Boderne1 Ferielejligheder

Video >

Charme og idyllliske ferielejligheder i Boderne

I det charmerende fiskerleje Boderne har vi 17 flotte ferielejligheder. Ferielejlighederne i Boderne1  er indrettet i en tidligere hotelejendom og  ligger skønt ved havet og en dejlig sandstrand.
Fra området er der en pragtfuld udsigt over hele kysten og den lille havn. Alle Bodernes herligheder og én af Bornholms  bedste sommersandstrande ligger lige udenfor døren. 

Boderne har præcis dét, man kan forvente at et godt badested: en dejlig strand, en hyggelig lystbådehavn, frokostcafe og en is-kiosk. Så behøver du hverken sulte, hvis du har glemt madpakken eller undvære et par sprøde isvafler, som er et must på en varm sommerdag på stranden.

Ferielejlighed i Boderne til alle

Ferielejlighederne i Boderne1 ligger 5 km fra Aakirkeby, som er Bornholms tredje største by. Det er en hyggelig cykeltur væk langs med markerne til indkøb og seværdigheder.
Der er dejlige fællesarealer i forbindelse med ferielejlighederne i Boderne, hvor du kan spille petanque eller bold på græsbanerne. 

I Boderne1 finder du rimelige ferielejligheder med plads fra 2-4 personer til både par og familier. Lejlighederne er hyggelige og velindrettede med kitchenette eller køkkenafdeling

Alle lejligheder tilbyder

 • Havudsigt
 • Gratis wifi (hurtigt og ubegrænset fibernet)
 • Dejlig sandstrand og skønne omgivelser
 • Masser af ro og fred
 • Meget fornuftige priser

BORNHOLMS BEDSTE FERIETILBUD (PML6) - 3 NætterLæs mere 

BORNHOLMS BEDSTE FERIETILBUD (PML6) - 3 Nætter

Det er luksus at holde ø-ferie, men det behøver langt fra at være dyrt at opleve Bornholm. Med denne pakke får I et par skønne fridage på solskinsøen. Oplevelser kan tilkøbes, men Bornholm er også rig på mange gratis glæder. Vi ses.

PAKKEN INDEHOLDER

 • 3 nætter i ferielejlighed (vælg mellem mange forskellige). 
 • Færge Ystad-Rønne t/r i egen bil
 • Indbo- og afbestillingsforsikring

 

Pakken kan bookes med ank. mandag og torsdag i perioden 1/4 - 14/10 2019 

LAVESTE PRIS: dkk 999 pr. pers. v/2 pers. Gælder ank. 1/4 - 17/6 & 26/8 - 14/10
HØJESTE PRIS: dkk 1.725 pr. pers. v/2 pers. Gælder ank. torsdage 11/7 - 8/8

2 ekstra personer kan komme gratis med på rejsen.

 

El betales efter måler (modregnes i depositum). Rengøring og linned kan tilkøbes. Pakken kan tilpasses efter jeres behov, f.eks. længere ophold.

BORNHOLMS BEDSTE FERIETILBUD (PML6) - 3 Nætter

Bestil Pakke

SENIORREJSE: FRED, RO OG LÆKKER MAD (PS2) - 4 NætterLæs mere 

SENIORREJSE: FRED, RO OG LÆKKER MAD (PS2) - 4 Nætter

På smukke sydbornholm er der fred, ro og fantatiske sandstrande. I kan bo med havudsigt i nyrenoveret lejligheder ved Boderne Strand eller med midt i det unikke klitlandskab ved Dueodde Strand. Med i prisen får I en middag i særklasse. I vælger selv om de skal foregå på Christianshøjkroen eller Restaurant Molen i Nexø. Begge steder huserer de prisbelønnede kokke, Troels Madsen og Daniel Kruse. 

PAKKEN INDEHOLDER

 • 4 nætter i ferielejlighed på Sydbornholm 
 • 3-retters gourmet middag på Restaurant Molen i Nexø  eller Christianshøjkroen i Almindingen
 • Færgebillet Ystad-Rønne t/r for 1 bil max 1.95 høj. inkl. 2 pers.
 • Indbo- og afbestillingsforsikring

 

Pakken kan bookes med ank. torsdag eller søndag i perioden 4/4-24/10 2019.

LAVESTE PRIS: dkk 1.475 pr. pers. v/2 pers. Gælder ank. torsdage 5/9-10/10
HØJESTE PRIS: dkk 2.545 pr. pers. v/2 pers. Gælder ank. søndag 7/7-4/8

 

Mindst 1 af de to personer skal være fyldt 65 år. El betales efter måler (modregnes i depositum). Bordbestilling påhviler gæsten selv. Drikkevarer er ikke inkl. i prisen. Rengøring og linned kan tilkøbes. Pakken kan tilpasses efter jeres behov, f.eks. længere ophold. 

SENIORREJSE: FRED, RO OG LÆKKER MAD (PS2) - 4 Nætter

Bestil Pakke

OPLEV DEN BORNHOLMSKE NATUR (PML2) - 4 NætterLæs mere 

OPLEV DEN BORNHOLMSKE NATUR (PML2) - 4 Nætter

I får meget Bornholm for pengene med denne rejse til det klassiske Bornholm. I besøger bl.a. Ekkodalen, den lange sprækkedal med skøn natur, der indbyder til gåtur før frokost med den spændende guide og naturvejleder, Søren Sillehoved. 

PAKKEN INDEHOLDER

 • 4 nætter i ferielejlighed med havudsigt  
 • Frokost i Ekkodalshuset
 • Guidebog: Turen går til Bornholm.
 • Gåtur med guide og naturvejleder, Sillehoved (1,5-2 timer roligt tempo)
 • Færge Ystad-Rønne t/r i egen bil
 • Indbo- og afbestillingsforsikring

 

Pakken kan bookes med ank. torsdag i perioden 11/4-17/10 2019 (dog ikke 10/6-16/16).

