Book ferien til Bornholm

Søg på et bestemt objektnummer

Voksenferie på Bornholm

Den travle hverdag har sat sine spor, og du trænger til at komme væk fra det hele, men hvor skal turen gå hen? Er du mest til en afslappende solferie eller en aktiv ferie med en masse oplevelser? Bornholm byder på lidt af det hele, og der er derfor noget for alle typer.

Afslappende voksenferie på solskinsøen

På Bornholm er der rig mulighed for at sætte tempoet helt ned og bare nyde en voksenferie i rolige omgivelser. Uanset hvor på Bornholm du befinder dig, er der ikke langt til den nærmeste strand. Bornholm er kendt for sine kridhvide sandstrande og det klare indbydende vand.

Vælger du at holde din voksenferie på den sydlige del af Bornholm, er der strande for enhver smag. Hvis du er til helt fint sand og badevenligt vand, bør du besøge Dueodde Strand eller Balka Strand. Hvis du foretrækker at bade, hvor du ikke skal så langt ud, før vandet bliver dybt, så skal du prøve Sømarken Strand.

På den østlige side af Bornholm er der også gode strande, som f.eks. Antoinette Strand. Denne strand ligger nord for Rønne og byder på god plads og rig mulighed for at finde læ. Den sidste del af stranden længst mod nord bliver betragtet som nudiststrand. Lige syd for Rønne finder du Galløkken Strand, som især er kendt for sine vinkelrette høfder, som indfanger sand- og stenmateriale og på den måde beskytter kysten mod erosion. Her er du tæt på Rønne, som bl.a. byder på lækre gastronomiske oplevelser.

På den nordlige del af Bornholm finder du dejlige strande som Sandvig Strand, Næs Strand og Hasle Strand, som alle er hyggelige sandstrande, hvor du kan slappe af og nyde det gode vejr, som Bornholm jo er kendt for.

Aktiv voksenferie fyldt med oplevelser

Den bornholmske natur lægger op til en masse aktiviteter på din voksenferie. Er du til udfordringer på vandet, så tag en tur ud i havkajak eller prøv kræfter med surfing. Har du brug for en stille dag i den smukke natur, så byder Bornholm også på muligheder for lystfiskeri.

Bornholms klipper er perfekte til klatring og rapelling. Her har du mulighed for at prøve både kystklipper, stenbrud og sprækkedale. Skal aktiviteterne foregå på landjorden, så tag en vandretur i Bornholms mange strandstier, skovstier og klippestier. Der er også rig mulighed for at komme på cykeltur på enten mountainbike, racercykel eller almindelig citybike. Bornholm har over 230 km skiltede cykelruter, som løber gennem skov, langs kyster og på små landeveje.

Voksenferie der passer til dine behov

Om du er til afslappende ferie, aktiv ferie eller noget helt tredje, har vi en løsning, der passer til dig. Brug vores søgefunktion til at finde den rigtige ferie, gennemse vores færdiglavede feriepakker eller kontakt os, hvis vi skal hjælpe dig med at sammensætte den voksenferie, der stemmer overens med dine behov.