Familieoplevelser til efterårsferien

Skattejagt Bornholm

Et næsten glemt testamente og en skat der bevogtes af Det Højeste Råd. Hele familien vil elske denne skattejagt, der bringer jer rundt på Bornholm og engagerer både børn og voksne

Læs mere

Halloween i Gudhjem

Den charmerende bjergby Gudhjem inviterer til Halloween fest med gys og uhygge i hele efterårsferien.

Til Tops i trætoppene

Sammenholdet styrkes og børnene vokser, når de udfordres på klatrebane på Nordbornholm. En sjov aktivitet for hele familien.

Læs mere

Minigolf i en verden af Bornholm

Bornpark er øens 18 hullers mingolfbane med Bornholms natur- og kulturattraktioner som tema. Supplér med en quiz, og se, hvem der har lært mest om øen under ferien.

Læs mere

Gåtur i Ekkodalen

Mon ikke det bliver lettere at få ungerne med på en gåtur i den skønne Bornholmske natur, hvis de kan råbe lidt undervejs. En gåtur med udgangspunkt i Ekkodalen er en sjov gåtur med variation og smuk natur. 

Læs mere

Værftet Legeland og Skatercenter

Legeland for børn helt ned til 1-2 år, sjov skaterbane og klatrebane for teenagerne, og en café til mor og far. Et hyggeligt sted til en våd dag eller hvis børnene skal aktiveres. Voksne har gratis adgang ifølge med børn.

Læs mere

Geocaching på Bornholm

Gåturen bliver sjovere, når I går med GPS. Besøg oplevelsescentret NaturBornholm og få hjælp til at komme i gang.

Læs mere

Se Bornholm fra 70 m højde

Besøg Bornholmertårnet og se øen fra toppen af den gamle lyttepost fra den Kolde Krig. Få indblik i Bornholms særlige situation under den russiske besættelse og den kolde krig.

Læs mere

Svampejagt

Nyd stilheden i skoven og børnenes begejstring, når de finder svampe i skovbunden. Kantareller og andre svampe findes i rigelige mængder på Bornholm på denne årstid.