Boderne1 Ferieleiligheter

Video >

Sjarm og idyll

I det sjarmerende fiskeleiet Boderne har vi 17 gode ferieleiligheter. boderne1 Ferieleiligheter ligger i en tidligere hotelleiendom, og har en flott beliggenhet ved havet og en god sandstrand.

Fra området er det en praktfull utsikt over hele kysten og havnen, og man føler at verdens beste sommersandstrand ligger for ens føtter.

Boderne har alt det man kan forvente av et flott badested: En lunsjkafe og et godt iskremhus. Så her er det ingen grunn til å sulte dersom du har glemt matpakken. Og selvsagt skal du unne deg et par is i sprø kjeks, som er et must på en varm sommerdag på stranden.

Hygge og samvær

boderne1 ferieleiligheter ligger 5 km fra Aakirkeby, som er Bornholms tredje største by. Det er ikke lenger unna enn en rask sykkeltur, hvis du vil shoppe eller bare trenger et par småting.

Ønsker du deg en strandpause, er det gode muligheter for samvær ved petanquebanen eller en uformell fotballkamp på det nærliggende gressarealet.

Bornholms mest kjente klesbutikk, Pia Stærmose, holder til i Boderne. En god mulighet kanskje til å oppdatere sommergarderoben i løpet av ferien.

Boderne er et deilig fristed med en koselig og avslappet atmosfære.

Alle boliger har

  • Havutsikt
  • Gratis wifi (hurtig og ubegrænset fibernet)
  • Deilig sandstrand og skjønne omgivelser
  • Ro og fred
  • Veldig fornuftige priser