Boderne1 Ferielejligheder

Video >

Charme og idyl

I det charmerende fiskerleje Boderne har vi 17 flotte ferielejligheder. boderne1 Ferielejligheder er indrettet i en tidligere hotelejendom og har en dejlig beliggenhed ved havet og god sandstrand.

Fra området er der en pragtfuld udsigt over hele kysten og den lille havn, og man føler, at verdens bedste sommersandstrand ligger for ens fødder.

Boderne har præcis dét, man kan forvente at et godt badested: En frokostcafe og en is-kiosk (kun sommerperioden). Så behøver du hverken sulte, hvis du har glemt madpakken eller undvære et par sprøde isvafler, som er et must på en varm sommerdag på stranden.

Hygge og samvær

boderne1 Ferielejligheder ligger 5 km fra Aakirkeby, som er Bornholms tredje største by. Det er ikke længere end en rask tur på cykel, hvis du vil shoppe eller bare mangler et par småting.

Har du brug for en pause fra stranden, er der mulighed for samvær ved petanque-banen eller at spille lidt hygge-bold på det nærliggende græsareal.

Bornholms mest kendte tøjbutik, Pia Stærmose, holder til i Boderne. Det er således nemt også at opdatere sin sommergarderobe under ferien.

Boderne er et dejligt fristed med en rar og afslappet atmosfære.

Alle lejligheder tilbyder

  • Havudsigt
  • Gratis wifi (hurtigt og ubegrænset fibernet)
  • Dejlig sandstrand og skønne omgivelser
  • Masser af ro og fred
  • Meget fornuftige priser