Dueodde

Dueodde ligger på det sørøstlige hjørnet av Bornholm og har med sine kilometerlange sandstrender, med den fineste hvite sand og imponerende sanddyner, virkelig noe å tilby både strandløver og naturelskere.

Dueodde er et svært populært feriemål som tiltrekker seg mange besøkende. Heldigvis er det god plass til alle på Dueodde strand og optimale forhold for å nyte strandlivet.

Det er flere kiosker og restauranter i området, så ingen trenger å gå rundt sulten eller unnvære den obligatoriske isen som setter prikken over i-en på en dag på stranden.

For gjester med is i magen er det også mulig å besøke Bornholmertårnet som er 70 meter høy og har en fantastisk utsikt over hele Østbornholm.

Dueodde er en av de stedene på øya hvor man ønsker at tiden står stille og sommerferien aldri slutter.

Dueodde Feriepark

DANMARKS FINESTE SANDSTRAND PÅ KILOMETERVIS - På sørspissen av Bornholm, i de vakreste omgivelser og nær den fantastiske sandstranden ved Dueodde, ligger Dueodde Feriepark med ferieleiligheter i forskjellige størrelser. Dette feriekomplekset er omgitt av masse plass og gressplener. Det er granskog hele veien rundt som gir ly for vinden. Nyt solen...Les mer

Vallehus

NATUR OG NÆRVÆR - På Vallehus ved Dueodde finner man det som mange elsker ved Bornholm; natur og nærvær. Vallehus ligger "på veien til stranden" og har totalt fire flotte leiligheter. Eiendommens bygninger ligger på en kjempstor naturtomt og har utsikt over det store åpne landskapet. Dette gir albuerom og plass til å nyte ferien - langt vekk fra k...Les mer