Balka Strand Feriepark

BØRNEVENLIGE BALKA STRAND FERIEPARK

Idylliske Balka Strand ligger lige midt mellem Dueodde Strand og Nexø by i en beskyttet bugt - her er klart vand, fint hvidt sand og rigelig plads. Balka Strand er børnevenlig med lavt vand og læ for vestenvinden. Her er livreddere i højsæsonen og mange aktiviteter på stranden, bl.a. surfskole og tur i havkajak. Lige syd for Balka Strand finder du fiskerlejet Snogebæk med spisesteder og indkøbsmuligheder.
I Snogebæk summer det af sydlandsk stemning sommeren igennem. I byen findes restauranter, butikker, røgeri, samt hyggelig ø-havn med rekreativt område. 
Det giver masser af muligheder for hygge, sjov og underholdning for både store og små, der holder ferie i Balka Strand Feriepark. 

Hytter og ferielejligheder på Balka Strand Feriepark

Balka Strand Feriepark er en dejlig og velfungerende feriepark med 27 skønne hytter og 7 flotte ferielejligheder fra 2019.  
Alle hytter har overdækket træterrasse og grill, hvor man kan tilbringe de lune sommeraftener. Hytterne er individuelt indrettede, er super hyggelige og alt i alt et dejligt sted at bo på ferien.
Ferielejlighederne er rummelige med højt til loftet og fantastisk lysindfald. Alle ferielejligheder er moderne indrettet til 4 personer og findes op til 74 m2. Fra flere af lejlighederne er der adgang til store egne terrasser med havemøbler og grill, kun 200 m fra stranden. På ferieparkens fællesareal findes der legeplads til børnene. Balka Strand Feriepark ligger på den sydlige del af Balka Strand tæt på Snogebæk og fiskerlejets mange muligheder.

Alle FERIEBOLIGER TILBYDER

 • Kort afstand til børnevenlig strand
 • Fælles legeplads
 • Tæt på idyllisk fiskeleje

 

 

SENIORREJSE: MINI-VANDREFERIE PÅ BORNHOLM (PS5/AVS1) - 3 NætterLæs mere 

SENIORREJSE: MINI-VANDREFERIE PÅ BORNHOLM (PS5/AVS1) - 3 Nætter

I får en dejlig smuttur med frisk luft og smuk natur, når I vælger denne seniorrejse. I bor ved Balka Strand, i gåafstand til Snogebæks restauranter, røgeri og butikker. Alle feriehytter er med eget bad og toilet, samt to soveværelser. 


PAKKEN INDEHOLDER:

 •  3 nætter i feriehytte ved Balka Strand
 • Guidebog: Bornholms Vandreture (inspiration til gode ture i naturen)
 • Færge Ystad-Rønne t/r i egen bil
 • Indbo- og afbestillingsforsikring

 

Pakken kan bookes med ankomst mandag 20/4 - 22/6 & 31/8-12/10 2020. 
SÆRPRIS: dkk 849 
pr. pers. v/2 pers. Gælder ank. 20/4, 27/4, 21/9, 28/9, 5/10
LAVESTE PRIS: dkk 899 pr. pers. v/2 pers. Gælder ank. 4/5 - 1/6 & 31/8 - 14/9
HØJESTE PRIS: dkk 1.160 pr. pers. v/2 pers. Gælder ank. 22/6

Min. 1 deltager skal på rejsetidspunktet være fyldt 65 år. 2 ekstra deltagere kan medbringes mod gebyr (dkk 49/pers). Strøm afregnes efter måler (modregnes i depositum). Rengøring, linned og foropvarmning kan tilkøbes. Guidebog udleveres ved ankomst. 

SENIORREJSE: MINI-VANDREFERIE PÅ BORNHOLM (PS5/AVS1) - 3 Nætter

Bestil Pakke

SENIOR-TOUR: SMUKKE BALKA STRAND (PS3) - 7 NætterLæs mere 

SENIOR-TOUR: SMUKKE BALKA STRAND (PS3) - 7 Nætter

Oplev Bornholms dejlige forår eller lune sensommer med rolig base i feriehytte ved Balka Strand. Alle hytter er udstyret med eget bad, toilet, køkken, TV og 2 soveværelser. Campingpladsen ligger i kort gåafstand til hyggeligt bymiljø i Snogebæk med restauranter, røgeri, indkøb og charmerende ø-havn. To hyggelige oplevelser er med i prisen på denne rejse. 


