Cykelferie

Bornholm er et paradis for cyklister

At påstå, at Bornholm er den bedste cykeldestination nord for Alperne, er måske lidt frisk, men vi – og mange af vore glade feriegæster - mener, at der er noget om snakken.

Bornholm har et meget veludbygget cykelvejnet, en unik natur og et bakket landskab, som både byder på gode stigninger og flade strækninger.

Specialister i cykelferie

Det er nemt at få præcis den cykelferie du ønsker. Bornholmtours har mange år erfaring i planlægning af cykelferier på Bornholm. Vil du cykle korte eller lange stræk? Skal det være en hyggetur med familien eller en cykelferie, hvor du giver den gas med vennerne?

Hos Bornholmtours skræddersyr vi cykelpakker, som passer præcis til dig.

Sådan gør du

Vi har opdelt vores cykelpakker i to kategorier. Cykelferie for voksne og Cykelferie med børn. Vælg en færdig cykelpakke blandt feriepakkerne eller lade dig inspirere og bed Bornholmtours sammensætte en cykelferie lige efter dine behov.

Bemærk kolonnen Praktisk info. Her er links til sider, hvor kan du læse om, leje af cykler, transport af bagage på cykelferien samt hvordan du rejser til Bornholm uden bil.

 

Cykelferie for voksne

Hvordan skal cykelferien være? - Vil du cykle kort eller langt? Bo få eller mange steder? En cykelferie for voksne kan skræddersys, så den passer præcis til dine ønsker. Skal vi sørge for transport af bagagen? - Det gør det lettere at komme rundt, og giver dig mere frihed til at gøre stop undervejs, uden at skulle tænke på taskerne. Vi kan ogs...Læs mere

Cykelferie med børn

Børn elsker cykelferie - Under en cykelferie med børn kommer hele familien ned i gear. Både børn og voksne får aktiveret lårmusklerne og I bestemmer selv, hvor mange stop og is-pauser I tager undervejs. Det er både nemt og sikkert at komme rundt på cykel. Et godt valg til den aktive familie...Læs mere