Covid-19 info

Kære feriegæst

Den nuværende, helt usædvanlige situation pga. Covid-19, gør at der naturligvis opstår en del spørgsmål fra vores feriegæster.

Vi har samlet de mest almindelige spørgsmål/svar nedenfor.

Du er selvfølgelig også velkommen til at kontakte os på mail og telefon med dine spørgsmål.

Må jeg holde ferie på Bornholm?

Ja, det må du godt, men du skal naturligvis følge myndighedernes anvisninger for bl.a. at undgå smittespredning.

Kan jeg afbestille min ferie?

Som udgangspunkt gælder vores almindelige betingelser, så længe de danske myndigheder ikke forbyder rejser mellem landsdele eller lignende.

Jeg ønsker at afbestille. Der er under 60 dage til min ankomst. Hvad gør jeg?

Kontakt os hurtigst muligt.

Hvis du er indstillet på at flytte dit ophold til et senere tidspunkt vil nogle ferieboligejere acceptere dette. Bemærk, dette er helt ekstraordinært pga. Covid-19 og falder uden for normale betingelser.

Jeg ønsker at afbestille. Der er mere end 60 dage til min ankomst. Hvad gør jeg?

Kontakt os snarest.

Du kan afbestille mod afbestillingsgebyr, eller modtage et tilgodebevis. Med et tilgodebevis sparer du afbestillingsgebyret. Bemærk, dette er helt ekstraordinært pga. Covid-19 og falder uden for normale betingelser.

Kan JEG komme til Bornholm; når grænserne er lukkede?

Ja, der er ikke i øjeblikket restriktioner for danskere på at rejse til og fra Bornholm via Øresundsbron og Ystad. Der kan dog forekomme forlænget rejsetid i forbindelse med grænsekontrol.

Sejler færgen fra Ystad til Rønne?

Ja, Ystad-færgen sejler fortsat, og Køge-færgen sejler til enhver tid uanset situation, ifølge de danske myndigheder.

Er det sikkert at sejle med færgen?

Rederiet Bornholmslinjen har iværksat en helt række tiltag. Alle passagerer fordeles i zoner, for at skabe afstand mellem de rejsende. Der er ekstra stort fokus på rengøring. I kan vælge at blive i jeres bil under overfarten.

Er det sikkert at bo i en feriebolig?

Vi har skærpet vores rengøringsrutiner baseret på en vurdering af hvert enkelt feriebolig. Det betyder, vi blandt andet har indført særlig rengøring i forbindelse med hver afrejse.

Er Bornholm lukket ned?

Som i resten af Danmark holder mange steder lukket på Bornholm lige nu. Men naturen og øens mange seværdigheder ude i det fri er altid åbne og kan nydes fuldt ud. Supermarkederne er fyldte af varer. Og en ferielejlighed eller et sommerhus giver god mulighed for at være sig selv.