PAKKEN INDEHOLDER: 

 • 1 uge i feriehytte med eget bad/toilet og TV
 • Entré til Brændesgaardshaven, forlystelsespark med have som i gamle dage
 • Gåtur med naturvejleder Sillehoved (2 timer rolig gang).
 • Færge Ystad-Rønne t/r i egen bil
 • Indbo- og afbestillingsforsikring.


Pakken kan bookes med ankomst mandag - torsdag i perioden 4/5 - 25/6 & 10/8 - 10/9 2020.
LAVESTE PRIS: dkr. 1.199 
pr. pers. v/ 2 pers. Gælder ank. 4/5 - 3/6 & 31/8 - 10/9
HØJESTE PRIS: dkr. 2.269 pr. pers. v/2 pers. Gælder ank. 25/6.
 

Gælder ved max. 2 pers., hvoraf min. én er fyldt 65 år. El betales efter måler ved afrejse. Slutrengøring, foropvarmning og linned kan tilkøbes. 

SENIOR-TOUR: SMUKKE BALKA STRAND (PS3) - 7 Nætter

Bestil Pakke

Spisesteder

Der er strandcafé og restaurant i Balka, samt flere gode spisesteder i alle prisklasser i Snogebæk.

Indkøb

Nærmeste indkøbsmulighed er Brugsen i Snogebæk. Der findes også en håndfuld andre butikker. For flere indkøbsmuligheder byder Bornholms næststørste by Nexø på shoppingmuligheder med mange spændende specialbutikker og forretninger. 

Transport

Balka Strand ligger 30 km fra Rønne Havn, og i bil tager turen ca 30 minutter. Busrute 3+5 og 7+8 går fra Rønne Havn til Balka. Der er mulighed for at leje cykel lokalt eller gennem Bornholmtours med levering til Rønne Havn eller jeres feriebolig. 

Oplevelser tæt på Balka Strand Feriepark

Stranden er selvfølgelig det helt store trækplaster ved Balka Strand Feriepark. Her kan I helt sikkert også få meget tid til at gå med at bade, sole, lege og hygge. Skal I have gang i aktiviteterne, er et surfkursus eller en tur i kajak en mulighed. 
Skovområdet bag stranden indbyder også til spadsereture. En tur op til Balka lystbådehavn er også altid hyggeligt - bliver I sultne, kan I svinge forbi strandcafeen Weekendhytten.

Snogebæk
Snogebæk byder på rigtig sommerstemning. Her er en dejlig strand, masser af spisesteder, og hyggelige små butikker. I kan ofte opleve levende musik og underholdning om aftenen i løbet af sommeren. Her kan I også se den særprægede ø-havn og opleve kunsthåndværkere puste glas.

Nexø
Nexø er Bornholms næststørste by. Her er hyggelig og lokalt og mange flotte bindingsværkshuse, selvom russernes bombning af Nexø gik hårdt ud over centrum. I kan besøge Martin Andersens Nexø’s hjem, slentre en tur i gaderne og vælge hvilket lækkert spisested I har lyst til at besøge.

Dueodde Strand
Får I lyst til at prøve en anden strand, er Dueodde højst anbefalelsesværdig. Det er en af Bornholms allerbedste strande med hvidt, superfint blødt sand. Her er rent vand, masser af klitter at boltre sig i og et stort klitområde bagved stranden. I kan også nyde udsigten over Østersøen fra Dueodde Fyr.

Almindingen

Almindingens nærmeste ende ligger 16 km fra Balka Strand. Almindingen byder på mange flotte vandreture. Her kan I besøge Ekkodalen, kigge efter bison, prøve Rokkestenen, besøge Lilleborg og Gamleborg og gå op på toppen af Bornholms højeste punkt Rytterknægten.