Dueodde Feriepark

Video >

DANMARKS FINESTE SANDSTRAND PÅ KILOMETERVIS

På sørspissen av Bornholm, i de vakreste omgivelser og nær den fantastiske sandstranden ved Dueodde, ligger Dueodde Feriepark med ferieleiligheter i forskjellige størrelser.

Dette feriekomplekset er omgitt av masse plass og gressplener. Det er granskog hele veien rundt som gir ly for vinden. Nyt solen eller en forfriskende dukkert i en av ferieparkens svømmebassenger. Det finnes også tennisbaner, petanque, bordtennis og lekeplass. Et ideelt sted å feriere, også for de som søker fred og ro.

NÆRT BYLIVET

Dueodde Feriepark ligger bare 5 minutters kjøretur unna det sjarmerende fiskeværet Snogebæk og 10 minutter unna øyas nest største by Nexø, som har gode shoppingmuligheter, restauranter, m.m.

Dueodde Feriepark ligger bare noen få hundre meter unna en av Danmarks aller beste strender - et ideelt sted å nyte strandlivet og sommeren på Bornholm. Her er det gode ​​transportforhold, inkludert sykkelsti og bussholdeplass i umiddelbar nærhet.

God boligkvalitet til en fornuftig pris. Lyse og velutstyrte leiligheter i forskjellige størrelser, plassert som rekkehus. Gratis trådløst internett i bassengområdene.

ALLE BOLIGER HAR

  • har innendørs og utendørs svømmebasseng
  • ligger nært Dueodde strand
  • har vakker natur omkring
  • gir mulighet for fred og ro
  • gir mye for pengene!