Balka Strand Feriepark

BØRNEVENLIGE BALKA STRAND FERIEPARK

Idylliske Balka Strand ligger lige midt mellem Dueodde Strand og Nexø by i en beskyttet bugt - her er klart vand, fint hvidt sand og rigelig plads. Balka Strand er børnevenlig med lavt vand og læ for vestenvinden. Her er livreddere i højsæsonen og mange aktiviteter på stranden, bl.a. surfskole og tur i havkajak. Lige syd for Balka Strand finder du fiskerlejet Snogebæk med spisesteder og indkøbsmuligheder.
I Snogebæk summer det af sydlandsk stemning sommeren igennem. I byen findes restauranter, butikker, røgeri, samt hyggelig ø-havn med rekreativt område. 
Det giver masser af muligheder for hygge, sjov og underholdning for både store og små, der holder ferie i Balka Strand Feriepark. 

Hytter og ferielejligheder på Balka Strand Feriepark

Balka Strand Feriepark er en dejlig og velfungerende feriepark med 27 skønne hytter og 7 flotte ferielejligheder fra 2019.  
Alle hytter har overdækket træterrasse og grill, hvor man kan tilbringe de lune sommeraftener. Hytterne er super hyggelige og alt i alt et dejligt sted at bo på ferien.
Ferielejlighederne er rummelige med højt til loftet og fantastisk lysindfald. Alle ferielejligheder er moderne indrettet til 4 personer og findes op til 74 m2. Fra flere af lejlighederne er der adgang til store egne terrasser med havemøbler og grill, kun 200 m fra stranden. På ferieparkens fællesareal findes der legeplads til børnene. Balka Strand Feriepark ligger på den sydlige del af Balka Strand tæt på Snogebæk og fiskerlejets mange muligheder.

Alle FERIEBOLIGER TILBYDER

 • Kort afstand til børnevenlig strand
 • Fælles legeplads
 • Tæt på idyllisk fiskeleje

 

 

STRANDFERIE TIL BALKA (FMF6) - 3 NætterLæs mere 

STRANDFERIE TIL BALKA (FMF6) - 3 Nætter

Forkæl jer selv med et smut til solskinsøen for næsten ingen penge. I bor ved skønne Balka Strand og i gåafstad til det hyggelige fiskerleje, Snogebæk, med resturanter og røgeri. Oplevelser kan tilkøbes, men Bornholm er også rig på mange gratis glæder. Vi ses.

PAKKEN INDEHOLDER

 • 3 nætter i feriehytte ved Balka Strand. 
 • Færge Ystad-Rønne t/r i egen bil
 • Indbo- og afbestillingsforsikring

 

Pakken kan bookes med ank. mandag i perioden 1/4 - 1/7 & 12/8 - 14/10 2019 

LAVESTE PRIS: dkk 1.999 ialt for 2-5 pers. Gælder ank. 1/4 - 3/6 & 2/9 - 14/10
HØJESTE PRIS: dkk 3.599 ialt for 2-5 pers. Gælder ank. 1/7

 

El betales efter måler (modregnes i depositum). Rengøring og linned kan tilkøbes. Pakken kan tilpasses efter jeres behov, f.eks. længere ophold.

STRANDFERIE TIL BALKA (FMF6) - 3 Nætter

Bestil Pakke

INTROTILBUD: SKØN LEJLIGHED PÅ BALKA STRAND (FFL14) - 7 NætterLæs mere 

INTROTILBUD: SKØN LEJLIGHED PÅ BALKA STRAND (FFL14) - 7 Nætter

INTROTILBUD - Spar 1.000 kr. 

Spritnye og lækre ferielejligheder på Balka Strand kan nu bookes til den forestående sommer. I bor få meter fra Bornholms mest børnevenlige strand i gåafstand fra fiskerlejet Snogebæk, der byder på røgeri, restauranter og butikker, foruden det legendariske Sørens Værtshus. På Balka Strand findes endvidere mulighed for vandsport som surfskole, havkajak, SUP og i højsæsonen endvidere yoga på den smukke strand. 


PAKKEN INDEHOLDER

 • 1 uge i ny ferielejlighed med egen terrasse 
 • Guidebogen: Turen går til Bornholm
 • Færge Ystad-Rønne t/r i egen bil, max. 1,95 m høj.
 • Indbo- og afbestillingsforsikring


Rejsen kan bookes med ankomst lørdag i  perioden 1/6 - 28/8 2019
LAVESTE PRIS: dkr. 3.756 
i alt for op til 4 pers. Gælder ank. 1/6. 
HØJESTE PRIS: dkr. 7.999 i alt for op til 4 pers.  Gælder ank. 6/7 og 3/8. 
RABAT på dkr. 1.000.

