Ferie i ferielejlighed

Familieferie på Bornholm

Det kan være en stor opgave at få planlagt årets store familieferie. Der er mange aspekter at tage højde for, og alle familiemedlemmer har deres forestilling om, hvad ferien skal indebære. Børnene vil gerne have mulighed for at bade, lege og måske endda møde nye venner. Forældrene vil nok bare gerne væk fra den travle hverdag, og koble af med kolde drinks og lækker mad. Hvordan får man så kombineret de mange ønsker, så alle bliver glade og tilfredse? Hvad med at holde jeres familieferie på Bornholm i en af de mange ferielejligheder, som BORNHOLMTOURS tilbyder? En ferie i ferielejlighed giver ofte adgang til gode fælles faciliteter som swimmingpool, grønne arealer, legepladser og meget mere. Der er altså rig mulighed for, at børnene kan hygge sig i poolen og møde nye legekammerater på legepladsen, mens mor og far kigger på og nyder en kold drink i solen.

Skræddersyet familieferie på Bornholm

Hos Bornholmtours kan I sammensætte jeres egen pakkerejse med de oplevelser, som I ønsker. Lad jer inspirere til jeres personlige familieferie på Bornholm, eller vælg en af de færdiglavede pakkerejser nedenfor. Ønsker I en variation på en pakkerejse, så kontakt os for et tilbud.

FERIE FOR FRISKE BØRN OG FORÆLDRE (FFL6) - 7 NætterLæs mere 

FERIE FOR FRISKE BØRN OG FORÆLDRE (FFL6) - 7 Nætter

Bliv rig på fælles oplevelse sammen med børnene. Deltag i Skattejagt Bornholm, som fører jer rundt i det Bornholmske landskab. Afsæt tid til at besøge Bornholms Middelaldercenter og oplev naturen med Bornholms bedste naturvejleder.
PAKKEN INDEHOLDER:

 • 1 uge i dejlig ferielejlighed
 • Deltagelse i Skattejagt Bornholm inkl. entré til Bornholms Middelaldercenter
 • Vandretur med naturvejleder Sillehoved (ca. 2 timer, let gåtur)
 • Guidebogen: Turen går til Bornholm
 • Færge Ystad-Rønne i egen bil
 • Indbo- og afbestillingsforsikring.


Denne rejse kan bookes med ankomst lørdag eller søndag 28/4-19/8 2018
LAVESTE PRIS: dkk 5.549  
i alt for max. 4 pers. Gælder ank. 28/4-3/6
HØJESTE PRIS: dkk 9.349 i alt for max. 4 pers. Gælder ank. 7/7-5/8
Ekstra person dkk 100

Strøm efter måler (modregnes i depositum). Rengøring og linned kan tilkøbes. Guidebog udleveres sammen med nøglen til boligen.

FERIE FOR FRISKE BØRN OG FORÆLDRE (FFL6) - 7 Nætter

Bestil Pakke

SOMMERFERIE MED SJOV FOR BØRN (FFL2) - 7 NætterLæs mere 

SOMMERFERIE MED SJOV FOR BØRN (FFL2) - 7 Nætter

Hold børnevenlig sommerferie på feriecenter med masser af muligheder for udfoldelse. Bl.a. findes naturlegeplads, minigolf og legerum. Med i prisen får I adgang til forlystelsespark med både vandland, zoo, legeland  og forlystelser, og I kan komme med kyndig og børnevenlig naturvejleder ud i den bornholmske natur.

