Markussenhusene

Sør-Bornholms hyggeligste beliggenhet

Markushusene ligger i Øster Sømark, som er et lekkert område på den bornholmske gullkysten. Her finner du en vakker og barnevennlig sandstrand, praktfulle områder for vandreturer og gåavstand til Bornholms eneste restaurant med stjerne i Michelinguiden; Kadeau.

Markushusene er et populært sommerhusområde, hvor mange gjester har hatt uforglemmelige ferieopplevelser med sine venner og familie.

Går du langs stranden til vesle Øster Sømark havn, kan du kjøpe fersk fisk av fiskerne når de kommer inn fra havet. Besøk også Bakkarøgeriet, som har åpent gjennom hele sommersesongen. Et stykke nyrøkt laks gjør seg fantastisk på lunsjbordet.

Slisegård Vandmølle er også verdt et besøk. Her har man drevet med ørretoppdrett etter fransk modell siden 1800-tallet.

Klassisk sommerhus

Markushusene har alle en godt gjennomtenkt innredning. Det er god plass, og en hyggelig og behagelig stemning. Tenn opp i peisen på en kjølig aften dersom du besøker Bornholm utenfor høysesongen. Da sprer varmen og hyggen seg umiddelbart.

Minigolf er en klassisk sommeraktivitet. Du finner minigolfbaner i nærområdet, og også sykkelutleie. En sykkeltur er deilig adspredelse. Hvorfor ikke bruke sykkelen hvis du skal ut og handle? Nærmeste by er Pedersker, som bare ligger et par kilometer unna.

Alle boliger har

  • Vakker sandstrand (300 meter) og natur
  • God og funksjonell innredning med blant annet 3 soverom
  • Oppvaskmaskin, mikrobølgeovn, vaskemaskin, m.m'
  • Wifi