Bedsteforældre og børnebørn

Hold ferie med børnebørnene på Bornholm

I dag er mange bedsteforældre stadig på arbejdsmarkedet og kan have en travl hverdag -  og det har børnebørnene også tit! En ferie sammen med børnebørnene giver jer mulighed for at komme tæt på hinanden og få masser af tid og spændende oplevelser sammen.

Bornholmtours har særlige bedsteforældrepakker med rabat i de to første uger af skolernes sommerferie (uge 26/27),  hvor forældre tit har svært ved at få børnene passet og sætter stor pris på bedsteforældre, der kan holde ferie med børnebørnene. Bedsteforældre og børnebørn er selvfølgelig også meget velkomne til at tage afsted på andre af vores familieferier. Se tilbud og pakker under fanen ‘Ferie med børn’.

God tid til at være sammen

En ferie med børnebørn og bedsteforældre er ofte et fristed med færre regler og mere tid.

Selvom bedsteforældrenes hverdag kan være godt fyldt med arbejde og andre aktiviteter, er de ofte bedre til at tage sig tid til at være sammen med børnebørnene på børnenes præmisser. Bornholm har mange muligheder for spændende oplevelser og aktiviteter, men også plads og ro til nærvær og samvær. Hvis man vil bruge tre timer på at gå 500 meter langs strande og samle skaller og pinde, kigge efter rav og studere flora og fauna, er der tid til det.

Børn & Bedste på skattejagt(FB2) - 4 NætterLæs mere 

Børn & Bedste på skattejagt(FB2) - 4 Nætter

Sjov og samvær på tværs af generationer. Jagten på et forsvundet testamente bringer jeg rundt på øen. Sammen løser I opgaver, der giver jer næste ledetråd. Skattejagten er en underholdende og lærerig måde at opleve Bornholm, og er tidligere kåret som Danmarks bedste familieaktivitet. I bor i Balka Strand Feriepark i moderne hytte ved stranden.
 

PAKKEN INDEHOLDER:

 • 4 nætter i moderne hytte med bad/toilet og TV, samt to soveværelser.
 • Deltagelse i Skattejagt Bornholm
 • Færge Ystad-Rønne t/r i egen bil
 • Indbo- og afbestillingsforsikring

 

Kan bookes med ank. mandag 24/6 eller 1/7 2019.

LAVESTE PRIS: dkr. 3.999 ialt for 4 pers. Gælder ank. 24/6
HØJESTE PRIS: dkr. 4.999 ialt for 4 pers. Gælder ank. 1/7
 

 

5. person kan deltage i rejsen for kr. 100 (tillæg til Skattejagt). El betales efter måler (modregnes i depositum). Rengøring og linned kan tilkøbes.

Børn & Bedste på skattejagt(FB2) - 4 Nætter

Bestil Pakke

Børn & Bedste på Christiansø (FB1) - 4 NætterLæs mere 

Børn & Bedste på Christiansø (FB1) - 4 Nætter

Giv børnebørnene en ferieoplevelse, de sent vil glemme.  Denne pakkerejse er beregnet for bedsteforældre, der vil rejse med to eller tre børnebørn. I får en dagstur til Christiansø med i prisen, og dertil også billetter til det spændende og lærerige Rovfugleshow. Denne rejse er særligt god til de lidt større børn (ca. 7-14 år).

PAKKEN INDEHOLDER:

 • 4 nætter i ferielejlighed (vælg selv mellem mange boliger, f.eks. med pool eller legeplads)
 • Dagsudflugt til Christiansø
 • Entré til Bornholms Rovfugleshow
 • Færge Ystad-Rønne t/r i egen bil
 • Indbo- og afbestillingsforsikring.


Rejsen kan bookes med ank. mandag 24/6 og 1/7 2019
PRIS dkk. 5.149
ialt for max. 4 pers. (2 voksne + 2 børn max. 12 år)3. barn kan medbringes (tillæg tilkommer). Kontakt Bornholm, hvis nogle af børnene er ældre end 12 år (tillæg tilkommer, afhængigt af børnenes alder).  Strøm betales efter måler (modregnes i depositum). Rengøring, linned og Øresundsbro, kan tilkøbes.

