Book ferien til Bornholm

Søg på et bestemt objektnummer

Aktiv ferie på Bornholm

Bornholms natur er fyldt med klipper, skove, vand og bakker. Disse omgivelser egner sig perfekt til en aktiv ferie til lands, til vands og i luften. Uanset om du er til cykling, mountainbiking, vandreture, surfing eller klatring, så byder det bornholmske landskab på udfordringer til dig.

Planlægning af din aktive ferie
Hos Bornholmtours har vi mange års erfaring med at planlægge aktive ferier. Her på siden finder du vores forslag til en aktiv ferie. Du kan booke din ferie direkte her på siden, men du er også velkommen til at kontakte os, så vi sammen kan skræddersy den helt rigtige ferie til dig.

Aktiv ferie på, i og ved vandet 

Er du en ægte vandhund eller kan du bare godt lide at afprøve dine grænser, så indbyder Bornholm i høj grad til eventyr på vandet. Det er bl.a. rigtig populært at ro havkajak på Bornholm. Østersøens åbne vand tiltrækker også mange surf-entusiaster og egner sig perfekt til både kitesurfing, windsurfing og stand up paddleboard.

De bornholmske strande er fantastiske, hvis du gerne vil en tur i vandet. Rundt på hele øen finder du smukke sandstrande med fint sand og indbydende vand. Også under vandet har du mulighed for at opleve en masse - tag på dykkertur og udforsk de mange velbevarede vrag og klippeformationer.

Bornholm er ideel, hvis du er glad for at fiske. Øen er omgivet af vand med mange spændende fisk, men rundt omkring finder du også Put & Take søer. Så uanset om du vil nyde en rolig tur med kystfiskeri, udforske havets væsener fra en båd med kammeraterne eller bare have nogle hyggelige stunder med lidt lystfiskeri sammen med børnene, er Bornholm det oplagte valg.

Aktiv ferie med cykling og golf

Bornholm har over 230 km skiltede cykelruter, som strækker sig over hele øen. Der er ikke langt mellem byerne på Bornholm og du kan derfor nemt komme sikkert rundt på cykel. Det er en god måde at opleve øen på - det gælder uanset om du har mod på en aktiv cykelferie med lange distancer eller om det bare skal være en enkelt tur.

De mange klipper, skove og bakker giver også rig mulighed for at finde mountainbiken frem og udfordre dig selv. Hvis du ikke selv har mulighed for at medbringe mountainbike eller cykel, hjælper vi dig gerne med cykellejen. Bornholmtours samarbejder med Bornholms Cykeludlejning. Her kan du kan både leje almindelige tour-cykler, racercykler, mountainbikes og el-cykler.

Uanset, hvor på Bornholm du befinder dig, er du altid max 30 minutters bilkørsel fra en golfbane. Den friske luft og flotte natur er en af de mange sidegevinster ved en golfferie på Solskinsøen.

Aktiv ferie i klipperne

Har du mod på at prøve kræfter med klatring og rapelling, så er Bornholm et rigtig godt bud på destinationen for din næste aktive ferie. Øen er fyldt med kystklipper - så tag klatreudstyret med og oplev adrenalinsuset i smukke omgivelser. Rundt omkring på øen finder du også klatreparker og outdoorcentre, hvor du kan leje udstyr og få hjælp til en sikker klatreoplevelse.