Boderne1 Ferielejligheder

Video >

Charme og idyllliske ferielejligheder i Boderne

I det charmerende fiskerleje Boderne har vi 17 flotte ferielejligheder. Ferielejlighederne i Boderne1  er indrettet i en tidligere hotelejendom og  ligger skønt ved havet og en dejlig sandstrand.
Fra området er der en pragtfuld udsigt over hele kysten og den lille havn. Alle Bodernes herligheder og én af Bornholms bedste sommersandstrande ligger lige udenfor døren. 

Boderne har præcis dét, man kan forvente at et godt badested: en dejlig strand, en hyggelig lystbådehavn, frokostcafe og en is-kiosk. Så behøver du hverken sulte, hvis du har glemt madpakken eller undvære et par sprøde isvafler, som er et must på en varm sommerdag på stranden.

Ferielejlighed i Boderne til alle

Ferielejlighederne i Boderne1 ligger 5 km fra Aakirkeby, som er Bornholms tredje største by. Det er en hyggelig cykeltur væk langs med markerne til indkøb og seværdigheder.
Der er dejlige fællesarealer i forbindelse med ferielejlighederne i Boderne, hvor du kan spille petanque eller bold på græsbanerne. 

I Boderne1 finder du rimelige ferielejligheder med plads fra 2-4 personer til både par og familier. Lejlighederne er hyggelige og velindrettede med kitchenette eller køkkenafdeling

Alle lejligheder tilbyder

 • Havudsigt
 • Gratis wifi (hurtigt og ubegrænset fibernet)
 • Dejlig sandstrand og skønne omgivelser
 • Masser af ro og fred
 • Meget fornuftige priser

BORNHOLM - FULD AF OPLEVELSER (PML2) - 5 NætterLæs mere 

BORNHOLM - FULD AF OPLEVELSER (PML2) - 5 Nætter

Få nogle gode oplevelser på Bornholm med denne ferie, hvor I bor i ferielejlighed med havudsigt. Flere hyggelige og ikoniske oplevelser hører med i denne pakkerejse, som også efterlader god tid til at udforske øen på egen hånd. 
 

PAKKEN INDEHOLDER

 • 5 nætter i ferielejlighed med havudsigt
 • Entré Til Bornholms Kunstmuseum ved Helligdomsklipper
 • Entré til Oplevelsescentret NaturBornholm
 • Deltagelse i guidet gåtur med naturvejleder Sillehoved (2 timer, rolig gang)
 • Færge med bil Ystad-Rønne
 • Indbo- og afbestillingsforsikring


Denne rejse kan bookes med ankomst onsdag eller torsdag 1/4 - 14/10 2020.
LAVESTE PRIS: dkk 1.549 
pr. pers. v. 2 pers. Ank. 1/4 - 16/4
HØJESTE PRIS: dkk 2.649 pr. pers. v. 2 pers. Ank. 15/7 - 16/7

Strøm efter måler (modregnes i depositum). Rengøring og linned kan tilkøbes. 

BORNHOLM - FULD AF OPLEVELSER (PML2) - 5 Nætter

Bestil Pakke

SENIORREJSE: FRED, RO OG LÆKKER MAD (PS2) - 4 NætterLæs mere 

SENIORREJSE: FRED, RO OG LÆKKER MAD (PS2) - 4 Nætter

På smukke sydbornholm er der fred, ro og fantatiske sandstrande. I kan bo med havudsigt i nyrenoveret lejligheder ved Boderne Strand eller midt i det unikke klitlandskab ved Dueodde Strand. Med i prisen får I en middag i særklasse på Christianshøjkroen. 

PAKKEN INDEHOLDER

 • 4 nætter i ferielejlighed på Sydbornholm 
 • 3-retters gourmet middag:
 • Restaurant Christianshøjkroen i Almindingen
 • Færge med bil Ystad-Rønne t/r
 • Indbo- og afbestillingsforsikring

 

Pakken kan bookes med ank. torsdag eller søndag i perioden 2/4-22/10 2020.
LAVESTE PRIS: dkk 1.499 
pr. pers. v/2 pers. Ank. 2/4-19/4., samt ank. torsdag 23/4-4/6 & 27/8-22/10
HØJESTE PRIS: dkk 2.595 pr. pers. v/2 pers. Ank. søndag 12/7-19/7

 

Mindst 1 af de to personer skal være fyldt 65 år. El betales efter måler (modregnes i depositum). Bordbestilling påhviler gæsten selv. Drikkevarer er ikke inkl. i prisen. Rengøring og linned kan tilkøbes. Pakken kan tilpasses efter jeres behov, f.eks. længere ophold. 