El afregnes efter måler (modregnes i depositum). Slutrengøring og linned kan tilkøbes. Guidebog modtages med nøglen ved ankomst.

INTROTILBUD: SKØN LEJLIGHED PÅ BALKA STRAND (FFL14) - 7 Nætter

Bestil Pakke

SURFERFERIE PÅ BALKA STRAND (AOF1) - 7 NætterLæs mere 

SURFERFERIE PÅ BALKA STRAND (AOF1) - 7 Nætter

Er I en aktiv familie med mod på livet, så er denne ferie noget for jer. I bor i fin feriehytte ved Balka Strand med gode muligheder for surfing og dejligt strandliv. Med i pakken får I et windsurfing kursus til to personer.

PAKKEN INDEHOLDER

 • 1 uge i velindrettet feriehytte
 •  Windsurfing med guide (2 pers.)*
 • Indbo- og afbestillingsforsikring


Pakken kan bookes med ank. lørdag og søndag i perioden 30/6-24/8 2019
LAVESTE PRIS: dkk  4.999 for i alt max 5 pers. Gælder ank. 17/8-24/8
HØJESTE PRIS: dkk  7.699 for i alt max 5 pers. Gælder ank. 6/7-4/8


* Windsurfing til flere personer kan tilkøbes.
Strøm afregnes efter måler ved afrejse (modregnes i depositum). Rengøring og linned kan tilkøbes.

SURFERFERIE PÅ BALKA STRAND (AOF1) - 7 Nætter

Bestil Pakke

Spisesteder

Der er strandcafé og restaurant i Balka, samt flere gode spisesteder i alle prisklasser i Snogebæk.

Indkøb

Nærmeste indkøbsmulighed er Brugsen i Snogebæk. Der findes også en håndfuld andre butikker. For flere indkøbsmuligheder byder Bornholms næststørste by Nexø på shoppingmuligheder med mange spændende specialbutikker og forretninger. 

Transport

Balka Strand ligger 30 km fra Rønne Havn, og i bil tager turen ca 30 minutter. Busrute 3+5 og 7+8 går fra Rønne Havn til Balka. Der er mulighed for at leje cykel lokalt eller gennem Bornholmtours med levering til Rønne Havn eller jeres feriebolig. 

Oplevelser tæt på Balka Strand Feriepark

Stranden er selvfølgelig det helt store trækplaster ved Balka Strand Feriepark. Her kan I helt sikkert også få meget tid til at gå med at bade, sole, lege og hygge. Skal I have gang i aktiviteterne, er et surfkursus eller en tur i kajak en mulighed. 
Skovområdet bag stranden indbyder også til spadsereture. En tur op til Balka lystbådehavn er også altid hyggeligt - bliver I sultne, kan I svinge forbi strandcafeen Weekendhytten.

Snogebæk
Snogebæk byder på rigtig sommerstemning. Her er en dejlig strand, masser af spisesteder, og hyggelige små butikker. I kan ofte opleve levende musik og underholdning om aftenen i løbet af sommeren. Her kan I også se den særprægede ø-havn og opleve kunsthåndværkere puste glas.

Nexø
Nexø er Bornholms næststørste by. Her er hyggelig og lokalt og mange flotte bindingsværkshuse, selvom russernes bombning af Nexø gik hårdt ud over centrum. I kan besøge Martin Andersens Nexø’s hjem, slentre en tur i gaderne og vælge hvilket lækkert spisested I har lyst til at besøge.

Dueodde Strand
Får I lyst til at prøve en anden strand, er Dueodde højst anbefalelsesværdig. Det er en af Bornholms allerbedste strande med hvidt, superfint blødt sand. Her er rent vand, masser af klitter at boltre sig i og et stort klitområde bagved stranden. I kan også nyde udsigten over Østersøen fra Dueodde Fyr.

Almindingen

Almindingens nærmeste ende ligger 16 km fra Balka Strand. Almindingen byder på mange flotte vandreture. Her kan I besøge Ekkodalen, kigge efter bison, prøve Rokkestenen, besøge Lilleborg og Gamleborg og gå op på toppen af Bornholms højeste punkt Rytterknægten.