Børn & Bedste på Christiansø (FB1) - 4 Nætter

Bestil Pakke

Børn & Bedste nyder naturen (FB3) - 4 NætterLæs mere 

Børn & Bedste nyder naturen (FB3) - 4 Nætter

Bornholms natur er noget helt særligt, både for børn og voksne. Tag børnebørnene med ud i den bornholmske natur og vis dem et anderledes stykke Danmark. I bor i ferielejlighed centralt på øen med opvarmet børnevenlig pool og stort legeområde. I får både entré til oplevelsescentreet NaturBornholm og spændende tur med naturvejleder med i prisen.

PAKKEN INDEHOLDER:

 • 4 nætter i ferielejlighed med adgang til pool og legeplads (lejlighederne er forskellige, vælg den som passer jer bedst)
 • Entré til oplevelsescentret NaturBornholm
 • Tur med Naturvejleder Sillehoved (ca. 2 timer)
 • Færge Ystad-Rønne t/r i egen bil


Pakken kan bookes med ank. mandag d. 24/6 og 1/7 2019.

PRIS dkk 3.799  ialt for max. 4 pers. (2 voksne + 2 børn max. 12 år)

 

El betales efter måler (modregnes i depositum). Rengøring og linned kan tilkøbes.

Børn & Bedste nyder naturen (FB3) - 4 Nætter

Bestil Pakke

Alt det praktiske

Feriebolig

Bornholmtours tilbyder overnatning i ferielejligheder, sommerhuse, campinghytter og på hotel - alt efter hvad I foretrækker på jeres ferie med børnebørn. 

Transport

I har mulighed for at køre i egen bil med færge fra Køge (5 ½ times sejltid) eller Ystad (1½ times sejltid) eller tage bus eller tog til de samme færger. Det er også muligt at flyve til Bornholm fra både København og Billund samt Aalborg i sommersæsonen.

Bornholms bustrafik dækker de allerfleste områder af øen. I kan også leje cykler gennem Bornholmtours med afhentning i Rønne Havn eller ved jeres feriebolig. Det er muligt at leje både børnecykler og børnesæder/trailere til cyklen.

Planlægning/tidsrum

Bornholmtours tilbyder ferie med børnebørn i lige så lang eller kort tid som I ønsker. Vi har færdig planlagte pakkerejser med både smutture på et par dage og ferier med syv overnatninger. Har I andre ønsker, hjælper vi gerne. I kan sammensætte jeres egen pakkerejse med de aktiviteter I vil opleve sammen. På en ferie med børnebørnene vil I måske gerne koncentrere jer om dem og ikke planlægning af alle mulige aktiviteter og afhentning af billetter. Vi hjælper gerne med booking af billetter og aktiviteter, så I ikke skal tænke på andet end hyggen og hinanden.

Kontakt Bornholmtours for et tilbud på individuelle pakkerejser.

Oplevelser på ferie med børnebørnene

Selvom Bornholmtours anbefaler at I tager jer god tid på ferien, har I måske også lyst til at give børnebørnene nogle spændende og sjove oplevelser. Der er masser af aktiviteter på Bornholm og rigeligt at vælge mellem, uanset alder og om I er til fart og action eller mere stille og rolige oplevelser.  

Det er en god idé at afstemme forventninger før I planlægger turen - hvad vil og orker bedsteforældre og børnebørne?Overvej aktiviteter efter jeres fælles interesser, aktivitetsniveau og evner. Der er mange muligheder for at opleve smuk natur med strandture, besøg i Ekkodalen, bisonsafari og sejlture. Et besøg på Oplevelsescenter NaturBornholm er også et hit for de naturinteresserede.

Bornholm har også mange gode legemuligheder og Danmarks ældste familiepark Brændesgårdshaven. Øen byder også på Middelaldercenter, børnevenlige aktiviteter på Bornholms museer, besøg på Christiansø, spændende slotsruiner og rundkirker.

På en ferie sammen med børnebørn kan der måske blive plads til lidt mere spændende og   hemmelige ting. Når det bliver spisetid, er der mange børnevenlige caféer og restauranter at vælge mellem og Bornholm er kendt for alle sine lækre håndlavede specialiteter. Og her snakker vi ikke om røgede sild, men chokolade, flødeboller, håndrørt is, bolcher, lakridser og lokale sodavander, der kan sætte prikken over i’et på ferien med børnebørnene.