Daisycon Affiliate Marketing

Dams på Bakken Ferielejligheder

Video >

FERIELEJLIGHED I BLOMSTERBYEN

I udkanten af blomsterbyen Aakirkeby ligger Dams på Bakken Ferielejligheder. Denne frodige og grønne plet er et fristed, hvor I er tæt på den dejlige bornholmske natur.
Aakirkeby er en livlig handelsby, hvor folk fra de små omkringliggende byer mødes, når de skal slappe af eller handle.

AKTIVITETER FOR HELE FAMILIEN

Dams på Bakken tilbyder ferielejligheder fra 2 til 6 personer, så uanset om I er en stor eller lille familie, er der plads til de fleste her. Fra alle lejlighederne har I adgang til en stor fælles opvarmet udendørs swimmingpool med lav ende, som gør den børnevenlig.

Skulle I få lyst til at tage en dukkert i havet, er der også god mulighed for det. Selvom Dams på Bakken Ferielejligheder ligger midt på Bornholm, er der ikke mere end knap 5 km til den nærmeste sandstrand. I kan hurtigt komme en tur på på stranden, både i bil og på cykel.  

Feriestedet Dams på Bakken byder på masser af aktiviteter for hele familien. Ferielejlighederne har et stort grønt område, så der er masser af plads at boltre sig på, både for store og små børn. Her kan I bl.a. hoppe på trampolin, gynge og lege i sandkasse. Der er også adgang til bålplads, petanquebane, samt fodboldbane. 

Ved siden af Dams på Bakken Ferielejligheder ligger desuden Oplevelsescenter NaturBornholm, som er et oplagt udflugtsmål for børnefamilier og andre naturinteresserede.

Alle lejligheder tilbyder

  • Fælles udendørs opvarmet børnevenlig pool
  • Stort fælles legeområde
  • Plads, lys, luft, ro og grønt område
  • NaturBornholm som nabo
  • 500 m til byen og 4,5 km til skøn sandstrand

SOMMERFERIE FOR VANDHUNDE M. HAV & POOL (FFL3) - 7 NætterLæs mere 

SOMMERFERIE FOR VANDHUNDE M. HAV & POOL (FFL3) - 7 Nætter

Dueodde byder ikke bare på kilometervis af fint, hvidt sand. Her findes også et hyggeligt, lille feriecenter med pools og legeplads m.m. En herlig base for en børnevenlig - og budgetvenlig - ferie, hvor entré til to af øens "must-see for børnefamilier" er inkl. i prisen. 

OBS: Pga. stor efterspørgsel på denne pakke, tilbydes pakken nu også med lejligheder på Feriestedet Dams på Bakken i Aakirkeby (ikke ved Dueodde Strand). Dette gælder objektnumre 11xx. 

PAKKEN INDEHOLDER

  • 1 uge i ferielejlighed 
  • Entré til forlystelsesparken Brændesgaardshaven med vandland, zoo m.m.
  • Entré til Oplevelsescentret NaturBornholm
  • Færge med bil Ystad-Rønne t/r
  • Indbo- og afbestillingsforsikring


Pakken kan bookes med ank. søndag eller mandag i perioden 14/6-17/8 2020.
LAVESTE PRIS: dkk 4.099
i alt for 4 pers. Ank. mandag 15/6
HØJESTE PRIS: dkk 6.899 i alt for 4 pers. Ank. søndag 12/7-19/7 (spar kr. 700 ved ankomst om mandagen)


Strøm afregnes efter måler ved afrejse (modregnes i depositum).

SOMMERFERIE FOR VANDHUNDE M. HAV & POOL (FFL3) - 7 Nætter

Bestil Pakke

SEVÆRDIGHEDER I NÆRHEDEN AF DAMS PÅ BAKKEN

På Bornholm er der aldrig langt til de bedste seværdigheder. Det gælder både strand- og naturområder, besøg i hyggelige byer og spændende oplevelser.

GÅAFSTAND TIL AAKIRKEBY CENTRUM

Modsat de mere kendte byer langs Bornholms kyst, ligger Aakirkeby midt på Bornholm. Aakirkeby er Bornholms tredjestørste by, og centrum er kun et stenkast fra Dams på Bakken Ferielejligheder. Her finder I hyggelige spisesteder og shopping for hele familien, samt indkøbsmuligheder, hvis I vil lave mad hjemme i jeres ferielejlighed.

OPLEVELSESCENTER NATURBORNHOLM

Er du nysgerrig på, hvordan natur- og dyrelivet var på Bornholm helt tilbage i urtiden, så er Oplevelsescenter NaturBornholm et besøg værd. Her får du et indblik i hvilke dyr og planter, der har eksisteret på Bornholm helt tilbage i dinosaurernes tid med udstillinger, der viser spor, tænder og fossiler, som er fundet på Bornholm. På NaturBornholm kan man også opleve ægte, levende krokodiller, næsten ligesom dem, der engang levede frit på Bornholm.

EKKODALEN

Kun godt et kvarters kørsel fra Dams på Bakken Ferielejligheder, finder I Ekkodalen, som absolut er et besøg værd. Ekkodalen er et hit for hele familien, og der er dejligt hele året. I kan gå både lange og korte ture, mens I nyder den unikke bornholmske natur.