Boesvang ferielejligheder

Video >

Skønhed så langt øjet rækker

Boesvang Ferielejligheder ligger på Nordbornholm med et spektakulært vue over havet og kyststrækningen til Gudhjem.
Frodige marker og store græsarealer omgiver dette dejlige feriekompleks. Her er masser af albuerum og plads til lidt af hvert. Boesvang har desuden en skøn udendørspool. Et ideelt sted at holde ferie, også for de, der søger fred og ro.

Boesvang Ferielejligheder - tæt på oplevelse

Boesvang Ferielejligheder ligger godt en kilometer sydøst for Allinge, som er rig på både shopping- og oplevelsestilbud.
Boesvang Ferielejligheder er en flot base for at udforske den smukke Nordbornholmske natur. Lejlighederne ligger i gåafstand til strand, klipper og røgerier. Her er gode transportforhold med cykelsti og busholdeplads i umiddelbar nærhed.

Fine FERIELEJLIGHEDER

Boesvang ferielejligheder er et dejligt feriekompleks med ferielejligheder i rækkehusløsning. Her kan vi tilbyde god kvalitet til en rigtigt fornuftig pris. Boesvang ferielejligheder er lyse og velindrettede, og det er tilladt at medbringe hund i de fleste af lejlighederne. Der er gode terrasser med havudsigt.

Alle lejligheder tilbyder

  • Havudsigt
  • Udendørs swimmingpool
  • Nærhed til Allinge, strand og smuk natur
  • Meget for pengene!

 

KULTUR OG BYLIV

Boesvang ferielejligheder ligger tæt på Allinge. Byen emmer af historie, kultur og charme, og byder på en række forskellige oplevelser og shoppingmuligheder.

Allinge Kirke
På den nordlige del af solskinsøen ligger den solgule Allinge Kirke, som absolut er et besøg værd. Den lille og charmerende landsbykirke blev opført i slutningen af 1800-tallet og rummer et smukt og farvestrålende indre såvel som ydre. 

Hjorts fabrik og keramikmuseum
Bornholms keramikmuseum er en af Bornholms Museums mange spændende afdelinger. Den ligger i  den 150 år gamle Hjorts Fabrik, hvor der stadig produceres keramik efter de gamle principper. Her har du har mulighed for at se udstillinger, få en guidet tur og høre om keramikfabrikkens historie og håndværk. Du har desuden mulighed for selv at prøve kræfter med keramikkens håndværk med kyndig vejledning fra en af værkstedets keramikere. 

Naturvejleder Sillehoved
Næsten hele året tilbyder naturvejleder Søren P. Sillehoved guidede naturvandringer rundt om på Bornholm og Christiansø. En god aktivitet for hele familien, hvis I ønsker at blive klogere på den bornholmske natur og historie.

Nordbornholms Røgeri
Et absolut must, når man besøger Bornholm, er at prøve Bornholms største fiskebuffet, som byder på et væld af delikate fristelser fra havet.
Bornholms Røgeri har en lang historie bag sig med rødder helt tilbage fra 1898. Siden er der sket meget, røgeriet er blevet moderniseret, men autenciteten er stadig den samme, og kvaliteten er absolut i top.