Ferie i ferielejlighed

Familieferie på Bornholm

Det kan være en stor opgave at få planlagt årets store familieferie. Der er mange aspekter at tage højde for, og alle familiemedlemmer har deres forestilling om, hvad ferien skal indebære. Børnene vil gerne have mulighed for at bade, lege og måske endda møde nye venner. Forældrene vil nok bare gerne væk fra den travle hverdag, og koble af med kolde drinks og lækker mad.

Hvordan får man så kombineret de mange ønsker, så alle bliver glade og tilfredse? Hvad med at holde jeres familieferie på Bornholm i en af de mange ferielejligheder, som Bornholmtours tilbyder? En ferie i ferielejlighed giver ofte adgang til gode fælles faciliteter som swimmingpool, grønne arealer, legepladser og meget mere.

Der er altså rig mulighed for, at børnene kan hygge sig i poolen og møde nye legekammerater på legepladsen, mens mor og far kigger på og nyder en kold drink i solen.

Skræddersyet familieferie på Bornholm

Hos Bornholmtours kan I sammensætte jeres egen pakkerejse med de oplevelser, som I ønsker. Lad jer inspirere til jeres personlige familieferie på Bornholm, eller vælg en færdig pakkerejse nedenfor. Vi har sammensat rejser, som er spcielt velegnede til børnefamilier. Ønsker I en variation på en pakkerejse, så kontakt os for et tilbud.

SOMMERFERIE MED SJOV FOR BØRN (FFL2) - 7 NætterLæs mere 

SOMMERFERIE MED SJOV FOR BØRN (FFL2) - 7 Nætter

Hold børnevenlig sommerferie på feriecenter med masser af muligheder for udfoldelse. Bl.a. findes naturlegeplads, minigolf og legerum. Med i prisen får I adgang til forlystelsespark med både vandland, zoo, legeland  og forlystelser, og I kan komme med kyndig og børnevenlig naturvejleder ud i den bornholmske natur.
 

PAKKEN INDEHOLDER 

 • 1 uge i ferielejlighed med spabad og altan
 • Entré til forlystelsesparken Brændesgaardshaven med vandland, zoo m.m.
 • Sjov og lærerig gåtur med naturvejleder Sillehoved
 • Færge med bil Ystad-Rønne t/r
 • Gratis internet
 • Indbo- og afbestillingsforsikring


Pakken kan bookes med ank. søndag og torsdag i perioden 13/5 - 5/9 2021
LAVESTE PRIS: dkk 4.190 
i alt for op til 5 pers. Ank. torsdag 13/5 - 3/6 & 26/8 - 5/9
HØJESTE PRIS: dkk 8.269 i alt for op til 5 pers. Ank. søndag 11/7 - 25/7

 

Strøm betales efter måler ved afrejse. Linned og rengøring kan tilkøbes

SOMMERFERIE MED SJOV FOR BØRN (FFL2) - 7 Nætter

Bestil Pakke

FERIE FOR FRISKE UNGER (FFL6) - 7 NætterLæs mere 

FERIE FOR FRISKE UNGER (FFL6) - 7 Nætter

Bliv rig på fælles oplevelser med børnene. I deltager i Skattejagt Bornholm, tidligere vinder af Årets Familieoplevelse i Danmark. Jagten fører jer med sjove og lærerige opgaver rundt i det Bornholmske landskab. Oplev et besøg på Bornholms Middelaldercenter og nyd et stykke skøn natur med Bornholms sjoveste naturvejleder.

PAKKEN INDEHOLDER

 • 1 uge i ferielejlighed (vælg mlm. mange forskellige)
 • Deltagelse i Skattejagt Bornholm inkl. entré til Bornholms Middelaldercenter
 • Gåtur med den spændende og børnevenlige naturvejleder Sillehoved
 • Guidebogen: Turen går til Bornholm
 • Færge med bil Ystad-Rønne t/r
 • Indbo- og afbestillingsforsikring


Denne rejse kan bookes med ankomst lørdag eller søndag 29/5 - 19/9 2021
LAVESTE PRIS: dkk 4.879 
i alt for 4 pers. Ank. søndage 30/5 - 6/6 & 29/8 - 19/9
HØJESTE PRIS: dkk 9.999 i alt for 4 pers. Ank.  lørdage 10 - 24/7

Ekstra person dkk 150

Strøm efter måler (modregnes i depositum). Rengøring og linned kan tilkøbes. Guidebog udleveres sammen med nøglen til boligen. Hund må medbringes i bestemte boliger mod tillæg på kr. 185 (kontakt Bornholmtours). 

