Cookie- og privatlivspolitik

Retningslinjer for behandling af cookies og personoplysninger
Ved besøg på BORNHOLMTOURS hjemmeside accepterer du denne Cookie- og privatlivspolitik.

 

Hvad er cookies?
Første gang du besøger en af BONRHOLMTOURS hjemmeside modtager du automatisk en eller flere cookies. Du modtager endvidere cookies, når du foretager søgninger eller besøger undersider på vores hjemmeside. En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din webbrowser (f.eks. Internet Explorer, Firefox, Chrome, Safari el. lign.), og som registrerer dig som unik bruger. Cookies gør det lettere at anvende internettet, fordi du ikke hele tiden skal begynde forfra. Websitet kan med andre ord bruge en cookie til at huske information om dine præferencer.

 

Hvad bruger vi cookies til?
Cookies er med til at fortælle BORNHOLMTOURS om dit besøg og din adfærd på vores hjemmeside og øvrige digitale platforme.

 

For at fastlægge, hvem der besøger BORNHOLMTOURS hjemmesider, bruger vi cookies til at føre demografiske og brugerrelaterede statistikker. Her indsamler vi informationer om, hvornår og hvor lang tid du besøger en hjemmeside, hvilke og hvor mange sektioner, artikler og andre produkter, du besøger, om din computer har besøgt os før, hvilken browser og styresystem du bruger, IP-numre, hvilke annoncer du ser osv. På den måde kan vi sikre os, at du ikke kun ser de samme bannerreklamer igen og igen, og samtidig tilstræbes det, at du ser reklamer, som kan finde interesse for dig. Med din tilladelse, bruger vi den indsamlede information til at målrette vores direkte markedsføring til dig.
Disse cookies kaldes førsteparts-cookies og sættes af BORNHOLMTOURS.

 

Hvor længe opbevarer vi cookies?
De cookies, der er sendt til dig, vil blive opbevaret på dit udstyr i et varierende antal måneder regnet fra sidste gang du var inde på en af BORNHOLMTOPURS hjemmeside. Hver gang du genbesøger en hjemmeside, forlænges perioden. De pågældende cookies slettes automatisk efter deres udløb. Du kan nedenfor læse om, hvordan du kan slette cookies.

 

Hvordan undgår du cookies?
Hvis du ikke ønsker at modtage cookies kan du blokere for alle cookies, slette eksisterende cookies fra din harddisk eller modtage en advarsel, før der gemmes en cookie.

 

Sådan sletter eller blokerer du cookies
Slet cookies på Microsoft Internet Explorer
Slet cookies på Mozilla Firefox browser
Slet cookies på Google Chrome browser
Slet cookies på Safari browser
Slet cookies på Opera browser
Slet flash cookies: (gælder alle browsere)
Slet cookies på iPad, iPhone, iPod touch
Slet cookies på Android telefoner
Vejledning i at slette cookies fra Windows Phone 7

 

Du kan altid bruge hjælpefunktionen i din browser for at få mere information om cookie-indstillinger. Dette gør du typisk ved at trykke ”F1” på din pc. Søg efter “cookies”.

 

Private Browsing er måske en bedre løsning?
Når du sletter dine cookies, mister du værdifuld information og gør din færden på internettet unødig besværlig. Nogle vælger at slette cookies for at rydde deres søgehistorik eller skjule hvilke sider, de har besøgt.
Det er faktisk nemmere blot at skifte til Private Browsing og bevare fordelene ved cookies, der sikrer at dine præferencer huskes fra gang til gang.

Sådan gør du:
Private browsing i Microsoft Internet Explorer (Ctrl+Shift+P)
Private browsing i FireFox (Ctrl+Shift+P)
Private Browsing i Safari på iPhone, iPad, or iPod touch
Private browsing i Chrome (Ctrl+Shift+N)
Private browsing i Opera

 

Du kan altid bruge hjælpefunktionen i din browser for at få mere information om cookie-indstillinger. Dette gør du typisk ved at trykke ”F1” på din pc. Søg efter “cookies”.

 

Cookies fra vores samarbejdspartnere
BORNHOLMTOURS har også en række samarbejdspartnere som sætter cookies -såkaldte tredjeparts-cookies.
Det kan være vores annoncører, mediebureauer, annoncenetværk og andre tjenester (fx Facebook), som sætter disse cookies.

 

Formålet med sådanne cookies er at sikre levering af målrettede online-annoncer, samt gøre det muligt at logge ind og dele fx artikler på de pågældende samarbejdspartneres hjemmesider. Ved spørgeskemaundersøgelser, analyser og lignende sættes der cookies med det formål at registrere din besvarelse og dermed undgå at du får samme spørgeskema igen.