SENIORREJSE: FRED, RO OG LÆKKER MAD (PS2) - 4 Nætter

Bestil Pakke

HAVUDSIGT OG EKKODAL (PML13) - 4 NætterLæs mere 

HAVUDSIGT OG EKKODAL (PML13) - 4 Nætter

Oplev Bornholm og få en hyggelig oplevelse af Ekkodalen med i pakken. I bor i dejlig ferielejlighed med havudsigt - vælg selv mellem strand og klipper. I får frokost på Café Genlyd/Ekkodalshuset beliggende i den smukke sprækkedal. Vi anbefaler, at I kombinerer med gåtur til Dronningestenen, hvor I får den bedste udsigt over Sydbornholm. Husk gode sko. 

PAKKEN INDEHOLDER

 • 4 nætter i ferielejlighed med havkig/havudsigt
 • Frokost på Ekkodalshuset
 • Færge med bil Ystad-Rønne
 • Indbo- og afbestillingsforsikring


Denne rejse kan bookes med ankomst torsdag eller søndag 2/4-15/10 2020.
LAVESTE PRIS: dkk 1.229
pr. pers. v. 2 pers. Ank. torsdag 2/4-16/4
HØJESTE PRIS: dkk 2.329 pr. pers. v. 2 pers. Ank. søndag 12/7-19/7

Strøm efter måler (modregnes i depositum). Rengøring og linned kan tilkøbes. VIGTIGT: bestil bord på Ekkodalshuset i god tid, da der ofte bliver udsolgt. 

HAVUDSIGT OG EKKODAL (PML13) - 4 Nætter

Bestil Pakke

SENIORREJSE: HYGGE & HAVUDSIGT (PS4) - 7 NætterLæs mere 

SENIORREJSE: HYGGE & HAVUDSIGT (PS4) - 7 Nætter

Bornholm er populær, men har også beholdt sin charme og hyggelige stemning. Vi har udvalgt to gode oplevelser af det klassiske Bornholm: besøg i Ekkodalen (inkl. dejlig frokost), og besøg i den gamle forlystelseshave "Brændesgaardshaven". 

PAKKEN INDEHOLDER

 • 1 uge i ferielejlighed med havudsigt
 • Frokost på Ekkodalshuset i Almindingen
 • Entré til Brændesgaardshaven
 • Færge med bil Ystad-Rønne t/r
 • Indbo- og afbestillingsforsikring


Pakken kan bookes med ankomst torsdag i perioden 30/4-10/9 2020.
LAVESTE PRIS: dkk 1.595 pr. pers. v/2 pers. Ank. 30/4-28/5  & 27/8-10/9
HØJESTE PRIS: dkk 2.649 pr. pers. v/2 pers. Ank. 16/7

Strøm afregnes efter måler (modregnes i depositum). Rengøring og linned kan tilkøbes efter ønske. Drikkelse til frokost i Ekkodalshuset er ikke inkl. Bordbestilling i god tid er nødvendig (se voucher, billetten kan ikke refunderes pga. mangl. bordbestilling). 

SENIORREJSE: HYGGE & HAVUDSIGT (PS4) - 7 Nætter

Bestil Pakke

SENIORREJSE: SOMMERFERIE FOR SENIORER (PS14) - 5 NætterLæs mere 

SENIORREJSE: SOMMERFERIE FOR SENIORER (PS14) - 5 Nætter

Nyd et ophold ved havet i den herlige bornholmske sommer. Vælg en ferielejlighed på klipperige Nordbornholm, helt tæt på stranden i idylliske Boderne eller ved den skønne Dueodde Strand. Inkl. i prisen får I fri adgang til 6 af øens bedste seværdigheder og museer, og I har mulighed for en særlig naturoplevelse på en gåtur med Naturvejleder Sillehoved.

