Ferie i sommerhus

Ferie i sommerhus på Bornholm

Hvis I leder efter et sommerhus på Bornholm, er der masser af muligheder. For mange er en sommerhusferie den ultimative ferieoplevelse. Vælger I at holde jeres ferie i sommerhus, er der plads til hele familien under samme tag, og samtidig er rammerne hyggelige og friheden stor.

Bornholm er et oplagt sted at tage på sommerhusferie. Med både smuk natur, spændende seværdigheder og gode badestrande er der noget for enhver smag. Vores sommerhuse er spredt ud over øen, og det er altså både muligt at bo tæt på byen, midt i skoven eller på landet.

Aktiv sommerhusferie

Hos Bornholmtours har vi skræddersyet en række pakkerejser til de aktive feriegæster. I rejserne er der eksempelvis inkluderet entré til klatring, oplevelsescenter eller forlystelsespark. I kan vælge en af vores rejser nedenfor eller blive inspireret til at lave jeres egen personlige pakkerejse. Husk, at vi altid sidder klar til at hjælpe, hvis du har spørgsmål eller ønsker et tilbud.

SOMMERFERIE PÅ BALKA STRAND (FFF5) - 7 NætterLæs mere 

SOMMERFERIE PÅ BALKA STRAND (FFF5) - 7 Nætter

Super familiesommerferie. I bor i feriehytte på Balka Strand Feriepark. Her er masser af plads til at tumle og gode legemuligheder for ungerne. Bedst af det hele, I bor ved Balka Strand, - en sikker og børnevenlig strand, som byder på vandaktiviteter for hele familien. Med i pakken får I en dagstur til Christiansø og en gåtur med populær naturvejleder. 

PAKKEN INDEHOLDER

  • 1 uge i dejlig feriehytte med to soveværelser 
  • Dagstur til Christiansø for hele familien
  • Færge med bil Ystad-Rønne t/r
  • Indbo- og afbestillingsforsikring

 

Pakken kan bookes med lørdag eller søndag i perioden 26/6 - 8/8 2021.

LAVESTE PRIS: dkk 5.699 i alt op til 4 pers. Gælder ank. 28/6 

HØJESTE PRIS: dkk 7.765 i alt op til 4 pers. Gælder Ank. 1/8

 

Prisen er beregnet på 2 voksne og 2 børn max. 14 år. Ældre børn eller 5+6. person kan medbringes mod tillæg. El betales efter måler (modregnes i depositum). Rengøring og linned kan tilkøbes. Hund tilladt i visse af hytterne mod gebyr (kr. 125) ved forudgående kontakt til Bornholmtours. Billetten til Chr. Ø er gyldig til afgangen kl. 12.30 fra Gudhjem, retur kl. 16.15. 

SOMMERFERIE PÅ BALKA STRAND (FFF5) - 7 Nætter

Bestil Pakke

SOMMERFERIE PÅ HUSBÅD (FFF6) - 7 NætterLæs mere 

SOMMERFERIE PÅ HUSBÅD (FFF6) - 7 Nætter

Ferie i en husbåd er en helt særlig ferieoplevelse. Super beliggenhed i Nexø Havn. Smukt indrettet med sans for kvalitet og indeholdende tre soveværelser og tre terrasser. 

Pakken indeholder

  • 1 uge i dejlig husbåd
  • Færge med bil Ystad-Rønne t/r
  • Indbo- og afbestillingsforsikring


Rejsen kan bookes med ankomst lørdag i 26/6 - 21/8 2021
LAVESTE PRIS: dkk  11.299 
i alt for op til 5 pers. Ank. 21/8
HØJESTE PRIS: dkk 20.666 i alt for op til 5 pers. Ank. 10/7-24/7


El og vand (inkl. vandafledning) afregnes efter måler (modregnes i depositum). Slutrengøring og linned kan tilkøbes. Mulighed for 6. person - kontakt Bornholmtours.

SOMMERFERIE PÅ HUSBÅD (FFF6) - 7 Nætter

Bestil Pakke

Ferie i sommerhus

Når I tager på ferie i sommerhus, er der både plads og tid til samvær og hygge med familien. Brug aftenerne på at lave lækker mad i sommerhusets fuldt udstyret køkken eller nyd morgensolen på terrassen. Når I har brug for at komme ud og opleve noget, er Bornholm et perfekt sted at tage på ferie - her finder I masser af oplevelser, der passer til hele familien. Vi kan blandt andet fremhæve følgende:

Oplevelser på Bornholm

Forlystelsesparken Brændesgårdshaven

Forlystelsesparken Brændesgårdshaven er et sted, hvor I kan få en hel dag til at gå. Her finder I alt fra forlystelser til minizoo og et vandland med sjove rutschebaner. Brændesgårdshaven plejer at være et populært sted for både voksne og børn. Mens børnene leger, kan de voksne nyde den flotte have eller stille sulten i cafeteriet.

Bornholms Middelaldercenter

I Middelaldercentret i Østerlars kan I opleve den europæiske middelalder på tæt hånd.

Med de mange spændende udendørs aktiviteter og et indendørs aktivitetsrum, er Middelaldercentret et godt udflugtsmål i al slags vejr. Det er en populær seværdighed for kulturinteresserede samt for børn og barnlige sjæle.

I kan også melde jer til en rundvisning ved Hammershus borgruin, hvor en guide fra Middelaldercentret fortæller om Hammershus’ historie og livet i middelalderen.

Fru Petersens Café

Caféen er kendt for sin hyggelige stemning, der giver associationer til bedsteforældrenes tid. Hos Fru Petersens Café er der flere forskellige muligheder for mad, men især det kendte kagebord er et besøg værd. Det har åbent fra kl 12-17 fra marts til oktober. I juni, juli og august er åbningstiderne udvidet til kl 12-18, og i disse måneder serverer caféen også Mormors Frokostbord fra kl 12-15.

Klatreparken Til Tops

Bornholms klatrepark byder på træklatring på seks forskellige baner fra 1 til 18 meters højde. Banerne findes i tre sværhedsgrader, så der er altså både noget til de eventyrlystne og til dem med højdeskræk.

Klatreparken er velegnet til familieudflugter, hvor børn helt ned til tre års alderen kan være med på børnebanen. Udover klatring er det også muligt at prøve kræfter med alternative golf variationer: nemlig disc golf (frisbee) og fodbold golf.

Kontakt Bornholmtours

Dette var blot et udpluk af de mange seværdigheder og oplevelser, der findes på øen. Der er altså rig mulighed for at få tiden til at gå, når I holder ferie i sommerhus på Bornholm. Husk, at du altid er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller specifikke ønsker til din ferie.