolfbane, og der er en legeplads til børnene, hvis den historiske interesse ikke lige er på sit højdepunkt.

Er I friske på en smule eventyr og ikke er bange for at bevæge jer lidt uden for stierne, så kan I besøge to bunkere en smule øst for Bornholmertårnet. Bunkernes navne er henholdsvis Kanonstilling G3 og G4, og byggeriet af dem blev påbegyndt i 1940 af besættelsesmagten. Beskrevet som skræmmende, men interessante bygninger kan de være en lidt speciel og mystisk oplevelse at besøge, da der ikke er videre skiltning eller informationstavler tilgængelige ved bunkerne selv.