Miniferie

Børneferie på Bornholm

Når hverdagens travlhed og pligter tager over, kan det være rart at komme lidt væk sammen med børnene. Det er ikke altid muligt at få fri i flere uger i træk, og budgettet rækker måske heller ikke til en rejse langt sydpå. Bornholm er derfor det oplagte valg, når I har et par dage fri i forbindelse med en weekend eller bare vil udforske det danske land.

Bornholmtours tilbyder miniferie på 2 til 6 nætter, der passer perfekt til den travle børnefamilie, som har brug for et lille afbræk fra hverdagens stress og jag. Vi hjælper jer gerne med at sammensætte jeres egen personlige børneferie. Vi tilbyder færdiglavede pakkerejse, men hvis I har ønsker til en variation af disse, så kontakt os, så vi sammen kan sammensætte den optimale løsning til jer.

Hvordan vil I bo?

I pakker tasken - vi klarer resten - Hos Bornholmtours har vi øens største udvalg af ferieboliger og et stort udvalg af pakkerejser til familier med børn. Det er nemt at købe pakkerejser, som både indeholder overnatning, transport og spændende oplevelser, og betale én samlet, fordelagtig pris for det hele. Brug den røde søgefunktion i højre side t...Læs mere

Transport til Bornholm

Når I skal planlægge jeres børneferie, kommer I naturligvis ikke uden om overvejelserne omkring transporten. De fleste forældre kender nok til de utålmodige og spændte børn på bagsædet, som synes transporttiden er alt for lang. Bornholm virker måske langt væk, men I kan faktisk hurtigt og nemt komme på børneferie på solskinsøen. Via Øresundsbroen kommer I let til Ystad i Sverige, hvorfra I kan tage de hurtige katamaranfærger til Rønne. Hvis I tager færgen derover, kan I have bilen med ombord, så I ikke skal bekymre jer om transport på ferien. I kan også vælge at flyve til Bornholm, hvilket kun tager 35 minutter fra København. De gode bus- og togforbindelser på Bornholm gør det nemt at komme rundt på øen, selvom I ikke har bil med.

Oplevelser til jeres børneferie

Hvis I har mulighed for det, kan det anbefales at medbringe cykler til jeres børneferie på Bornholm. Hvis ikke, er det også muligt at leje cykler til hele familien. Bornholm har gode cykelveje og den bedste måde at opleve øen på, er nemlig på cykel.

Bornholm byder på mange aktiviteter til børneferien.Tag f.eks. i Bornholms Sommerfuglepark, hvor I kan opleve 1.000 smukke sommerfugle i mange forskellige farver. Oplevelsescentret NaturBornholm er et besøg værd for børnefamilien, som synes tidsrejser, dinosaurer, levende krokodiller og store akvarier er spændende. Er børnene interesseret i Bornholms historie, kan Middelaldercentret eller ruinerne af middelalderfæstningen Hammershus anbefales.

Brændesgårdshaven er Danmarks ældste legeland, som oprindeligt var en stor bondegård med den smukkeste have. Siden åbningen i 1933 har det været en af de mest besøgte attraktioner på Bornholm. Børnene vil elske hoppepuderne, forhindringsbanen, svævebanen, de mange dyr og trylleshowet.

Derudover er Bornholms natur en seværdighed i sig selv. De smukke skove og de hvide sandstrande præger især den bornholmske natur. Tag en tur i Ekkodalen og se om det giver genlyd, eller prøv kræfter med rokkestenen i paradisbakkerne. Mulighederne er mange, og det er bare at vælge det, der passer bedst til jeres børneferie.