Miniferie i sommerhus

IDYLLISK MINIFERIE I FAMILIESOMMERHUS

Når I har brug for et lille afbræk i den ellers travle hverdag, så er en miniferie i et familiesommerhus oplagt. Her kan I nyde, at jeres tid og samvær kan bruges lige præcis på den måde, I har lyst til. Et familiesommerhus har pladsen og faciliteterne til at rumme hele familien og jeres behov.

INSPIRATION TIL FERIE I FAMILIESOMMERHUS

I kan også nå at opleve meget i løbet af en miniferie på Bornholm. Her er både sjove aktiviteter og spændende seværdigheder. Vores pakkerejse kan både bruges til inspiration og som en god mulighed for en nem miniferie i et familiesommerhus, hvor I får meget for pengene.

Spændende oplevelser for hele familien kan blandt andet være en tur til Bornholms Rovfugleshow. Her er daglige flyveopvisninger, udstilling om de flotte rovfugle og og terrarie med krybdyr, som både kan fascinere og fornøje. Til de mindste er der et anlæg med klappedyr. Bliver I sultne, har centret også en café.

I kan også opleve  Bornholms Middelaldercenter. Her er stormandsgård, landbobebyggelse og mange spændende aktiviteter både i og udenfor centret for både store og små.

PAKKEREJSE MED FAMILIESOMMERHUS

Hos Bornholmtours kan I sammensætte jeres helt egen pakkerejse med oplevelser skræddersyet til jeres behov. Vi tilbyder forskellige pakkerejser til jeres behov og med forskellige transportmuligheder inkluderet. Ønsker I f.eks. at rejse med fly eller en anden variation af en pakkerejse, så kan I altid kontakte os for et tilbud.

MASSER AF MULIGHEDER PÅ BORNHOLM

Med et familiesommerhus på Bornholm har I en god base til at komme vidt omkring. I kan tage på dagstur til f.eks. Nordeuropas største borgruin i Hammershus. Her kan I lære noget om Hammershus og omegn i middelalderen ved det nye besøgscenter, som har en café og en bro med god udsigt til borgruinen.

FLOT NATUR

Det nordlige Bornholm tæt ved Hammershus byder også på naturoplevelser i og omkring  Hammerknuden. Lige vest for Hammersøen kan I derudover prøve en svævebane ved en sø, som hedder Opalsøen og er dannet i et granitbrud. På Hammerknudens højeste punkt finder I også Hammeren Fyr, hvor der i sommerhalvåret er fri adgang til fyrets gode udsigt. Ved fyret er der også borde og bænkesæt, hvor I kan nyde en medbragt madpakke.

DEN BORNHOLMSKE KYST

Bornholms østkyst har både gode badestrande, vandreruter og spændende naturområder. I nordøstlige Sandkås kan I f.eks. finde en børnevenlig strande med badebro imellem de bornholmske klipper. Bevæger I jer bare 10 minutters kørsel længere sydpå ad kysten finder I området Døndalen, hvor Danmarks største vandfald, Døndalen Vandfald, befinder sig. Et par minutters gang herfra finder I Helligdomsklipperne, som er et spændende naturområde med stejle klipper og op til 60 meter dybe grotter, I kan udforske.