 

Cookies fra Google
BORNHOLMTOURS benytter cookies fra Google. Målingerne udføres under nøje iagttagelse af den persondataretlige regulering.
Formålet med disse cookies er at danne statistisk information om hele internetbruger-gruppen, der gør det muligt at bestemme f.eks. hvilke hjemmesider, der er mest populære i de forskellige demografiske grupper (f.eks. blandt kvinder og mænd). Oplysningerne præsenteres kun til tredjeparter i samlet form.

 

Oplysningerne videregives kun til tredjeparter, herunder BORNHOLMTOURS samarbejdspartnere, i anonymiseret form med det formål at målrette markedsføring og opnå bedre viden om brugere på de enkelte hjemmesider og det danske marked generelt. Oplysninger videregives også til tredjeparter, hvis dette kræves i medfør af lovgivning.

Fravælg at indgå i Google målingen

 

Personoplysninger
BORNHOLMTOURS beder om dine personlige og brugerrelaterede oplysninger, når du køber rejser på vores hjemmeside eller tilmelder dig nyhedsbreve, konkurrencer m.v. Det er primært oplysninger som navn, adresse, postnummer, e-mail, telefonnummer, køn og alder, men kan også være oplysninger om interesser, kendskab til internettet osv. I forbindelse med køb eller tilmelding til en service er obligatoriske oplysninger markeret tydeligt på formularen. Afgivelse af øvrige oplysninger i forbindelse med køb eller tilmelding til en service er frivilligt.

 

Hvor længe opbevarer vi personoplysninger?
Når du køber tjenester på en hjemmeside har vi brug for dine personoplysninger som dokumentation, indtil tjenesten er betalt og leveret, en eventuel fortrydelsesfrist er udløbet, og fristen for betalinger er udløbet. Derefter kan oplysningerne arkiveres. Tre år efter arkivering slettes alle persondata hos BORNHOLMTOURS.
Tilmelder du dig nyhedsbreve og konkurrencer m.v., eller har du i øvrigt givet samtykke til, at vi bruger dine oplysninger til markedsføringsmæssige formål, gemmes dine oplysninger højst tre år efter tjenesten er afmeldt.

 

Hvad bruger vi personoplysninger til?
De personoplysninger vi indsamler om dig, når du fx. opretter en profil på en af BORNHOLMTOURS digitale platforme, bruges først og fremmest til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover af BORNHOLMTOURS og samarbejdspartnere for at få større kendskab til dig. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold og reklamer, der er tilpasset dine interesser og hobbyer.

Oplysningerne bliver ikke videregivet til tredjepart, medmindre du giver særskilt accept hertil, eller persondataloven undtagelsesvis tillader videregivelse af generelle kundeoplysninger.

Har du givet samtykke til at modtage direkte markedsføring med nyheder og tilbud m.v., kan vi også bruge de indsamlede oplysninger til at målrette den markedsføring du modtager via telefon, brev eller elektroniske medier.

Husk at enhver oplysning du afgiver – inklusiv personlig identificerbar information – i et offentligt forum som for eksempel en online-debat, ikke er omfattet af denne fortrolighedspolitik og kan ses af tredjepart, der ikke har noget med BORNHOLMTOURS at gøre. Vi anbefaler derfor, at du omhyggeligt overvejer, hvilken information du afgiver i forbindelse med brug af disse.

 

Samkøring af data
Når du opretter en profil på BORNHOLMTOURS hjemmeside eller andre digitale platforme eller giver os tilladelse til, at vi kan kontakte dig om nyheder og tilbud via telefon, brev eller elektroniske medier (e-mail, sms, mms, videobeskeder, pop-ups m.v.) samkører vi de oplysninger, du indtaster i din profil, med oplysninger indsamlet via cookies for at målrette nyheder og tilbud til dig. BORNHOLMTOURS benytter cookies til at indsamle oplysninger om din adfærd på hjemmesider og andre digitale platforme tilhørende BORNHOLMTOURS og samarbejdspartnere.

 

Beskyttelse af personoplysninger
Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer de personlige oplysninger, du afgiver, på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger.
Vi kan dog ikke garantere 100 % sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der er en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Vær opmærksom på, at du afgiver dine personlige oplysninger på eget ansvar.

 

Kontakt
Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos BORNHOLMTOURS, skal du rette henvendelse på info@bornholmtours.com. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i persondataloven.