Covid-19 info

Kære feriegæst

Den nuværende, helt usædvanlige situation pga. Covid-19, gør at der naturligvis opstår en del spørgsmål fra vores feriegæster.

Vi har samlet de mest almindelige spørgsmål/svar nedenfor.

Du er selvfølgelig også velkommen til at kontakte os på mail og telefon med dine spørgsmål.

Må jeg holde ferie på Bornholm?

Ja, det må du godt, men du skal naturligvis følge myndighedernes anvisninger for bl.a. at undgå smittespredning. De danske myndigheder fraråder ikke rejse til Bornholm.

Er der særlige regler, hvis myndighederne lukker kommunegrænserne?

Ja, hvis det er umuligt at rejse til Bornholm på grund af rejseforbud, gælder følgende regler:

Pakkerejse (Ophold i feriebolig samt færge eller flyrejse): Rejse refunderes.

Ophold i feriebolig: Rejse kan ombookes til senere tidspunkt. Ombookes rejsen til en dyrere periode, betaler feriegæst merudgift.

Sejler færgen fra Ystad til Rønne?

Nej, frem til og 31. januar 2021 er der er midlertidigt indrejseforbud til Sverige fra Danmark. Dette gælder ikke personer, som bor på Bornholm. Det er til gengæld daglige afgange på Køge-færgen.

Er det sikkert at sejle med færgen?

Bornholmslinien er en meget høj grad af fokus på hygiejne og sikkerhed, og f.eks. håndhæves brugen af mundbind over hele overfarten. Der er mulighed for at forblive i sin bil under overfarten (bestil dette sammen med jeres overfart).

Er det sikkert at bo i en feriebolig?

Et ophold i et sommerhus eller ferielejlighed er en meget sikker ferieform, fordi man ikke deler faciliteter med andre end egen husstand.

Vi sikrer at boligen er afsprittet forud for jeres ankomst og følger i det hele taget de corona-retningslinier, som er udstukket af myndighederne vedr. rengøring af boligerne.

Er Bornholm lukket ned?

Som i resten af Danmark holder mange steder lukket på Bornholm lige nu. Men naturen og øens mange seværdigheder ude i det fri er altid åbne og kan nydes fuldt ud. 

Kan jeg afbestille min ferie? Der er under 60 dage til min ankomst.

Kontakt os hurtigst muligt.

Som udgangspunkt gælder vores almindelige betingelser, så længe de danske myndigheder ikke forbyder rejser mellem landsdele eller lignende.

BEMÆRK
På udvalgte ferieboliger gives tryghedsgaranti, hvor du gratis kan afbestille eller ombooke dit ferieophold indtil 1 uge inden ankomst.

Det gælder ophold i perioden 26. marts - 1. maj 2021, som bookes fra den 9. januar til og med 28. februar 2021. Læs mere

Kan jeg afbestille min ferie? Der er mere 60 dage til min ankomst.

Kontakt os snarest.

Du kan afbestille mod afbestillingsgebyr, eller modtage et tilgodebevis. Med et tilgodebevis sparer du afbestillingsgebyret. Bemærk, dette er helt ekstraordinært pga. Covid-19 og falder uden for normale betingelser.

BEMÆRK
Ophold der bookes fra den 24. december til og med 14. februar 2021 er det gratis at afbestille og ombooke. Gælder alle ferierejser i 2021, indtil 60 dage før du skal rejse.