FERIE FOR FRISKE UNGER (FFL6) - 7 Nætter

Bestil Pakke

SOMMERFERIE FOR VANDHUNDE M. HAV & POOL (FFL3) - 7 NætterLæs mere 

SOMMERFERIE FOR VANDHUNDE M. HAV & POOL (FFL3) - 7 Nætter

Dueodde byder ikke bare på kilometervis af fint, hvidt sand. Her findes også et hyggeligt, lille feriecenter med pools og legeplads m.m. En herlig base for en børnevenlig - og budgetvenlig - ferie, hvor entré til to af øens "must-see for børnefamilier" er inkl. i prisen. 

OBS: Pga. stor efterspørgsel på denne pakke, tilbydes pakken nu også med lejligheder på Feriestedet Dams på Bakken i Aakirkeby (objektnumre 11xx) og Feriestedet Boesvang i Allinge (objektnumre 73xx). Begge steder har pool,. Boesvang har ikke legeplads.  

PAKKEN INDEHOLDER

 • 1 uge i ferielejlighed 
 • Entré til forlystelsesparken Brændesgaardshaven med vandland, zoo m.m.
 • Entré til Oplevelsescentret NaturBornholm
 • Færge med bil Ystad-Rønne t/r
 • Indbo- og afbestillingsforsikring


Pakken kan bookes med ank. søndag eller mandag i perioden 20/6-23/8 2021.
LAVESTE PRIS: dkk 3.749 
i alt for 4 pers. Ank. mandag 23/8
HØJESTE PRIS: dkk 6.999 i alt for 4 pers. Ank. søndage 11/7-25/7 (spar kr. 700 ved ankomst om mandagen)


Prisen er beregnet på en familie på 2 voksne og 2 børn u. 12 år. For børn fra 12 år betales tillæg kr. 55. Strøm afregnes efter måler ved afrejse (modregnes i depositum).

SOMMERFERIE FOR VANDHUNDE M. HAV & POOL (FFL3) - 7 Nætter

Bestil Pakke

Aktiviteter til jeres familieferie på Bornholm

Hvis I vælger at holde ferie i en ferielejlighed, er der mulighed for at være aktiv i de fælles faciliteter såsom swimming pool og legeplads. De fleste vil dog alligevel gerne ud at se og opleve en lille smule, når de er på ferie. Derfor har vi samlet nogle forslag til, hvad I kan lave på jeres familieferie på Bornholm.

Forlystelses- og dyrepark

Besøg Brændegårdshaven - Danmarks ældste legeland. Oprindeligt var Brændegårdshaven en stor bondegård, og i dag kan I stadig møde både geder, æsler, emuer, kænguruer, næsebjørne og mange andre spændende dyr.

Brændegårdshaven er et dejligt sted for hele familien, som er fyldt med sjove forlystelser og aktiviteter. Børnene vil elske hoppepuderne, svævebanerne, klatrelandet og trylleshowet. Brændegårdshaven byder også på rutsjebaner, vandland, robåde og minigolf, så det er helt sikkert et besøg værd, når i holder familieferie på Bornholm.

En rejse tilbage i tiden

Hvis I synes tidsrejser, dinosaurer, levende krokodiller og store akvarier er spændende, så kan en tur i Oplevelsescentret NaturBornholm varmt anbefales. Er I interesseret i den bornholmske historie, er Middelaldercentret og ruinerne af middelalderfæstningen Hammershus et sikkert hit hos alle familiens medlemmer. Har I lyst til at opleve en uforandret verden, som den så ud for et par hundrede år siden, så bør I sejle en tur til Christiansø. Dette er fæstningsø, som er fuldstændig anderledes, end hvad I måske er vant til fra fastlandet. Der er altså mange muligheder for at rejse tilbage i tiden på jeres familieferie på Bornholm.

Høje klitter og kridhvide strande

Bornholm er kendt for sine mange hvide sandstrande og det badevenlige vand. Lad f.eks. børnene lege i Dueoddes smukke hvide sand eller snup en behagelig tur i det klare og rene vand. Dueodde byder også på klitter, så langt øjet rækker og et fyrtårn, hvorfra I kan nyde den dejligste udsigt.