LAVESTE PRIS: dkk 1.429 pr. pers. v/2 pers. Gælder ank. 11/4 - 18/4
HØJESTE PRIS: dkk 2.199 pr. pers. v/2 pers. Gælder ank. 11/7-1/8

 

El betales efter måler (modregnes i depositum). Bordbestilling påhviler gæsten selv. Drikkevarer er ikke inkl. i prisen. Rengøring og linned kan tilkøbes. Guidebogen udleveres sammen med nøglen ved ankomst. Pakken kan tilpasses efter jeres behov, f.eks. længere ophold. 

OPLEV DEN BORNHOLMSKE NATUR (PML2) - 4 Nætter

Bestil Pakke

HAVUDSIGT OG FROKOST I DET GRØNNE (PML3) - 4 NætterLæs mere 

HAVUDSIGT OG FROKOST I DET GRØNNE (PML3) - 4 Nætter

Oplev Bornholms smukke sensommer i år. I bor i dejlig ferielejlighed med havudsigt, - vælg selv mellem strand og klipper. Benyt dette tilbud i september og få en gratis frokost på Café Genlyd/Ekkodalshuset beliggende i den smukke sprækkedal, Ekkodalen.

PAKKEN INDEHOLDER:

 • 4 nætter i ferielejlighed med havkig/havudsigt. 
 • GRATIS frokost på Ekkodalshuset
 • Færge Ystad-Rønne i egen bil (max. 1,95 m høj)
 • Indbo- og afbestillingsforsikring.


Denne rejse kan bookes med ankomst mandag, onsdag, torsdag, fredag eller søndag 2/9 - 7/10 2019.
PRIS: dkk 1.287 
pr. pers. v/ 2 pers. Gælder ank. 2/9 - 6/10.

Strøm efter måler (modregnes i depositum). Rengøring og linned kan tilkøbes. VIGTIGT: bestil bord på Ekkodalshuset i god tid, da der ofte bliver udsolgt. 

HAVUDSIGT OG FROKOST I DET GRØNNE (PML3) - 4 Nætter

Bestil Pakke

Oplev Boderne

Boderne har bevaret sin oprindelige charme fra sin tid som fiskerleje. Den ligger hyggeligt til mellem Rønne og Dueodde i naturskønne omgivelser, med dejlig sandstrand og et hyggeligt nærmiljø. Her er ro og varme og plads til alle. Boderne er ikke overrendt af turister og giver dig mulighed for at opdage din helt egen bornholmske perle. De dejlige ferielejligheder i Boderne ligger centralt med god udsigt og giver alle muligheder for at opdage Bornholms sydkyst. En sommerferie i  ferielejlighed i Boderne måtte altid godt vare lidt længere.


Indkøb
I selve Boderne finder du iskiosk og kaffebar samt Pia Stærmose Tøjbutik med lækkert modetøj . 
For indkøb af dagligvarer skal I 5 km til Aakirkeby eller Pedersker, hvor I finder dagligvarebutikker, bager og andre butikker. Jeres ferielejlighed i Boderne har køkkenafdeling eller kitchenette og mulighed for selv at lave mad med de lækre lokale ingredienser.


Spisesteder
I Boderne finder du iskiosk og frokostcafé/kaffebar. 
Udover de lokale spisesteder, finder du Rosengården 1,5 km væk fra Boderne. Restaurant Kadeau ligger kun 4,5 km væk.


Transport
Mange vælger selv at tage bilen med i færgen til Bornholm. Der er ca 16 km fra Rønne til Boderne. Det er også muligt at komme til Boderne med busrute 7+8, der kører fra både Rønne og Bornholms lufthavn. Bornholmtours tilbyder også cykelleje med afhentning i Rønne Havn eller på selve feriestedet.


Seværdigheder
Boderne Havn med de små røde boder har sin helt egen charme. I gamle dage var det en lille fiskerihavn, nu om dage er det mest lystfartøj og små, lokale joller, der ligger til kaj. Her er for det meste plads til mindre lystfartøjer, og havnen er privat med en vanddybde på en meter.  Der er parkeringsmuligheder og picnicbord ved havnen. Fra din ferielejlighed i Boderne er der max. 100 meter til strand og havn.

Vasagårdens jættestue ligger 4 km. fra Boderne på Vasegårdsvej 6 og er en  af Bornholms mest spektakulære fortidslevn. Den stammer fra 3600-3400 f.v.t  og er blevet brugt som gravkammer ad flere omgange i oldtiden. Arkæologer har udgravet jættestuen og fundet en række oldtidsminder. Det er muligt at se det indre af jættestuen. 

Bornholms automobilmuseum ligger 4 km. fra Boderne på Grammegårdsvej 1 ved Aakirkeby med mere end 80 biler, traktorer og motorcykler og en række modelbiler.

Bornholms kyststi følger kysten og går forbi Boderne - her er mulighed for naturskønne vandreture langs med klitlandskab og strand.

Læså er anden mulighed for spændende vandretur og oplevelser i Bornholms unikke natur. Den 15 km lange å skærer sig dybt ned i undergrunden. Der findes en afmærket vandrerute mellem Vejrmøllegård og Vasagård, hvor man også kommer forbi jættestuen og krydser åen flere gange ad små stier. 
En ferielejlighed i Boderne giver gode mulighed for at udforske Bornholms sydkyst  fra en hyggelig base i Boderne. Her er meget mere at opdage!