PAKKEN INDEHOLDER: 

 • 1 uge i ferielejlighed med spabad og altan
 • Adgang til forlystelsesparken Brændesgaardshaven
 • Gåtur med naturvejleder Sillehoved
 • Færge Ystad-Rønne t/r i egen bil
 • Gratis el og internet
 • Indbo- og afbestillingsforsikring


Pakken kan bookes med ank. lørdag eller søndag i perioden 17/6 - 12/8 2018
LAVESTE PRIS: dkk 5.899
i alt for max. 5 pers. Gælder ank. 17/6
HØJESTE PRIS: dkk 8.449 ialt for max. 5 pers. Gælder ank. 7/7-5/8

SOMMERFERIE MED SJOV FOR BØRN (FFL2) - 7 Nætter

Bestil Pakke

SOMMERFERIE MED SKATTEJAGT (FFL11) - 7 NætterLæs mere 

SOMMERFERIE MED SKATTEJAGT (FFL11) - 7 Nætter

Tag børnene med på skattejagt i sommerferien. De vil elske det! Jagten på Eskils testamente bringer jer til 24 poster rundt på Bornholm, I får set øens skønne natur på en sjov måde, der engagerer både børn og voksne. I bor i 2 vær. lejlighed på Nordbornholm, hvoraf flere har enten pool eller legeplads.

PAKKEN INDEHOLDER: 

 • 1 uge i 2-vær. ferielejlighed
 • Deltagelse i Skattejagt Bornholm inkl. gratis adgang til Bornholms Middelaldercenter
 • Færge Ystad-Rønne t/r i egen bil
 • Indbo- og afbestillingsforsikring.


Pakken kan bookes med ank. lørdag i perioden 23/6-4/8 2018
LAVESTE PRIS: dkk 6.499
i alt for 4 pers. Gælder ank. 23/6
HØJESTE PRIS: dkk 7.859 i alt for 4 pers. Gælder ank. 7/7-4/8

Ekstra barn o. 6 år: dkk 100 (Kontakt Bornholmtours) (kun i lejligheder til 5-6 personer). Strøm betales efter måler (fratrækkes i depositum).

SOMMERFERIE MED SKATTEJAGT (FFL11) - 7 Nætter

Bestil Pakke

Aktiviteter til jeres familieferie på Bornholm

Hvis I vælger at holde ferie i en ferielejlighed, er der mulighed for at være aktiv i de fælles faciliteter såsom swimming pool og legeplads. De fleste vil dog alligevel gerne ud at se og opleve en lille smule, når de er på ferie. Derfor har vi samlet nogle forslag til, hvad I kan lave på jeres familieferie på Bornholm.

 

Forlystelses- og dyrepark

Besøg Brændegårdshaven - Danmarks ældste legeland. Oprindeligt var Brændegårdshaven en stor bondegård, og i dag kan I stadig møde både geder, æsler, emuer, kænguruer, næsebjørne og mange andre spændende dyr.

 

Brændegårdshaven er et dejligt sted for hele familien, som er fyldt med sjove forlystelser og aktiviteter. Børnene vil elske hoppepuderne, svævebanerne, klatrelandet og trylleshowet. Brændegårdshaven byder også på rutsjebaner, vandland, robåde og minigolf, så det er helt sikkert et besøg værd, når i holder familieferie på Bornholm.

 

En rejse tilbage i tiden

Hvis I synes tidsrejser, dinosaurer, levende krokodiller og store akvarier er spændende, så kan en tur i Oplevelsescentret NaturBornholm varmt anbefales. Er I interesseret i den bornholmske historie, er Middelaldercentret og ruinerne af middelalderfæstningen Hammershus et sikkert hit hos alle familiens medlemmer. Har I lyst til at opleve en uforandret verden, som den så ud for et par hundrede år siden, så bør I sejle en tur til Christiansø. Dette er fæstningsø, som er fuldstændig anderledes, end hvad I måske er vant til fra fastlandet. Der er altså mange muligheder for at rejse tilbage i tiden på jeres familieferie på Bornholm.

 

Høje klitter og kridhvide strande

Bornholm er kendt for sine mange hvide sandstrande og det badevenlige vand. Lad f.eks. børnene lege i Dueoddes smukke hvide sand eller snup en behagelig tur i det klare og rene vand. Dueodde byder også på klitter, så langt øjet rækker og et fyrtårn, hvorfra I kan nyde den dejligste udsigt.