Brinken Ferielejligheder

Video >

FERIELEJLIGHED MED SMUK UDSIGT TIL ØSTERSØEN

Brinken Ferielejligheder er grænseløs skønhed. 7 skarpe ferielejligheder, hvor der er gjort alt for, at feriegæsten får den perfekte ramme på sin ferie.

Frit udsyn til havet og kun et stenkast fra Sandkås dejlige sandstrand. Det gør noget særligt for krop og sjæl, at være tæt på det, som så mange elsker; de borholmske klipper, sol og strand.

Alle lejlighederne har store private terrasser, som i den grad inviterer til tilbagelænet ferieliv og et køligt glas vin på en varm sommerdag.

BRINKEN FERIELEJLIGHEDER - FLOTTE OMGIVELSER UDE SOM INDE

Brinken Ferielejligheder ligger tæt på Sandkås. Det er en skøn lille solplet, som virkelig skinner igennem om sommeren.

Inden for gåafstand finder man restauranter, wellness faciliteter m.m. og blot få kilometer op af kysten ligger Allinge, som er berømt for det årlige Folkemøde i juni.

Brinken Ferielejligheder er indrettet meget smagfuldt og der lagt stor vægt på kvalitet.

Alle lejligheder tilbyder

  • Sublim havudsigt
  • 300 m til dejlig sandstrand
  • Privat parkeringsplads til alle lejligheder
  • Fri hurtigt Wifi

EN GOD BLANDING AF KULTUR OG NATUR TÆT PÅ

Brinken Ferielejligheder er det perfekte sted til afslapning, og Bornholm byder også på mange seværdigheder, der er værd at se i ferien. Der er højst en times køretur til enhver seværdighed på Bornholm. Det betyder at du kan nå at se meget af den kultur og natur, som Bornholm byder på.

Skulpturpark i naturen
Du kan eksempelvis besøge den flotte skulpturpark med Ole Christensen skulpturer, der ligger 10-15 minutters kørsel sydvest for Brinken Ferielejligheder. Billedhuggeren Ole Christensen boede selv ved skulpturparken, som også er privatejet. Skulpturerne er enkle og monumentale med inspiration fra naturens former.

Kunstmuseum med vandkunst
Du kan også besøge Bornholms Kunstmuseum, der ligger 10 minutters kørsel langs kysten fra Brinken Ferielejligheder. Kunstmuseet er en arkitektonisk perle. Helligdomsklipperne og Helligdomskilden ligger en kort spadseretur fra museet og kilden er en integreret del af museumsbygningen. Vandet fra kilden løber igennem hele museumsbygningen og skaber vandkunst, inden det løber ud i Østersøen gennem en ønskebrønd.

Helligdomsklippernes grotter
Helligdomsklipperne er et spændende område, som du også kan gå på opdagelse i. Her er der gennem tiden blevet skabt dybe kløfter med stejle klippevægge. Du kan finde indgange til grotter, der er blevet navngivet med ord som ovne og gryder. De tre dybeste er Våde Ovn, Tørre Ovn og Sorte Gryde - og her er Sorte Gryde den mest populære, hvor man kan trænge næsten 60 meter ind i grotten.

Danmarks største vandfald
Du finder Døndalen nordvest for Bornholms Kunstmuseum og ca. 10 minutters kørsel fra Brinken Ferielejligheder. Området er berømt for sit vandfald, der er Danmarks største med et spænd på 20 meter. Størrelsen på vandfaldet afhænger dog af årstiden. Du vil i foråret ofte kunne se et større vandfald end om sommeren, hvor vandet løber i et langt roligere tempo.