Dueodde Feriepark

Video >

Danmarks fineste sandstrand i kilometervis

På sydspidsen af Bornholm, i de skønneste omgivelser og nær Dueoddes fantastiske sandstrand, ligger Dueodde Feriepark med ferielejligheder i varierende størrelser.

Masser af plads og græsplæner omgiver dette feriekompleks. Granskov hele vejen rundt sikrer læ for vinden. Nyd solen eller forfriskende dukkert i en af ferieparkens swimmingpools. Her findes også tennisbane, petanque, bordtennis og legeplads. Et ideelt sted at holde ferie, også for de der søger fred og ro.

Tæt på bylivet

Dueodde Feriepark ligger kun 5 min. kørsel fra det charmerende fiskelejer Snogebæk og 10 min. fra øens næststørste by Nexø, som har gode shopping-muligheder, restauranter m.m.

Dueodde Feriepark ligger kun få hundrede meter fra en af Danmarks allerbedste strande – et ideel sted at nyde strandlivet og sommeren på Bornholm. Gode transportforhold med cykelsti og busholdeplads i umiddelbar nærhed.

God boligkvalitet til en fornuftig pris. Lyse og velindrettede ferielejligheder i forskellige størrelser i rækkehusløsning. Gratis trådløst internet ved pool-områderne.

Alle lejligheder tilbyder

  • Indendørs og udendørs swimmingpools
  • Tæt på Dueodde Strand
  • Smuk natur
  • Fred og ro
  • Meget for pengene!