Ferie i Bornholms skønne feriecentre

Familieferien er skøn, men det kan tit være rart med nogle legekammerater og lidt underholdning i nærheden. I ét af Bornholms mange skønne feriecentre kan ungerne altid finde nogen at lege med - og nogle gode steder at lege!

Der er gode fællesfaciliteter som legeplads, swimmingpool, sjove aktivitetsområder for hele familien med for eksempel klatrepark eller petanque. Du finder også mere praktiske faciliteter som vaskemuligheder, køkken og grillområder.

Ofte er der også juniorklub, så børnene kan udforske underholdningen i et trygt fællesskab uden forældre - der kan få lidt tid til hinanden.

De fleste pladser tilbyder både ferielejligheder og hytter, så I kan vælge det, der passer jer bedst.

Brug den røde søgefunktion i højre side til at finde frem til den feriepark, som passer til dine ønsker om beliggenhed, faciliteter og udstyr, størrelse m.v. Masser af billeder vil hjælpe dig til det rigtige valg.

Du finder ferieparker i Årsdale, Sandkås, Hasle-Rutsker, Gudhjem, Dueodde, Balka og Allinge, så der er rigeligt at vælge imellem, uanset hvor du foretrækker at feriere på Bornholm. Nogle af vore feriecentre ligger fredeligt til i skøn natur ude på landet med børnevenlige strande, mens andre er tæt på Bornholms hyggelige byer og fiskerlejer med muligheder for shopping, restauranter og underholdning.

Ferieparkerne tilbyder indkvartering i ferielejligheder eller campinghytter i mange størrelser, så der er plads både til hele familien og hyggelige parophold.

Skal den udvidede familie på ferie sammen? Så giver feriecentrene mulighed for at være sammen, når I vil ses, og at tage på separate aktiviteter, når I vil noget forskelligt. I kan bo i separate lejligheder og mødes på fællesarealer med rigelig plads til både bedsteforældre, børn og børnebørn. Her er masser af underholdning for både store og små.

Du finder også feriecentre for par, der gerne vil bo lidt ekstra lækkert og nyde freden og roen.

Boligerne er udstyret med nødvendigt køkkenudstyr. Sengelinned og håndklæder skal medbringes eller bestilles som tilkøb ved booking.