Besøk Bornholm utenfor høysesongen

Selvom sommeren på Borholm er noe helt eget, så er Østersjøens perle også verdt et besøk utefor høysesong. Ja, mange gjester mener bestemt at Bornhom er aller best utenfor høysesongen. Hver årstid har sin sjarm. Bornholm er også vakker i høstens gyldne farger, deilig i vinterens dype, stille ro og når våren får alt til å spire og gro, kjenner du deg ekstra levende her.

Bornholms sterkeste kort er naturopplevelsene du ikke finner andre steder i Danmark. Man føler seg beriket som menneske når man har vandret på klippene, pustet inn den friske luften fra Østersjøen og opplevd naturens frodige fauna i Almindingen, som er Danmarks tredje største skog.

Det er også liv og lys i byene utenfor høysesongen. Spesielt om våren og høsten er det mange gode kulturtilbud og aktiviteter. Derfor oppfordrer vi alle våre gjester til å bruke Eventkalenderen. Det er et godt sted å følge med på hva som skjer.

Gjør en god deal

Sommerhusprisene i D-sesongen ligger på cirka halparten av prisen i høysesongen (sesong A). Det betyr at hvis du kan legge ferien til før juni eller etter august er det mange penger å spare.

I sesong B sparer du typisk 10-15%, og i sesong C cirka 25%. I sesong E kan du spare helt opp til 60%.

Prisene i ferieleilighetene er tilsvarende lave.

Det betyr at prisene i sesong IV er omtrent halvparten av sesong I som er høysesong. Du sparer typisk 10-15% i sesong II og cirka 25% i sesong III. I sesong V kan du spare helt opp til 60%.

Reiser dere maks 2 personer i minimum 7 netter utenfor høysesongen er det ytterligere 20% rabatt på mange boliger.

Du har, med andre ord, gode muligheter for et fantastisk opphold i en god feriebolig til en rimelig penge. Det gir luft i feriebudsjettet, og mer å hygge seg for i ferien.

La BORNHOLMTOURS hjelpe deg med å få en god ferie på Danmarks beste ferieøy.