Hasle

På Bornholm vakre vestkyst, 10 km nord for Rønne, ligger byen Hasle.
Hasle har for lengst forvandlet seg fra å primært være engasjert i fiske, til å bli en solfylt oase hvor man gjerne kan tilbringe hele dagen på byens herlige sandstrand eller i det maritime miljøet rundt havnen.

Hasle har sitt eget røykeri hvor fisken fortsatt røykes som i gamle dager - i åpne skorsteiner og med ved.

Feriegjester som besøker Hasle den andre helgen i juli er mer enn velkommen til å delta i byens sild-fest. Sildefesten er Bornholms eldste byfest og en årlig tradisjon de siste snart 60 år.

Sildefesten har et omfattende program med musikk og underholdning for hele familien. Et av festivalens høydepunkter er kroningen av Miss Sild - sommerens vakreste Bornholm-jente.

I Hasle bor det også flere billedkunstnere og på Grønbechs gård kan man oppleve håndverk av internasjonal klasse.

Sanne mesterverk kan sees på den bornholmske kveldshimmelen over Hasle. Solnedganger i naturens vakreste farger - som reflekteres i den klare Østersjøen. En fantastisk naturopplevelse.

Rutsker Feriecenter

LANDLIG IDYLL OG FLOTT NATUR - I nærheten av åkre og skog, og bare et steinkast fra Danmarks høyest beliggende kirke, finner man Rutsker Feriesenter. Trenger du fred og ro en herlig ferie med familien, så er Rutsker Feriesenter perfekt. På Rutsker Feriesenter legges det vekt på at det skal være morsomt å være barn. Det er god plass å boltre seg på...Les mer