Ferie i ferielejlighed

Familieferie på Bornholm

Det kan være en stor opgave at få planlagt årets store familieferie. Der er mange aspekter at tage højde for, og alle familiemedlemmer har deres forestilling om, hvad ferien skal indebære. Børnene vil gerne have mulighed for at bade, lege og måske endda møde nye venner. Forældrene vil nok bare gerne væk fra den travle hverdag, og koble af med kolde drinks og lækker mad.

Hvordan får man så kombineret de mange ønsker, så alle bliver glade og tilfredse? Hvad med at holde jeres familieferie på Bornholm i en af de mange ferielejligheder, som Bornholmtours tilbyder? En ferie i ferielejlighed giver ofte adgang til gode fælles faciliteter som swimmingpool, grønne arealer, legepladser og meget mere.

Der er altså rig mulighed for, at børnene kan hygge sig i poolen og møde nye legekammerater på legepladsen, mens mor og far kigger på og nyder en kold drink i solen.

Skræddersyet familieferie på Bornholm

Hos Bornholmtours kan I sammensætte jeres egen pakkerejse med de oplevelser, som I ønsker. Lad jer inspirere til jeres personlige familieferie på Bornholm, eller vælg en færdig pakkerejse nedenfor. Vi har sammensat rejser, som er spcielt velegnede til børnefamilier. Ønsker I en variation på en pakkerejse, så kontakt os for et tilbud.

Aktiviteter til jeres familieferie på Bornholm

Hvis I vælger at holde ferie i en ferielejlighed, er der mulighed for at være aktiv i de fælles faciliteter såsom swimming pool og legeplads. De fleste vil dog alligevel gerne ud at se og opleve en lille smule, når de er på ferie. Derfor har vi samlet nogle forslag til, hvad I kan lave på jeres familieferie på Bornholm.

Forlystelses- og dyrepark

Besøg Brændegårdshaven - Danmarks ældste legeland. Oprindeligt var Brændegårdshaven en stor bondegård, og i dag kan I stadig møde både geder, æsler, emuer, kænguruer, næsebjørne og mange andre spændende dyr.

Brændegårdshaven er et dejligt sted for hele familien, som er fyldt med sjove forlystelser og aktiviteter. Børnene vil elske hoppepuderne, svævebanerne, klatrelandet og trylleshowet. Brændegårdshaven byder også på rutsjebaner, vandland, robåde og minigolf, så det er helt sikkert et besøg værd, når i holder familieferie på Bornholm.

En rejse tilbage i tiden

Hvis I synes tidsrejser, dinosaurer, levende krokodiller og store akvarier er spændende, så kan en tur i Oplevelsescentret NaturBornholm varmt anbefales. Er I interesseret i den bornholmske historie, er Middelaldercentret og ruinerne af middelalderfæstningen Hammershus et sikkert hit hos alle familiens medlemmer. Har I lyst til at opleve en uforandret verden, som den så ud for et par hundrede år siden, så bør I sejle en tur til Christiansø. Dette er fæstningsø, som er fuldstændig anderledes, end hvad I måske er vant til fra fastlandet. Der er altså mange muligheder for at rejse tilbage i tiden på jeres familieferie på Bornholm.

Høje klitter og kridhvide strande

Bornholm er kendt for sine mange hvide sandstrande og det badevenlige vand. Lad f.eks. børnene lege i Dueoddes smukke hvide sand eller snup en behagelig tur i det klare og rene vand. Dueodde byder også på klitter, så langt øjet rækker og et fyrtårn, hvorfra I kan nyde den dejligste udsigt.