PAKKEN INDEHOLDER

 • 5 nætter i ferielejlighed ved kysten
 • Gåtur med naturvejleder
 • Entré til 6 seværdigheder:
  • Bornholms Kunstmuseum
  • Bornholms Museum
  • Hjorts Fabrik - Bornholms Keramikmuseum
  • NaturBornholm
  • Landbrugsmuseet - Melstedgaard
  • By- og Havemuseet - Erichsens Gaard
 • Færge med bil Ystad-Rønne t/r
 • Indbo- og afbestillingsforsikring
   

Rejsen kan bookes med ankomst onsdag eller torsdag i perioden 20/5-24/9 2020.
LAVESTE PRIS: dkk 1.499 
pr. pers. v/2 pers. Ank. 20/5-4/6 & 26/8-24/9
HØJESTE PRIS: dkk 2.629 pr. pers. v/2 pers. Ank. 15/7-16/7

Bemærk: max. 2 deltagere, hvoraf én skal være fyldt 65 år. Strøm afregnes efter måler ved afrejse (modregnes i depositum). Rengøring og linned kan tilkøbes. 

SENIORREJSE: SOMMERFERIE FOR SENIORER (PS14) - 5 Nætter

Bestil Pakke

Oplev Boderne

Boderne har bevaret sin oprindelige charme fra sin tid som fiskerleje. Den ligger hyggeligt til mellem Rønne og Dueodde i naturskønne omgivelser, med dejlig sandstrand og et hyggeligt nærmiljø. Her er ro og varme og plads til alle. Boderne er ikke overrendt af turister og giver dig mulighed for at opdage din helt egen bornholmske perle. De dejlige ferielejligheder i Boderne ligger centralt med god udsigt og giver alle muligheder for at opdage Bornholms sydkyst. En sommerferie i  ferielejlighed i Boderne måtte altid godt vare lidt længere.


Indkøb
I selve Boderne finder du iskiosk og kaffebar samt Pia Stærmose Tøjbutik med lækkert modetøj . 
For indkøb af dagligvarer skal I 5 km til Aakirkeby eller Pedersker, hvor I finder dagligvarebutikker, bager og andre butikker. Jeres ferielejlighed i Boderne har køkkenafdeling eller kitchenette og mulighed for selv at lave mad med de lækre lokale ingredienser.


Spisesteder
I Boderne finder du iskiosk og frokostcafé/kaffebar. 
Udover de lokale spisesteder, finder du Rosengården 1,5 km væk fra Boderne. Restaurant Kadeau ligger kun 4,5 km væk.


Transport
Mange vælger selv at tage bilen med i færgen til Bornholm. Der er ca 16 km fra Rønne til Boderne. Det er også muligt at komme til Boderne med busrute 7+8, der kører fra både Rønne og Bornholms lufthavn. Bornholmtours tilbyder også cykelleje med afhentning i Rønne Havn eller på selve feriestedet.


Seværdigheder
Boderne Havn med de små røde boder har sin helt egen charme. I gamle dage var det en lille fiskerihavn, nu om dage er det mest lystfartøj og små, lokale joller, der ligger til kaj. Her er for det meste plads til mindre lystfartøjer, og havnen er privat med en vanddybde på en meter.  Der er parkeringsmuligheder og picnicbord ved havnen. Fra din ferielejlighed i Boderne er der max. 100 meter til strand og havn.

Vasagårdens jættestue ligger 4 km. fra Boderne på Vasegårdsvej 6 og er en  af Bornholms mest spektakulære fortidslevn. Den stammer fra 3600-3400 f.v.t  og er blevet brugt som gravkammer ad flere omgange i oldtiden. Arkæologer har udgravet jættestuen og fundet en række oldtidsminder. Det er muligt at se det indre af jættestuen. 

Bornholms automobilmuseum ligger 4 km. fra Boderne på Grammegårdsvej 1 ved Aakirkeby med mere end 80 biler, traktorer og motorcykler og en række modelbiler.

Bornholms kyststi følger kysten og går forbi Boderne - her er mulighed for naturskønne vandreture langs med klitlandskab og strand.

Læså er anden mulighed for spændende vandretur og oplevelser i Bornholms unikke natur. Den 15 km lange å skærer sig dybt ned i undergrunden. Der findes en afmærket vandrerute mellem Vejrmøllegård og Vasagård, hvor man også kommer forbi jættestuen og krydser åen flere gange ad små stier. 
En ferielejlighed i Boderne giver gode mulighed for at udforske Bornholms sydkyst  fra en hyggelig base i Boderne. Her er meget mere at opdage!